Snažilky rok 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
3.1.17 14:40

@Amisska Ahojky. Držím palce. Já jsem už 23+4 :) strašně to letí :) začátek byl krusny ale už se cítím fajn :) už i váha začíná růst :) těším se na vaše dojmy z testování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
8.1.17 20:42

Ahojky, je tu někdo? Je mi 29, mám 2,5 letého chlapečka Milánka a chceme se pokoušet o druhého prďolu. V prosinci jsem si nechala vydělat tělísko, tak doufám, že se zadaří co nejdřív. Při prvním se nám zadařilo hned na první pokus a to jsem brala 13 let HA. No nechci se na to upínat, abych nebyla sklamaná :( ale ani si nechci vsugerovat, že by to nemělo jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
9.1.17 07:46

@Re-ny Ahojky, mám to taky nějak podobně :D taky je mi 29, jen mám osmi letého syna :) antikoncepci neberu už asi 15 let, první dyn se povedl téměř okamžitě.. teď bych chtěla druhé, zkoušeli jsme v podstatě jen dvakrát a já si strašně přeju aby to šlo rychle :) i když se na to snažím nemyslet, tak to moc nejde a dokonce jsem „asi“ pociťovala první těhu příznaky, jako uhnizďování a nevolnost i když testy vychází buď negativně, nebo jen se slabým duchem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
9.1.17 07:57

@ad1 ahojky, Jj nejde na to nemyslet, kdyz neco chces :roll:. Me je uz 4. den zle, dnes uz je to teda lepsi, ale taky me pobolivalo tak zvlastne bricho, jako by mravenceni.. dnes jsem zkousela test a nic :( ale mela bych to dostat az ve ctvrtek, tak je na test jeste cas, jen jsem byla nedockava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
9.1.17 08:06

@Re-ny já si testů udělala už asi 20 :lol: :lol: zítra jdu na gyndu, tak ani nevím jestli by už mohl něco poznat když by jsme udělali miminko 31.12. :lol: tam budu za blázna :lol: já čekám MS 14.1. no a doufám, že nedorazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
9.1.17 11:44

@ad1 Tak dej zitra vedet, jak jsi dopadla ;) budu na tebe myslet 8). No ja doufam, ze taky nedorazi, ze se mohlo zadarit hned a k tomu ty divny pocity v brichu :roll:. A jdes na gyndu jen tak, nebo kvuli tomu ze bys mohla byt? Kazdopadne jestli tam jeste nic nebude, tak jeste nezoufej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
9.1.17 11:50

@Re-ny děkuju moc..no, jdu jen tak..jsem hrozná, dlouho jsem tam nebyla, tak pro jistotu zkontrolovat jestli je všechno v pořádku a je tam dobrej prostor pro miminko :D já taly držím palce, ať se co nejdříve zadaří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.1.17 17:53

Ahoj holky tak se budem za se snazit o mimi a chtěla jsem vedet jestli máte nekterá z vás zkusenosti s tinkturou od paní podhorné dnes sem ji zacala uzívat tak bych ráda vedela jestli nekteré zabral. Jinak vsem preju brzké //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.1.17 19:02

Ahoj holky,
mohu se přidat? Jsem tu nová. Tento měsíc jsme začali se snazenim s jsem 2dpo. Jinak je mi 25let s bude to naše první miminko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.1.17 23:56

Ahoj holky, přidávám se k vám :-).O mimi se chceme začít snažit asi od června. Doma máme 9m klučinu, tak mu chceme pořídit brášku či sestřičku :D

@petik1 a to je co za tinkturu? Já před prvním těhu vyzkoušela vše možné a mě pomohl čaj kontryhel, sáčky Nosifol a kapky Jeřáb ptačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.17 10:49

Zdravím holky, mám možná debilní dotaz…ale :-)

Včera jsem měla ovulaci (dost bolestivou)a to ráno jsme se milovali, večer jsem už však lezla bolestí skoro po zdi, tak jsem si dala horkou láhev na břicho a dost jsem se nahřívala, což mi dělalo moc fajn. Je možné, že jsem spermijky z rána tím teplem mohla zneškodnit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.3.17 16:31

Zdravím všechny snažilky a přidávám se do klubu. :mavam:

Zatím zkoušíme první měsíc a netrpělivě teď očekávám výsledek. S manželem jsme spolu už téměř 10 let a máme půl roku po svatbě, tak by to už mimi chtělo:)

Pokus o početí byl 7.3. Ovulace byla asi 7. nebo 8. 3.(pichlavá bolest na levém vaječníku). Ovulační testy jsem si pro potvrzení koupila až 8. (13. den cyklu) a bud jsem ji chytla těsně před nebo těsně po (viz obrázek). Jinak menzes mívám celkem nepravidelnou. Před dvěma lety jsem vysadila HA, kterou jsem brala 8 let. Od te doby cyklus 28-38 dní. Vypozorovala jsem na sobě, že když do stravy zařadím jogurty a beru občas vitamíny (multivitamíny v kombinaci se zinkem a B) nebo si dám nějakou mořskou rybičku, tak se mi cyklus upraví na 28-30 dní. Máte někdo podobnou zkušenost, že strava ovlivnuje cyklus?
Většinou tak 5 dní před menzes špiním, což mi doktorka při kontrole řekla, že pokud je to pravidelně každý mesíc, tak to nemusí nic znamenat. Tak uvidíme…to čekání je nekonečné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.3.17 16:47

Ahoj, poraďte mi prosím, kam do car? Jsem z Frýdku. Dekuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
10.3.17 17:58

Ahoj holky můžu se k vám prosím pridat? :) je mi 29 let a snažíme se přes 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.4.17 21:00

Ahoooj, přidávám se mezi vás :D snažíme se cca od nového roku. Snad to vyjde co nejdřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí