Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacisss93 ahojky, hcg stoupa tak cekame kdy se ukaze;) zatím pry na dobre ceste;) je to mladsi těhotenství, takze to nepočítáme podle MS.
Ahoj holky, pridavam se do diskuze a podelim se s vami o muj dosavadni snažící se zivot ????rekli sme si ze to zkusime.3.4.2017 sem mela MS 5 dnu klasika.Pak 2tydny po MS sme meli nechraneny styk (pa)a pak dalsi tyden ve stredu. Dneska je 17.5.a MS nikde. cekala sem toho 3ho a nic..minuly tyden, po tydnu zpozdeni, ve ctvrtek sem byla u dr. a prej nic nevidi, vzala mi krev na hcg a druhy den sem volala a negativni. Dneska je to tyden a MS porad nikde.Tak sem volala znoj dr. a ory si mam udelat jeste TT a pockat. Pritom uz tolikrat sem mela bolesti jako ze zo dostanu a nic. Vytok bily takovy nijaky.prsa nafoukle a ja sem z toho jelen.
![]()
@Spaget92 já měla takhle cystu (resp.mam) nechci ti kazit radost, ale 36DC jsem to pak dostala a prý ty pocity na MS a priznaky těhu může ta cysta způsobit. Drž se přeji brzke // ![]()
Ahoj holky mam takovy dotaz
S pritelem se snazime o miminko a jsem 20Dc. Uz 3 dny mam takove zvlastni tlaky v podbrisku a sem tam me pichna na jedne i druhe strane podbrisku. Ten tlak je vazne zvlastni v podbrisku jako by me tam neco pnulo hlavne v leeze na zadech. A od vcera me boli v krizi. Chodim casto na malou ale nastydla opravdu nejsem ani me nepali pri moceni nic. Hlavne zanet.moc. mechyre poznam mela jsem ho uz nekolikrat. Tohle je vazne jine. Ovulace byla pred par dny takze ta to taky neni. Je mi hlavne tak zvlasne jinak. Vim ze na tt je jeste brzy. Ale zajimalo by me jestli by to mohlo byt zacinajici tehotenstvi a jestli ma nekdo s temito priznaky zkusenost. Protoze uz jsem opravdu bezradna. Dekuji vsem za kazde pismenko
Kata
@Pavlička28 cystu me vyloučila s tim ze mam vsechno v poradku.Tak asi budu cekat jeste chvili a kdyz nic zajdu na vyvolavacku. l
ale dr rikala ze sex muzu provozovat dal rikam aha
dekuju moc rada bych videla // ![]()
@Umpalumpa11 prsa zatim nejak neboli jen obas pali bradavky ale to muze byt najednou treba i od podprsenky nevim
jinak dekuji sama jsem zvedava. A dekuji za zpravu ![]()
Ahojky ![]()
Snažíme se s přítelem o miminko
no už třetí měsíc, začala jsem brát tabletky pregnafolin 800, tak snaž pomůže.. A co ty?
Ahoj dneska jsem cca 9dpo. A mela jsem vcera a dnes jen takove male spineni spise jen takove svetloulince hnede az pruhledne a vcera rano bolest jako na ms ale ta nikde. Ms mam dostat az cca za 4-5 dni vidite neco?
Ahoj, máme za sebou první neúspěšné ivf, blastocysta se u mě v děloze neudržela a po ivf mám otoky, bolestivě jsem reagovala i na punkci vaječníků a bolesti jsem měla i po embryotransferu, díky ivf výkonům a zásahům a dnes mi můj dr řekl, že když mám ještě zásobu vajec( je mi 39) a partner perfektní spermiogram, postačí dát dokupy tělo po ivf, obnovit cyklus a hlavně se nestresovat, být v klidu, vychytat ovulaci a ono to přijde časem samo. Dřív jsem trpěla při každém menzes, že zase nic, ale teď vím, že i během menses kolísá hladina hormonů a dle průběhu se vaječníky připravují na další dozrávání vajíček. Ivf mi pomohlo seznámit se lépe s cyklem, s tělem a bohužel i s chem. stimulací, která není pro tělo ok. Také se podělím o příběh mé setřenky, která teď porodila své první zdravé miminko v jejích 41 letech a je moc šťastná..počala přirozenou cestou teprve až po té, co z ní opadl pracovní stres a další problémy a hodila se do klidu:-)…
@Umpalumpa11
Ahoj tak budu držet
, ja sem k uvažovala že začnu používat gel- conceive plus na podporu poceti.. uvidíme jak to bude teďkom s ms ☺️☺️
Jé, to je milé. Díky za radu, gel neznám. Já si nechala změřit AMH z krve, ukázalo mi, že ovariální rezervu ještě mám, i když malou, ale i to je naděje. Mám za sebou dvě chemická těh., ale to mají i jiné ženy a napotřetí nebo na počtvrté se ž u nich plod udržel, je to asi hodně psychikou, je potřeba se prostě hodit do vnitřního klidu a to je na tom to nejtěžší, protože biologické hodiny jsou neúprosné..
Ještě se chci zeptat, zda nemáte některá zkušenost s ovulačním testerem viz. odkaz..https://www.otehotnet.cz/e-shop/ovulacni-testy/fertilcontrol-light-ovulacni-test/
A ještě dotaz k testu FSH https://www.otehotnet.cz/…dnosti/..díky:-)
Teď už se vám miminko určitě podaří, to budete mít zasloužené:-)
Ahoj holky.Mam v tom asi zmatek s tema plodnejma dnama
19.5.prisla MS a skoncila 23.5.V patek po MS tj.8den cyklu jsme meli styk. Dneska sem v praci je to 13.den cyklu i zitra. Podle kalendare bych mela mit od 12 do 18 plodne dny.Da se na to spolehat? bo ja se v tom totalne patlam
![]()