Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cipiseklu v tom případě bych teď byla v 7. tydnu
a navíc testu bylo několik a vše negativní. Jako neříkám, že bych nebyla ráda, kdybych na ultrazvuku něco viděla. ![]()
@Dady20 některé holky si dělali testy a taky meli negativní a na ultrazvuku jim řekli že jsou těhotné
preji ti to ![]()
@VeronikaHo děkuji, ale nechci moc nad tím přemýšlet, už takto jsem jak na trni. Uvidím zítra ve čtyři ![]()
@Dady20 jo moje kamarádka měla i ms do 3 měsíce a pak to jednou nedostala a udělala test a nic a na gynde utz a krásnej mimis
hodně štěstí budu na tebe myslet ![]()
@Cipiseklu děkuji
byla by to ale dobra haluz
kdyby se to totiž stalo ještě v prosinci, tak to je přes antikoncepci ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak u mě asi nic nového není
Zítra budu zkoušet test ale míč si naději nedělám radši. Jinak dneska jsem si vyzvedla gelik na podporu početí tak možná zkusíme
Jinak holky já piji jenom konzryhel a beru ještě prášky od dr a to mi stačí ![]()
@Renula5 tak budu na tebe myslet s testikem. Dej pak vědět jak jsi dopadla ![]()
Ahojky holky, máme nabitej měsíc a když už se potkáme doma, tak jsme uplně hotoví… teď byl chlap 5dní pryč, od zítra zas budu já 5dní pryč a tak jsem dnes chtěla a on byl chudák unavený no, přišlo mi to hrozně líto(jakože mu je to fuk
jsem fakt hrozná, vím že to tak není ), tak jsem šla hodit sprchu a ukáplo pár slz a on zrovna přišel a koukal jak vejr. No ale nějak ho to nabudilo
ale asi jsem měla stejně ovulaci už minulý týden, testy jsou furt nějaký vadný… Jinak dost cítím podbřišek, píchání a jakoby měla přijít mrcha, ale ta má času a času… ale někdy to zabolí fakt hodně, až to musím rozdýchat
No tak uvidíme. Testovat je ještě brzo.
Jiank jsem si taky objednala Fertipronu a piju kontryhel, příští měsíc přidám Gynex, no tak už se nám musí začít dařit holky
![]()
@Cindysek holky kolikátý jsi dpo? Třeba to píchání může být ono zahnizdivani holky ti psaly že to některá měla jako by to měla dostat
@Renula5 dpo právě nevím, protože nevím kdy byla ovu. Podle příznaků možná byla 10 nebo 11DC a teď jsem 16DC. Je fakt, že jsem to takhle cítila i na podzim v měsíci, kdy bylo nakonec biochemické, ale tak uvidíme. Netestuju, budu se snažit neřešit ![]()
Jinak holky jak to máte s věcmi jako je zázvor nebo horká vana atd.? Já třeba zázvor miluju a dělám si šťávy z řepy a tam jej často a hodně dávám, ale vím, že v těhu by se neměl, stejně tak jako horká vana a kdesi v diskuzi dokonce totálně sepsuly jednu holčinu, že co se má co koupat, když by mohla být těhotná, že to pak určitě potratí atd.
jako přijde mi to ujetý takové reakce, i když samozřejmě všeho s mírou, jen přece když se některé snaží dlouhodobě, tak se přece nemůžou chovat celou dobu jako těhotné a vyhýbat se podobným věcem ne?
jen takové zamyšlení, snad mě chápete ![]()
@Cindysek jestli 10 tak dneska plus mínus můžeš být 6-7 což to klidně může být
Já být tebou zkusím 3 dny test držím palečky
jinak já jak jsem po tom iui tak sem normálně byla ve vaně chovala jsem se úplně normálně a ani jsem si to nepřipouštela takže babsky řeči jdou mimo mě
Nejlepší je se chovat normálně jako by nic a je to
Moje známa byla několikrát těhotná, vždy se začala hned šetřit a vše omezovala kvůli tehu a vždy potratila. Při posledním tehu řekla ze na vše kašle a omezovat se nebude a od srpna má krásnou holčičku ![]()
@Renula5 No joo vlastně, jsem málem zapomněla
a jak se cítíš? To už jsou tak 2 týdny že? držím palce
děkuju, no testovat stejně budu cca úterý, protože jdu ten den k zubařce a ta mi chce dělat rtg, tak nevím, jestli to teba nemůže uškodit kdyby náhodou, co myslíš? ![]()
@Dady20 jo tomu věřím
je to hodně o té hlavě
vanu potřebuju, vždycky promrznu a tohle jediný mě chrání proti nachlazení
ale ten zázvor beru fakt ve velkým
![]()
@Cindysek rtg může uškodit já když jsem byla teď na RTG tak jsem řekla že nevím jestli jsem tehu že jsem po iui tak mi ho nedelali uvidíš v úterý jestli ti něco ukážu jestli nebude brzy ale nebo oni dávají i ochranu nějaký plášť na bříško ale nevím být tebou tak ji to radši povím