Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EllEff Ahojky. mě pomohl gynex. Půl roku snažení a ani ťuk. Pak měsíc braní gynexu a hned se zadařilo
![]()
@Eli1990
Ja ted koupila ten nosifol tak ho skusim…ale dekuju za tip
Ahoj holky, všude čtu jak duchy jsou už před očekávanou MS a včera ráno jsem testla a sněhobílo jsem 10 DPO, 4dny do MS…tak jsem si pak nadávala, že jsem včera testovala ![]()
@TerHad já přesně 4 dny pred MS testovala protože jsme šli na oslavu tak abych věděla zda mužů pít a test úplně snehobily…za 4 dny v den MS byla docela silná čárka
takže naděje ještě určitě je ![]()
@Kacisss93 aspoň někdo
já už se bála, že všechny holky měly ukázkové čárky takhle krátce před MS
![]()
@Kacisss93 odjela jsem k babi na chatu abych přišla na jiný myšlenky
dneska zkusím a pak ještě v úterý jelikož to má přijít MS ale zatím nemám vůbec příznaky, že by měla přijít ![]()
Dnešní story
jsem 12.DPO v úterý bych zřejmě měla dostat MS..dnes proběhlo testování a naskočily dvem čárky skoro stejně silné, já celá natěšená na to čučim jak blázen až zjistím že na krabičce je napsáno ovulační test
v lékarně byl hold chlap ![]()
Ahoj holky.Dnes jsem byla na kontrole..Na UTZ je vidět víc než posledně, ale není tam embrio..Když jsem jí řekla kdy jsme měli soulož, tak říkala, že by to tomu tak odpovídalo, ale poslala mě na krev a prý se mám spíš smířit s tou horší variantou..Je mi hrozně.
Ahoj snažilky. V pondělí jsem si všimla trošky krve na toaletáku a trošku mě bolí v podbřišku. Dostat to mám až v pátek. Myslíte, že se mohlo jednat o uhnizdování?
Ropuska34 Ahoj, ja to mela dostat az v utery, ale vcera jsem zacala spinit a test rano negativni, takze to bude ta mrcha cervena
jinak uhnizdovani je kolem pateho az desateho dne po ovu.
@Ropuška34 js spinila od oplodnění každý den až do dne kdy jsem to měla dostat…a v den když jsem to měla dostat tak nic… tak jsem si udělala test a pozitivní a potom jsem zase par dni spinila ![]()