Snažilky rok 2017

561
27.4.16 19:12

Plánujeme miminko v roce 2017 :-)

Ahoj holky,

zvu všechny, které plánují miminko na příští rok. Pojďme si sdělovat svoje dojmy, pocity, zkušenosti, šťastné nebo smutné chvilky - prostě všechno co k tomu patří. Pojďme prndat, radovat se, vylévat si srdíčka, radit a hlavně se podporovat v tom našem blížícím se snažení ;)

Mě je 27 let, loni jsem ukončila šestiletý vztah s partnerem, který byl sice úžasný člověk, ale štěstí mě s ním nečekalo… :nevim:
Teď mám o pět let mladšího přítele, kterého znám už čtyři roky a vždy mě to k němu táhlo. Byl při mě v dobách dobrých i těch horších a teď, když jsme konečně spolu mě zahrnuje láskou, jakou jsem snad nikdy nepoznala… :hug: :*

Bydlíme spolu už půl roku a přemýšlíme, že bychom do toho příští rok „praštili“ a pořídili si prcka. :)
Budu to mít trošku těžší protože mám Crohnovu chorobu, ale hlavu něvěším a snažím se na svět dívat pozitivně. Však ono to ještě nemusí nic znamenat ;)

Jelikož to pro mě bude poprvé a ještě jsem ani nikde nic moc nestudovala, budu ráda za každé vaše rady, tipy a „návody“, nebo prostě jen za sdílení vašich pocitů.

Těším se na Vás :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5550
28.4.16 14:40

@lorelai947 ahoj přidej se k nám do snazilek duben 2016…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
10.5.16 22:31

Ahoj :-) taky me to nejspis ceka pristi rok:-) jeste to ale neni jisty.mame uz 2 prcky, jednomu budou koncem zari 3roky, druhemu jsou 4m a chteli bychom, aby i to treti k nim melo blizko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.5.16 11:48

Ahojky. Taky se chystáme s přítelem příští rok na miminko. Ja bych klido chtěla uz ted ale jsme tak domluveny a respektuji to :) a moc se těším :) jelikož se nechráníme a dáváme si pozor tak i přes to každy měsíc doufám ze nějaká ta kapicka ulitla..ale nic :) ale je to málo pravděpodobne. Mam hraniční stihnou žlázu a prášky neberu. Doktorka říkala ze až se budem snažit ze nasadíme prášky. Tak mi nic jiného nezbývá než čekat do příštího roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.5.16 13:38

Ahojky @Hopsinka26 a @Kacisss93 jsem ráda, že se přidáváte :kytka:
Koukala jsem do těch rozjetých diskuzí, ale tam se uchytit, to je síla… Holky tam používají nějakou vesmírnou terminologii a já jako naprostý laik absolutně nechápu která bije :mrgreen:

@Hopsinka26 máte chlapečky nebo holky? Nebo snad jedno a jedno

@Kacisss93 Takže to bude vaše první?

Já teď mám hormonální tělísko, ale příští rok už bude muset ven, takže pak se dáme do díla a budeme doufat, že se brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
11.5.16 13:44

@lorelai947 Mám 2klučíky, Vojtíška a Vítečka :) to se brzy naučíš tu terminologii :D my chceme ale až tak od března se snažit, aby od sebe byly aspoň 2 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
11.5.16 13:49

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? :)
@Hopsinka26 jeeee,tebe bych tu necekala.Vy chcete jeste treti mimco? To zavidim.Ja chtela 4,manzel 3 ale po zkusenosti s tou nasi beruskou rekl, ze by jich vic jak 2 nezvladl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.5.16 13:57

@lorelai947 ano první :) v zajatých diskuzich také nemam šanci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
11.5.16 14:14

@wisdom My se spolu budeme snažit o další?? Nene :D No tak to je skvělý :) Joo, chceme no, taky jsem chtěla 4, ale uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
11.5.16 14:28

@Hopsinka26 no chtela bych az berusce bude rok, takze tak v breznu se zacit snazit :P
ja doufam, ze toho myho chlapa presvedcim i na to treti :mrgreen:
Tak to vidis. Spolecne jsme se snazily minuly rok a ted zas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
11.5.16 15:06

@wisdom jsem ráda, že jsme opět ve spojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
11.5.16 15:08

@Hopsinka26 to ja taky :mrgreen: Bude to fajn.To mame prcky 2 mesice od sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
11.5.16 15:16

@wisdom jojo, máme :) a Vojtovi už budou koncem září 3roky :) nějak to letí :) večer napíšu sz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
11.5.16 22:13

Holky, já už se tak těším na to snažení, testování, těhotenství atd. :) Teď ale musím zhubnout, jinak bych se s dalším dítětem už ani nehla :( Takže mi to do příštího roku uteče asi hodně rychle, protože shodit potřebuju moooc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
12.5.16 06:50

@Hopsinka26 a kolik by jsi chtela dat dolu? Ja tak 10 kg :mrgreen:
Ale jsem za cely den tak vyverpana, ze uz nemam silu cvicit.
Jinak na testovani a snazeni se taky strasne moc tesim.To zas urcite budu sledovat ovulku jako blazen :mrgreen:
I kdyz tentokrat bych nechtela.Ale copak to jde? No budu se snazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital