Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
zvu všechny, které plánují miminko na příští rok. Pojďme si sdělovat svoje dojmy, pocity, zkušenosti, šťastné nebo smutné chvilky - prostě všechno co k tomu patří. Pojďme prndat, radovat se, vylévat si srdíčka, radit a hlavně se podporovat v tom našem blížícím se snažení ![]()
Mě je 27 let, loni jsem ukončila šestiletý vztah s partnerem, který byl sice úžasný člověk, ale štěstí mě s ním nečekalo… ![]()
Teď mám o pět let mladšího přítele, kterého znám už čtyři roky a vždy mě to k němu táhlo. Byl při mě v dobách dobrých i těch horších a teď, když jsme konečně spolu mě zahrnuje láskou, jakou jsem snad nikdy nepoznala…
![]()
Bydlíme spolu už půl roku a přemýšlíme, že bychom do toho příští rok „praštili“ a pořídili si prcka. ![]()
Budu to mít trošku těžší protože mám Crohnovu chorobu, ale hlavu něvěším a snažím se na svět dívat pozitivně. Však ono to ještě nemusí nic znamenat ![]()
Jelikož to pro mě bude poprvé a ještě jsem ani nikde nic moc nestudovala, budu ráda za každé vaše rady, tipy a „návody“, nebo prostě jen za sdílení vašich pocitů.
Těším se na Vás
![]()
Ahoj
taky me to nejspis ceka pristi rok:-) jeste to ale neni jisty.mame uz 2 prcky, jednomu budou koncem zari 3roky, druhemu jsou 4m a chteli bychom, aby i to treti k nim melo blizko ![]()
Ahojky. Taky se chystáme s přítelem příští rok na miminko. Ja bych klido chtěla uz ted ale jsme tak domluveny a respektuji to
a moc se těším
jelikož se nechráníme a dáváme si pozor tak i přes to každy měsíc doufám ze nějaká ta kapicka ulitla..ale nic
ale je to málo pravděpodobne. Mam hraniční stihnou žlázu a prášky neberu. Doktorka říkala ze až se budem snažit ze nasadíme prášky. Tak mi nic jiného nezbývá než čekat do příštího roku ![]()
Ahojky @Hopsinka26 a @Kacisss93 jsem ráda, že se přidáváte ![]()
Koukala jsem do těch rozjetých diskuzí, ale tam se uchytit, to je síla… Holky tam používají nějakou vesmírnou terminologii a já jako naprostý laik absolutně nechápu která bije ![]()
@Hopsinka26 máte chlapečky nebo holky? Nebo snad jedno a jedno
@Kacisss93 Takže to bude vaše první?
Já teď mám hormonální tělísko, ale příští rok už bude muset ven, takže pak se dáme do díla a budeme doufat, že se brzy zadaří ![]()
@lorelai947 Mám 2klučíky, Vojtíška a Vítečka
to se brzy naučíš tu terminologii
my chceme ale až tak od března se snažit, aby od sebe byly aspoň 2 roky ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? ![]()
@Hopsinka26 jeeee,tebe bych tu necekala.Vy chcete jeste treti mimco? To zavidim.Ja chtela 4,manzel 3 ale po zkusenosti s tou nasi beruskou rekl, ze by jich vic jak 2 nezvladl ![]()
@wisdom My se spolu budeme snažit o další?? Nene
No tak to je skvělý
Joo, chceme no, taky jsem chtěla 4, ale uvidíme ![]()
@Hopsinka26 no chtela bych az berusce bude rok, takze tak v breznu se zacit snazit ![]()
ja doufam, ze toho myho chlapa presvedcim i na to treti ![]()
Tak to vidis. Spolecne jsme se snazily minuly rok a ted zas ![]()
@Hopsinka26 to ja taky
Bude to fajn.To mame prcky 2 mesice od sebe ![]()
@wisdom jojo, máme
a Vojtovi už budou koncem září 3roky
nějak to letí
večer napíšu sz ![]()
Holky, já už se tak těším na to snažení, testování, těhotenství atd.
Teď ale musím zhubnout, jinak bych se s dalším dítětem už ani nehla
Takže mi to do příštího roku uteče asi hodně rychle, protože shodit potřebuju moooc ![]()
@Hopsinka26 a kolik by jsi chtela dat dolu? Ja tak 10 kg ![]()
Ale jsem za cely den tak vyverpana, ze uz nemam silu cvicit.
Jinak na testovani a snazeni se taky strasne moc tesim.To zas urcite budu sledovat ovulku jako blazen ![]()
I kdyz tentokrat bych nechtela.Ale copak to jde? No budu se snazit ![]()