Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amisska Ahojky. Držím palce. Já jsem už 23+4
strašně to letí
začátek byl krusny ale už se cítím fajn
už i váha začíná růst
těším se na vaše dojmy z testování ![]()
Ahojky, je tu někdo? Je mi 29, mám 2,5 letého chlapečka Milánka a chceme se pokoušet o druhého prďolu. V prosinci jsem si nechala vydělat tělísko, tak doufám, že se zadaří co nejdřív. Při prvním se nám zadařilo hned na první pokus a to jsem brala 13 let HA. No nechci se na to upínat, abych nebyla sklamaná
ale ani si nechci vsugerovat, že by to nemělo jít…
@Re-ny Ahojky, mám to taky nějak podobně
taky je mi 29, jen mám osmi letého syna
antikoncepci neberu už asi 15 let, první dyn se povedl téměř okamžitě.. teď bych chtěla druhé, zkoušeli jsme v podstatě jen dvakrát a já si strašně přeju aby to šlo rychle
i když se na to snažím nemyslet, tak to moc nejde a dokonce jsem „asi“ pociťovala první těhu příznaky, jako uhnizďování a nevolnost i když testy vychází buď negativně, nebo jen se slabým duchem..
@ad1 ahojky, Jj nejde na to nemyslet, kdyz neco chces
. Me je uz 4. den zle, dnes uz je to teda lepsi, ale taky me pobolivalo tak zvlastne bricho, jako by mravenceni.. dnes jsem zkousela test a nic
ale mela bych to dostat az ve ctvrtek, tak je na test jeste cas, jen jsem byla nedockava ![]()
@Re-ny já si testů udělala už asi 20
zítra jdu na gyndu, tak ani nevím jestli by už mohl něco poznat když by jsme udělali miminko 31.12.
tam budu za blázna
já čekám MS 14.1. no a doufám, že nedorazí..
@ad1 Tak dej zitra vedet, jak jsi dopadla
budu na tebe myslet
. No ja doufam, ze taky nedorazi, ze se mohlo zadarit hned a k tomu ty divny pocity v brichu
. A jdes na gyndu jen tak, nebo kvuli tomu ze bys mohla byt? Kazdopadne jestli tam jeste nic nebude, tak jeste nezoufej ![]()
@Re-ny děkuju moc..no, jdu jen tak..jsem hrozná, dlouho jsem tam nebyla, tak pro jistotu zkontrolovat jestli je všechno v pořádku a je tam dobrej prostor pro miminko
já taly držím palce, ať se co nejdříve zadaří ![]()
Ahoj holky tak se budem za se snazit o mimi a chtěla jsem vedet jestli máte nekterá z vás zkusenosti s tinkturou od paní podhorné dnes sem ji zacala uzívat tak bych ráda vedela jestli nekteré zabral. Jinak vsem preju brzké //
Ahoj holky,
mohu se přidat? Jsem tu nová. Tento měsíc jsme začali se snazenim s jsem 2dpo. Jinak je mi 25let s bude to naše první miminko. ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám
.O mimi se chceme začít snažit asi od června. Doma máme 9m klučinu, tak mu chceme pořídit brášku či sestřičku ![]()
@petik1 a to je co za tinkturu? Já před prvním těhu vyzkoušela vše možné a mě pomohl čaj kontryhel, sáčky Nosifol a kapky Jeřáb ptačí.
Zdravím holky, mám možná debilní dotaz…ale ![]()
Včera jsem měla ovulaci (dost bolestivou)a to ráno jsme se milovali, večer jsem už však lezla bolestí skoro po zdi, tak jsem si dala horkou láhev na břicho a dost jsem se nahřívala, což mi dělalo moc fajn. Je možné, že jsem spermijky z rána tím teplem mohla zneškodnit? ![]()
Zdravím všechny snažilky a přidávám se do klubu. ![]()
Zatím zkoušíme první měsíc a netrpělivě teď očekávám výsledek. S manželem jsme spolu už téměř 10 let a máme půl roku po svatbě, tak by to už mimi chtělo:)
Pokus o početí byl 7.3. Ovulace byla asi 7. nebo 8. 3.(pichlavá bolest na levém vaječníku). Ovulační testy jsem si pro potvrzení koupila až 8. (13. den cyklu) a bud jsem ji chytla těsně před nebo těsně po (viz obrázek). Jinak menzes mívám celkem nepravidelnou. Před dvěma lety jsem vysadila HA, kterou jsem brala 8 let. Od te doby cyklus 28-38 dní. Vypozorovala jsem na sobě, že když do stravy zařadím jogurty a beru občas vitamíny (multivitamíny v kombinaci se zinkem a B) nebo si dám nějakou mořskou rybičku, tak se mi cyklus upraví na 28-30 dní. Máte někdo podobnou zkušenost, že strava ovlivnuje cyklus?
Většinou tak 5 dní před menzes špiním, což mi doktorka při kontrole řekla, že pokud je to pravidelně každý mesíc, tak to nemusí nic znamenat. Tak uvidíme…to čekání je nekonečné ![]()
Ahoj holky můžu se k vám prosím pridat?
je mi 29 let a snažíme se přes 2 roky
Ahoooj, přidávám se mezi vás
snažíme se cca od nového roku. Snad to vyjde co nejdřív ![]()