Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj a držím palečky
my od 1.10 usilujeme o další mimi (máme kluka 20 měsíců snad nevadí)
od včera mám plodné dny, zítra ovulku tak uvidíme
měřím bazální teplotu, tak uvidíme jak vše dopadne
![]()
Já teda jen testy a kontryhelový čaj, mám divné pocity v břiše, jako před MS. Snad to bude ovulace
Měříš klasickým teploměrem nebo digitálním?
@Zami píše:
Já teda jen testy a kontryhelový čaj, mám divné pocity v břiše, jako před MS. Snad to bude ovulaceMěříš klasickým teploměrem nebo digitálním?
Máme doma dva digitály, takže digitálním. Dnes poprvé, poradila mi to kamarádka co se od začátku roku snaží. Prý je nej měřit vždy ráno po probuzení, tak to zítra prubnu
divný pocity jsem měla včera, ale říkala jsem si jestli to není spíš tím, že na to hodně myslém
dnes jsem si vyplnila kalendář na womenzone kde mi vyšlo přesný datum ovulace tedy zítřek
snažíte se o první mimi nebo už nějaké máš? ![]()
O první, 1. DC (1. den menstruace) 22.9. takže mi ovulka vychází taky zítra.
Tak to to máme úplně stejně
takže když se dnes a zítra zadaří třeba to výde hned napoprvé ![]()
No, napoprvé, tomu moc nevěřím… ale čárka na ovu testu je silnější ![]()
@Zami Tak daleko jsem ještě nezašla
co to stojí? Já napoprvé otěhotněla při první ovulaci ![]()
Mě jen zajímalo, jestli po vysazení HA budu mít ovulaci. koupila jsem si to nejlevnější, co v lékarně bylo: Ovulační test proužek COMFORT 6 ks+2 ks TT zdarma za 97 kč
jinak jsem to zatím nezkoumala ![]()
jééé, napoprvé krásné! kdyby to vyšlo, porod v létě ![]()
@Zami
To by byl asi mazec v tom horku ještě rodit, ale co by jsme pro ty špunty neudělaly, že?
Já si pořídila tu kys. listovou, měřím bazálku a na jiné stránce kontroluji dle poslední MS ovulku
snad to k něčemu bude, když ne skočím pro ty ovu testy
ty máš už nějáké dítko?
Jojo, listovku beru od konce srpna, střídám to s femibionem.
já nemám dítko, je to poprvé.
určitě to zvládneme, vůbec nad tím nepřemýšlím, který měsíc.
brala jsi u chlapečka nějaké vitamíny?
Jasně tu kys. listovou do 3 měsíce, to mi předepsal i doktor na gyndě. Pak od 3 měsíce jsem si kupovala GS mamavit a brala to do konce těhu, nekojila jsem tak to déle nebyla potřeba.
Koukám že jsi také z Brna
to je fajn ![]()
Taky jsem se dívala ![]()
listovka mi určitě neublíží, necítím se po ní tak unavená. vitamíny jsou docela drahé (v době plánování), tak uvidím.
já mám na gyn teda doktorku ![]()
Moc tomu nevěřím, mám teď pocity jako před MS, takže jsem z toho zdrblá, jestli se náhodou něco neděje.
ty to máš pěkne naplánované
to ti závidím, pěkný rozestup mezi dětma, alespoň si to užiješ.
Ahojky, zdravím všechny budoucí maminky, které od října usilovně pracují na prvním potomkovi
Po 10 letech jsem vysadila HA a nyní uvidím, co bude. Čekám právě první ovulaci, ovu testy zatím vychází s duchem 13. DC.