Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu, jen nějak nestíhám - práce, do toho hokej ![]()
@reinkarnace Můžeme to založit soukromě, ale vůbec netuším jak ![]()
@Hopsinka26 @wisdom Já právě doufala, že se tomu počítání ovulace a měření teploty vyhnu… Vůbec nevím, jak zjistím kdy přesně ovuluji ![]()
@Kacisss93 a na co ten Fermalac vlastně je?
Mám už teď začít něco dělat nebo je ještě brzo?
@Kacisss93 Děkuji, já jsem v tomto opravdu strašný laik. Z doslechu znám jen že holky brávají kyselinu listovou - to je asi tak vše ![]()
@lorelai947 to ale neni na podporu těhotenství…
joooo kyselinu listovou začnu brát na nový rok…možná uz v prosinci
a zajdu si na Endokrinologii pro prášky…a ještě ke všemu beru prášky na železo nějak se mi nechce ukládat…když to tady tak píšu rak koukam ze než vyjdu ráno do práce tak budu několik minut zobat prášky
a ze ja s tím polykanim mam problém
![]()
@Kacisss93 tak to já s práškama naštěstí problém nemám, v době kdy mi zjistili Crohnovu chorobu jsem jich zobala i patnáct denně ![]()
Ale teď je vše v klidu tak by to chtělo rychle vlítnout na to mimi, než se Crohňák zase rozhodne zavítat na návštěvu
![]()
@lorelai947 Já jsem třeba byla ráda, že jsem si ovu testama ujasnila, kdy ovulaci mám. Protože první dítě nám nešlo a až u snažení o druhé jsem zjistila, že mám ovulaci až o několik dní později, než jsem si myslela, a to už jsme se třeba tolik tomu sexu nevěnovali…Jinak jestli chceš, tak můžu skupinu založit, nebo se s tím zkus poprat, určitě to zvládneš ![]()
@lorelai947 tak to bych nedala 15 prášku.
ale to bych si zvykla ![]()
@lorelai947 ja taky vubec netusila, kdy ovu mam.Tak jsem merila teplotu a testovala.To mereni teploty uz pak bylo jako droga
nemohla jsem prestat ![]()
A po zamlklem tehu a nasledne revizi jsem uz ovu citila podle bolesti. Takze jsem presne vedela, ze je zrovna tady. A testama a teplotou jsem si to jenom potvrdila.
@Hopsinka26 Vím jak založit soukromě novou skupinu, ale jak udělat ze stávající soukromou, to tedy netuším
Tak to založíme nově ![]()
@Kacisss93 jasný, je to jen o zvyku a hlavně, když musíš, tak musíš ![]()
@wisdom @Hopsinka26 četla jsem, že ovulaci má každá holka jinak, takže ty ovulační testy pak taky vyzkouším - ať nestřílíme zbytečně naslepo ![]()
Máte nějaké ověřené?
@lorelai947 já mám vyzkoušené od @reinkarnace a stačily mi jeden měsíc
To asi ani nejde z diskuze udělat skupinu? Nevim, jestli jo, tak je to pro mě novinka ![]()
0 @lorelai947 já je sama používala pro sebe a obě děti se nám povedly napoprvé ![]()
Super, ze jsem někoho našla
o mimco se s přítelem chceme začít snažit další léto, antikoncepci neberu ale přítel si dává pozor
No takže ani náhodou žádná kapicka nezabloudi
Ahoj,
je mi 27 let a s přítelem jsme se rozhodli, že se od ledna 2017 začneme pokoušet o první miminko. Tak doufám, že se nám pak brzo zadaří:-)
Ahoj holky, nový rok je tu
jak to s Vámi vypadá? my se s přítelem už snažíme
přeji brzo //
![]()