Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
11.2.17 13:35

@Lola21 juuuu moc gratuluju :hug: moc si užij Thajsko a opatrně, hlavně repelent :think: hned mám lepší den :dance: únor musí klapnout všem kočky :lol: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.17 15:13

@Cindysek Dekuji :kytka: ale je mi teď tak zle, že vůbec nevím co mám dělat..jsem ve škole :roll: končím už za 2 hodiny, ale jsem tak unavená a břicho bolí od rána nonstop :lol: a jsem hrozně moc nafouklá :( Byla jsem si koupit o pauze na oběd kyselinu listovou…tak teď uz i odcházím ze školy, protože to nemůžu vydržet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.2.17 15:40

@Lola21 moooooc gratuluji. to je zase další skvělá zpráva tady :potlesk: :dance: klidně odleť, ale buď opatrná a hoooodně se šetři :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.2.17 15:44

Jinak ahoj holky zase po víkendu :mrgreen: zítra jdeme na tu konzultaci a zároveň bych to měla zítra dostat. Před pěti dny mě chytla bolest v podbříšku jako před MS. Taková jakou jsem mývala za mladších let.Asi do hodiny to ustoupilo a je klid.No a nyní se stejně jako poslední rok každý měsíc ani necítím že by měla zítra dorazit. Což je teda u mě normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
13.2.17 19:08

Ahoj holky tak dneska byl dominantní folik 24.6mm zbytek mel kolem 16mm tak hned se píchnul pregnyl a zítra kolem 2hod. jdeme na druhé a doufám že poslední IUI spermici tam čekají už celý víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.2.17 19:12

Ahoj holky take zdravím :mavam: já se dnes ráno objednávám k dr a ona že má už termín na dnes tak jsem hned šla :) zatím jsem v pořádku a protože se intenzivně snažíme od října po prázdninách mi udělá hormonální profil a přítel půjde na spermiogram můžeme klidně i dřív ale tu dobu od května do října prý spíše nelze počítat za snažení :mrgreen: každopádně mám mít v sobotu ms a ovulaci mám ve středu :nevim: prý krásný folikuly tak aspoň že tak ale 3 dny před ms ovulku to mě překvapilo :mrgreen: ale jsem teď zase pozitivně naladěná tak snad to půjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.2.17 19:14

@Cipiseklu takhle těsně ovulku před MS jsem ještě neslyšela. Zajímavé :think: ale třeba se zadaří, držím pěsti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.2.17 19:26

@Renula5 ty joooo… tak si budeme držet palce navzájem…My jdeme ve tři na tu konzultaci a plánování :mrgreen: tfuj tfuj tfuj a miminkám,,ZDAR" :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
13.2.17 20:05

@Terry1991 tobě taky tfuj tfuj tfuj tak snad bude Valentýn ten náš den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.2.17 20:51

@Terry1991 prý nic neobvyklého a není problém otěhotnět jen může přijít ms slabší protože se tělo nedokáže rychle preorientovat a budu muset počkat na testování do další ms nebo až tak za 14 dní což já asi teď nevydržím netestovat :mrgreen: :(
Jinak tobě hodně štěstí Valentýn bude náš holky protože mi taky budeme tvořit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.2.17 20:55

@Renula5 držím palce :dance: já mám levý folikul krásný ale mm nevím pravý menší a dnes mi dr vyprávěla o ženě která měla 4 % na otehotneni, nešlo to tak adoptovali a ejhle jen co si donesla mimi domu měla // :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
13.2.17 22:21

@Cipiseklu děkuji tobě držím taky palce aby unie byl náš :pankac: a něco podobného se stalo známe Ta si dovezla miminko adoptovane a hned otěhotněla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
14.2.17 10:22

@Renula5 @Cipiseklu no holky pro mě se dnes žádná další změna neudělá…ale bude to zase krok dopředu což mám fakt radost.Pro vás dvě ale budu moc věřit že to bude ten plodný Valentýn :hug: Já teď dřepim ještě v práci, ale ve dvě jedu odtud rovnou tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.17 11:07

Ahoj holky, s přítelem se snažíme druhý měsíc o mimi. Jsem 5 den po ovulaci a od rána mám pocit jako při zánětu močových cest a taky narůžovělý výtok. Myslíte, že by to mohlo značit uhnízdění vajíčka? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.2.17 11:16

@Terry1991 budu na vás myslet ať se dozvíš jen to nejlepší mě včera ta návštěva dr nakopla a jsem zase na nějakou dobu pozitivní :mrgreen: aspoň v tom ti to pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí