Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
25.1.17 16:22

@Cipiseklu v tom případě bych teď byla v 7. tydnu :-D a navíc testu bylo několik a vše negativní. Jako neříkám, že bych nebyla ráda, kdybych na ultrazvuku něco viděla. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.1.17 16:30

@Cipiseklu utikej :) ja ho mam v prasku, piju ho 1× denne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.1.17 16:32

@Dady20 některé holky si dělali testy a taky meli negativní a na ultrazvuku jim řekli že jsou těhotné :) preji ti to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
25.1.17 16:39

@VeronikaHo děkuji, ale nechci moc nad tím přemýšlet, už takto jsem jak na trni. Uvidím zítra ve čtyři :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
25.1.17 17:20

@Dady20 jo moje kamarádka měla i ms do 3 měsíce a pak to jednou nedostala a udělala test a nic a na gynde utz a krásnej mimis :mrgreen: hodně štěstí budu na tebe myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
25.1.17 17:22

@Cipiseklu děkuji :) byla by to ale dobra haluz :lol: kdyby se to totiž stalo ještě v prosinci, tak to je přes antikoncepci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
25.1.17 20:18

Ahoj holky :mavam:
Tak u mě asi nic nového není ;) Zítra budu zkoušet test ale míč si naději nedělám radši. Jinak dneska jsem si vyzvedla gelik na podporu početí tak možná zkusíme ;) Jinak holky já piji jenom konzryhel a beru ještě prášky od dr a to mi stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
25.1.17 20:34

@Renula5 tak budu na tebe myslet s testikem. Dej pak vědět jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.1.17 22:03

Ahojky holky, máme nabitej měsíc a když už se potkáme doma, tak jsme uplně hotoví… teď byl chlap 5dní pryč, od zítra zas budu já 5dní pryč a tak jsem dnes chtěla a on byl chudák unavený no, přišlo mi to hrozně líto(jakože mu je to fuk :roll: jsem fakt hrozná, vím že to tak není ), tak jsem šla hodit sprchu a ukáplo pár slz a on zrovna přišel a koukal jak vejr. No ale nějak ho to nabudilo :lol: :oops: ale asi jsem měla stejně ovulaci už minulý týden, testy jsou furt nějaký vadný… Jinak dost cítím podbřišek, píchání a jakoby měla přijít mrcha, ale ta má času a času… ale někdy to zabolí fakt hodně, až to musím rozdýchat :nevim: No tak uvidíme. Testovat je ještě brzo.
Jiank jsem si taky objednala Fertipronu a piju kontryhel, příští měsíc přidám Gynex, no tak už se nám musí začít dařit holky :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
25.1.17 22:20

@Cindysek holky kolikátý jsi dpo? Třeba to píchání může být ono zahnizdivani holky ti psaly že to některá měla jako by to měla dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.1.17 22:48

@Renula5 dpo právě nevím, protože nevím kdy byla ovu. Podle příznaků možná byla 10 nebo 11DC a teď jsem 16DC. Je fakt, že jsem to takhle cítila i na podzim v měsíci, kdy bylo nakonec biochemické, ale tak uvidíme. Netestuju, budu se snažit neřešit :nevim:

Jinak holky jak to máte s věcmi jako je zázvor nebo horká vana atd.? Já třeba zázvor miluju a dělám si šťávy z řepy a tam jej často a hodně dávám, ale vím, že v těhu by se neměl, stejně tak jako horká vana a kdesi v diskuzi dokonce totálně sepsuly jednu holčinu, že co se má co koupat, když by mohla být těhotná, že to pak určitě potratí atd. :roll: 8o jako přijde mi to ujetý takové reakce, i když samozřejmě všeho s mírou, jen přece když se některé snaží dlouhodobě, tak se přece nemůžou chovat celou dobu jako těhotné a vyhýbat se podobným věcem ne? :nevim: :roll: jen takové zamyšlení, snad mě chápete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
25.1.17 23:03

@Cindysek jestli 10 tak dneska plus mínus můžeš být 6-7 což to klidně může být :hug: Já být tebou zkusím 3 dny test držím palečky :* jinak já jak jsem po tom iui tak sem normálně byla ve vaně chovala jsem se úplně normálně a ani jsem si to nepřipouštela takže babsky řeči jdou mimo mě :) Nejlepší je se chovat normálně jako by nic a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
25.1.17 23:09

Moje známa byla několikrát těhotná, vždy se začala hned šetřit a vše omezovala kvůli tehu a vždy potratila. Při posledním tehu řekla ze na vše kašle a omezovat se nebude a od srpna má krásnou holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.1.17 00:47

@Renula5 No joo vlastně, jsem málem zapomněla :D a jak se cítíš? To už jsou tak 2 týdny že? držím palce :hug: děkuju, no testovat stejně budu cca úterý, protože jdu ten den k zubařce a ta mi chce dělat rtg, tak nevím, jestli to teba nemůže uškodit kdyby náhodou, co myslíš? :nevim:

@Dady20 jo tomu věřím :palec: je to hodně o té hlavě :roll: vanu potřebuju, vždycky promrznu a tohle jediný mě chrání proti nachlazení :lol: ale ten zázvor beru fakt ve velkým :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
26.1.17 08:07

@Cindysek rtg může uškodit já když jsem byla teď na RTG tak jsem řekla že nevím jestli jsem tehu že jsem po iui tak mi ho nedelali uvidíš v úterý jestli ti něco ukážu jestli nebude brzy ale nebo oni dávají i ochranu nějaký plášť na bříško ale nevím být tebou tak ji to radši povím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí