Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kalendář určitě nefunguje. Ovulace může nastat 12..nebo 15 a nebo dokonce i 19 až 22 den cyklu, je to opravdu hodně individuální, do svých 35 let, jsme projevy těla při ovulaci cítila, takže jsem ji téměř na den přesně dokázala vychytat a člověk má i v ty dny větší chuť na sex, ale teď když mimi opravdu chceme to ještě upřesnuji ovulačními testy, které si začínám dělat od 12 dne a díky nim ovu nepropásnu..kdyby třeba nastala dříve..jako naschvál vždy vyplácám 5 testů a ten poslední těsně před menses ukáže ovu. Každá žena to má jinak, takže doporučuji koupit tester:-)
Kalendář určitě nefunguje. Ovulace může nastat 12..nebo 15 a nebo dokonce i 19 až 22 den cyklu, je to opravdu hodně individuální, do svých 35 let, jsme projevy těla při ovulaci cítila, takže jsem ji téměř na den přesně dokázala vychytat a člověk má i v ty dny větší chuť na sex, ale teď když mimi opravdu chceme to ještě upřesnuji ovulačními testy, které si začínám dělat od 12 dne a díky nim ovu nepropásnu..kdyby třeba nastala dříve..jako naschvál vždy vyplácám 5 testů a ten poslední těsně před menses ukáže ovu. Každá žena to má jinak, takže doporučuji koupit tester:-)
11 den je nepravděpodobná..ale i to se může stát:-)Testy si dělám většinou večer nebo ráno, ve stejnou dobu:-)
Od toho 11 dne ve stejnou denní dobu 1× denně..já začínám až na 12 dni protože mám ovulaci déle a vlastně nikdy jsem ji ten 12-14 den neměla, ale pro jistotu:-) Lepší je koupit za 500Kč tester, vydrží prý až dva roky, ale i já zatím kupuju jednorázové ovu testy…nemá tady nějaká z vás zkušenosti s nějakým spolehlivým ovulačním testerem? Díky:-)
Ahoj Holky 05.02.2017 jsem měla 36DC (jinak 28) zjistili mi cystu na levém vaječníku, naordinovala jsem si bylinný přípravek Gynex od Energy a začala jsem každé ráno brát Nosifol forte, dneska je 02.06.2017 a mám pozitivní těhu testy, ale žádné duchy, takže se těším na pondělí až bude výsledek z krve
všem přeji hodně zdaru a brzké // ![]()
Ahoj holky.Tak ms se nakonec dostavila 19.5.celkem doba nez sem se dockala. Tedka podle kalendare sem mela mit st, ct, pa, so, ne, po plodne dny s tim ze ovu mela byt vcera (nedele).Tak v patek bylo
,v sobotu krece asi teda ovu a v nedeli z hecu zkusen ovu test na kterem temer okamzite vyskocila skoro stejne silna carka. Takze sme to vcera jeste pojistili. Dneska rano sem zkousela jeste ovu test a carka uz strasne slabounka.Tak snad sme to trefili ????
sem zvědavá co a jak. Dneska je me celkem zle ale asi ne z otehotneni ????vsem preju brzke // a at se dariii
Taky se už těším na další ovu a na další naději, že to vyjde:) Ono ne každá ovu vyprodukuje vajíčko schopné oplodnění..takže je to každý měsíc taková loterie:-)
Tady jeste pridavam ovu testy.od shora vcera odpo, dneska rano a dole dneska vecer.Ale podle kamosky nejsou ok ze nejsou tak silne..tak sem z toho jelen ????pritom ten seshora prvni delany vcera odpo byl silny pak slabnul a ty ostatni slabnou vic tak dle meho sme se trefili do ovu alw uz je po ni
![]()
Ahojik holky,
Můžu se k Vám přidat?
s pritelem jsme si rekli, ze se zacneme snazit o miminko. Vysadila jsem HA a hned v prvnim cyklu se nam zadarilo a ms se jiz nedostavila
uz pred ms jsem ale poznala ze se neco deje, takze prvni duchy jsem objevila o 4dny drive. Sla jsem k dr. Ale bohuzel brzo, samozrejme nic nevidel jeste a akorat me zacal poucovat co muze nastat apod.. napriklad mimodelozni apod. Takze jsem sla na krev, 13.6 jsem mela hcg 174.4. Rekl mi ze jako jistotu to bere nad 200 ale ze je brzo. Ukazala jsem mu svohe testy ktere si delam kazdy den (on videl do 14.6) a rekl mi ze krasne rostou. Takze by to melo byt v poradku. Rekl mi ze mi krev brat nebude, at jsem v klidu, ze uz me nechce stresovat a mam prijit 26.6 coz budu 6+1 podle posledni ms. Tak snad bude neco videt.
Testy jsem delala i pote a krasne sili. Dnes rano dokonce testovaci carka nabehla drive nez kontrolni
mate nekdo podobnou zkusenost? Vypada to na zdrave tehotenstvi? To cekani me zabije. Jinak podbrisek citim obcas dost a nejvice na leve strane, prsa pobolivaji a uz jsem navecer i nevolnosti bez zvraceni. Musela jsem zaspat ![]()
Ahojky holky, chtěla bych se představit je mi 25 let a s přítelem se cca 3 měsíce snažíme o mimi. Bohužel bez úspěchu. Vím, že je to krátká doba, ale moc bychom si mimíska přáli. Vše moc držím palečky, ať brzy všichni najdete // ![]()
@Umpalumpa11 Ahoj 18.5.2017 jsem rodila 25+3 také mrtvého chlapečka. Jestli chceš, tak mi napiš zprávu
Ahoj,
čtu tady příspěvky už hodně dlouho a rozhodla jsem se k vám přidat ![]()
20.dubna jsem porodila holčičku (27+6), měla pouhých 640 gramů, 2.6. nám bohužel umřela, příčina doteď neznámá.
Nyní se s přítelem snažíme o další miminko.
Pokud by si chtěl někdo popovídat, budu ráda. ![]()
@cipaja Přijď do diskuze Prázdná náruč. Je nás tam víc a třeba zde najdeš odpovědi na tvé otázky
a chceme si také povídat
![]()
Taky bych se ráda přidala
máme měsíc po svatbě a manžel se z čista jasna rozhodl pro děti. Abych uvedla na pravou míru moje překvapení - manžel mi tvrdil, že mám na děti hromady času a že spěchat nikam nemusíme (rozumné) a já se zařekla, že dokud on nebude chtít sám, nebudu se vnucovat. Teď se snažíme a já jsem neskutečně šťastná. Po dětech toužím a jsem natěšená co bude dál
![]()