Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
10.2.17 10:17

Tak holky Hg a jsem vyučena servirka s barmanskym kurze ale nevenuji se tomu málo peněz za tohle… Takže vyrábím světla do aut Teda než se mi stal pracovní úraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.2.17 10:17

Tak holky Hg a jsem vyučena servirka s barmanskym kurze ale nevenuji se tomu málo peněz za tohle… Takže vyrábím světla do aut Teda než se mi stal pracovní úraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 10:23

@Renula5 Wau,taky dost zajímavé zaměstnání. Co se ti probůh vlastně stalo? Jinak záleží asi jak kde, ale v Praze tady mají servírky celkem hodně peněz, ale taky za hodně stresující a namáhavou práci. Já osobně bych to asi dělat nechtěla. Byla bych z toho zralá na chocholouška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.2.17 11:05

@Terry1991 jeeee, ty jseš také z Prahy? :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.2.17 11:30

@Terry1991 to Máš pravdu jak kde a dělat v hospodě je dost stresující a hlavně člověk musí mít na to psychiku nó nic moc makala jsem v hospodě od 15ti až do té doby než jsem se odstěhovala k manželovi a už bych nechtěla ;) Ale úraz se mi stal když mi světlo chtělo spadnout tak jsem ho chytala a chytila jsem ho špatně a stocil se mi Malík teď mě v tom přeskakuje tak mě čeká operace v květnu šlachy hrozí tam trvalý následky nikdo mi nezaručí průběh honění ale když to nechám tak mi v tom může prasknout a už mi nikdo nepomůže takže nemám na výběr zkusit operaci a buď budu mít ruku zdravou nebo nehybnou a zrovna je to práva ruka kterou používám

Jinak holky teď jsem se vrátila od dr. Tak holky si dávají na čas ten největší má 16mm takže v neděli jdu na utz k němu do nemocnice a tam se uvidím. Jinak říkal že sliznice je krásná. Tak mám chlapa normálně znásilňovat :lol: No říkal mi, že když si dávají holky na čas tak doufá že z toho by mohlo by být miminko :) Tak se necháme překvapit ale stále Dance tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 12:04

@Lola21 ano,Praha 9 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 12:07

@Renula5 ten úraz je teda pěkně na prd, taky bych šla do operace.Snad to bude dobré nakonec.jen kdyby jsi otěhotněla tak tě asi operovat nebudou a co potom?? :think: jinak tfuj tfuj tfuj ať se teda mimčo povede. Ještě dneska na to hupsněte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.2.17 12:12

@Terry1991 Kdybych otěhotněla tak se operace přesouvá na dobu neurčitou ale stále to bude vedeny jako pracovní úraz mluvila jsem o tom s právníkem takže ten mi všechno vysvetlil kdybych měla trvalé následky tak i tak mi všechno musí zaplatit zaměstnavatel (kdybych otěhotněla ) musím mít všude v papírech mít napsaný že se jedná o pracovní úraz a to mám aby zaměstnavatel nemohl se cukat… Děkuji doufám že z toho něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.2.17 12:31

No tak já dělám jako administrativní pracovník, ale v děsných podmínkách :zed:, tak lehce koumám novou práci…a přítel je operátor/programátor ve strojírenství, ale teď si plní sen a rozjíždí si vlastní firmu se svým strojem.

@Renula5 au to musí být teda nepříjemný 8o já řeším zas dolní osmičku, co mi roste kolmo k zubům a trochu se od ní kazí sedmička, takže pokud nebudu v tom, tak budu muset prý na operaci. Na normální trhání to totiž není :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 12:48

@Renula5 @Cindysek holky tak já teda musím zaťukat že jsem zdravá…ale v dětství jsem měla opravdu velmi náročnou operaci míchy. Málem jsem celá od hlavy až k patě ochrnula…sedm hodin na sále. Doktorka mi doslova řekla že až budu těhotná tak se z těch zad pos… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.2.17 12:51

@Cindysek mě naštěstí nic nebolí, jen břicho..včera jsem to měla dostat a stále nic :nevim: v pondělí letíme s přítelem do Thajska, tak to nechci mít tam :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.2.17 12:52

@Terry1991 je super, že je nás tady tolik z Prahy :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.2.17 13:06

@Terry1991 ve zverimexu jsem také chtěla pracovat moje rozhodování bylo mezi zvířátkama obojí miluju :srdce: vždy když tam jdu dostane naše obluda mlsku a jsme tam už staly stamgasti pes se vždy těší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.2.17 13:06

@Lola21 tak to ti upřímně závidím, samozřejmě v dobrém :kytka: hned bych vypadla do tepla :dance: my jedem na konci února na lyžovačku do Alp, ale s mořem se to nedá srovnat :lol:

@Terry1991 no tak to je mazec, slyšela jsem, že v těhotenství už tak ty záda jsou mazec a když k tomu máš ještě náběh…ale tak třeba to tak nebude :hug:

jako já už ani neřeším kde mě co bolí a píchne :lol: za poslední rok jsem hrozně přibrala a přitom jsem neměla z čeho, rozhodily se mi hormony co jsme se začli snažit, takže se spíš potřebuju dát dohromady hormonálně a zhubnout :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.2.17 13:10

@Renula5 to je moc fajn :hug: znásilnuj já budu taky protože se mi posunula ovu ale myslím si podle bolesti a hlenu že byla v pondělí nebo v úterý a měla být ve středu tak o moc se neposunula uvidíme co ms jestli se taky neposune :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí