Snažilky rok 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
28.1.17 23:56

Ahoj holky, přidávám se k vám :-).O mimi se chceme začít snažit asi od června. Doma máme 9m klučinu, tak mu chceme pořídit brášku či sestřičku :D

@petik1 a to je co za tinkturu? Já před prvním těhu vyzkoušela vše možné a mě pomohl čaj kontryhel, sáčky Nosifol a kapky Jeřáb ptačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.17 10:49

Zdravím holky, mám možná debilní dotaz…ale :-)

Včera jsem měla ovulaci (dost bolestivou)a to ráno jsme se milovali, večer jsem už však lezla bolestí skoro po zdi, tak jsem si dala horkou láhev na břicho a dost jsem se nahřívala, což mi dělalo moc fajn. Je možné, že jsem spermijky z rána tím teplem mohla zneškodnit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.3.17 16:31

Zdravím všechny snažilky a přidávám se do klubu. :mavam:

Zatím zkoušíme první měsíc a netrpělivě teď očekávám výsledek. S manželem jsme spolu už téměř 10 let a máme půl roku po svatbě, tak by to už mimi chtělo:)

Pokus o početí byl 7.3. Ovulace byla asi 7. nebo 8. 3.(pichlavá bolest na levém vaječníku). Ovulační testy jsem si pro potvrzení koupila až 8. (13. den cyklu) a bud jsem ji chytla těsně před nebo těsně po (viz obrázek). Jinak menzes mívám celkem nepravidelnou. Před dvěma lety jsem vysadila HA, kterou jsem brala 8 let. Od te doby cyklus 28-38 dní. Vypozorovala jsem na sobě, že když do stravy zařadím jogurty a beru občas vitamíny (multivitamíny v kombinaci se zinkem a B) nebo si dám nějakou mořskou rybičku, tak se mi cyklus upraví na 28-30 dní. Máte někdo podobnou zkušenost, že strava ovlivnuje cyklus?
Většinou tak 5 dní před menzes špiním, což mi doktorka při kontrole řekla, že pokud je to pravidelně každý mesíc, tak to nemusí nic znamenat. Tak uvidíme…to čekání je nekonečné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.3.17 16:47

Ahoj, poraďte mi prosím, kam do car? Jsem z Frýdku. Dekuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
10.3.17 17:58

Ahoj holky můžu se k vám prosím pridat? :) je mi 29 let a snažíme se přes 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.4.17 21:00

Ahoooj, přidávám se mezi vás :D snažíme se cca od nového roku. Snad to vyjde co nejdřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.4.17 10:44

Ahoj, my se začínáme snažit teď, ale jak tak pročítám všechny články a diskuze, začínám si myslet, že jsem velice zanedbala přípravu :) Doufám, že se mi vyhnou věci jako měření teploty a běhání po vyšetřeních, tak snad se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.17 15:49

Ahoj holky, chodí sem ještě někdo? předem se omlouvám za anonym ale mám tu tchýni, která sem chodí a o bych si jako vyslechla :lol: taky se snažíme, ikdyž teda zatím to vůbec nejde…moje první dcerka taky trvala dlouho a to jsem neužívala žádné vitamíny…ale náš sexualní život je slabý…když se potkáme večer doma a mame na něco nalaádu tak je to zázrak…sexujeme tak 2krát do týdne, někdy ani to ne :oops: :roll: myslíte, že mám začít užívat kyselinu listovou? pomohla někomu?
PS: přítel bere prášky na vysoký tlak…nemá to na to také vliv?

• Citovat
  • Upravit
155
12.4.17 18:53

Ahoj anonymní já bych řekla, že jsou na tom ženy i hůř ;) třeba když je manžel(přítel) pracovně vytížený nebo i naopak..takže 2×týdně není až tak hrozný si myslím, ale teprve se teda taky snažíme, měla jsem trochu problémy po vysazení HA :roll: ale snad už dobrý..takže uvidíš :) si myslím že lepší než když se do toho nutíte, to by pak nebylo asi ono.. já beru femibion a teď i femigard(teda na srovnání cyklu) a hodně holek píše, že braly listovku a dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.17 10:21

Ahojky holky
Tak my jsme se také dohodli, že už nastal ten čas. Po Novém roce jsem vysadila HA a dávali jsme si pozor, brala jsem 3měsíce nosifol forte, aby se tělo pěkně zregenerovalo od HA, v dubnu jsme si už pozor nedávali a teď měškám 6 den s MS, ale test negativní, zítra jedu na gynekologii, zda nemám nějaký problém, protože mám i pár příznaků. Jestli se to povedlo budu šťastná. Cyklus mám přesně 28 dní 4 měsíce po sobě, a tak je mi divné, že by najednou začal zlobit a ještě jsem měla bolesti jako před ms. Holky moc Vám všem držím palečky a doufám, že všechny uvidíme na testíku brzo aspoň malou dálničku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.17 10:28

@Re-ny
@ad1
Holky jsem baba zvědavá v lednu jste vypadaly nadějně, jak to dopadlo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
2.5.17 07:03

@Pavlička28 já už jsem 15tt :mrgreen: děkuji za optání a moc všem co se ještě nezadařilo přeji ať se vo nejdříve zadaří :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.5.17 19:54

@Pavlička28 ahoj :mavam: nám se to podařilo už v roce 2016 a teď máme doma 18ti denní miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.5.17 20:03

Dobrý den,
mám dotaz, první den MS byl 14.3.2017,26.3­.2017 byla 100 procentně oplozující soulož. Pozitivní test byl až 12.4.2017
Dnes jsem byla u doktorky a ta mi řekla, že podle PM jsem 7tt, ale podle UTZ jsem 5tt a je pouze vidět gestační váček velikosti 13mm. Jedná se o mladší těhotenství podle soulože nebo se mám smířit s tou nejhorší variantou. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.5.17 11:03

Ahoj holky!
Muzu se k vam pridat? O mimi se snazime uz rok a dnes jsem si vyzvedla clostilbegyt ktery budu brat od zari…neni tu nekdo na tom taky tak? a co rikate na nosifol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí