Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, přidávám se k vám
.O mimi se chceme začít snažit asi od června. Doma máme 9m klučinu, tak mu chceme pořídit brášku či sestřičku ![]()
@petik1 a to je co za tinkturu? Já před prvním těhu vyzkoušela vše možné a mě pomohl čaj kontryhel, sáčky Nosifol a kapky Jeřáb ptačí.
Zdravím holky, mám možná debilní dotaz…ale ![]()
Včera jsem měla ovulaci (dost bolestivou)a to ráno jsme se milovali, večer jsem už však lezla bolestí skoro po zdi, tak jsem si dala horkou láhev na břicho a dost jsem se nahřívala, což mi dělalo moc fajn. Je možné, že jsem spermijky z rána tím teplem mohla zneškodnit? ![]()
Zdravím všechny snažilky a přidávám se do klubu. ![]()
Zatím zkoušíme první měsíc a netrpělivě teď očekávám výsledek. S manželem jsme spolu už téměř 10 let a máme půl roku po svatbě, tak by to už mimi chtělo:)
Pokus o početí byl 7.3. Ovulace byla asi 7. nebo 8. 3.(pichlavá bolest na levém vaječníku). Ovulační testy jsem si pro potvrzení koupila až 8. (13. den cyklu) a bud jsem ji chytla těsně před nebo těsně po (viz obrázek). Jinak menzes mívám celkem nepravidelnou. Před dvěma lety jsem vysadila HA, kterou jsem brala 8 let. Od te doby cyklus 28-38 dní. Vypozorovala jsem na sobě, že když do stravy zařadím jogurty a beru občas vitamíny (multivitamíny v kombinaci se zinkem a B) nebo si dám nějakou mořskou rybičku, tak se mi cyklus upraví na 28-30 dní. Máte někdo podobnou zkušenost, že strava ovlivnuje cyklus?
Většinou tak 5 dní před menzes špiním, což mi doktorka při kontrole řekla, že pokud je to pravidelně každý mesíc, tak to nemusí nic znamenat. Tak uvidíme…to čekání je nekonečné ![]()
Ahoj holky můžu se k vám prosím pridat?
je mi 29 let a snažíme se přes 2 roky
Ahoooj, přidávám se mezi vás
snažíme se cca od nového roku. Snad to vyjde co nejdřív ![]()
Ahoj, my se začínáme snažit teď, ale jak tak pročítám všechny články a diskuze, začínám si myslet, že jsem velice zanedbala přípravu
Doufám, že se mi vyhnou věci jako měření teploty a běhání po vyšetřeních, tak snad se zadaří ![]()
Ahoj holky, chodí sem ještě někdo? předem se omlouvám za anonym ale mám tu tchýni, která sem chodí a o bych si jako vyslechla
taky se snažíme, ikdyž teda zatím to vůbec nejde…moje první dcerka taky trvala dlouho a to jsem neužívala žádné vitamíny…ale náš sexualní život je slabý…když se potkáme večer doma a mame na něco nalaádu tak je to zázrak…sexujeme tak 2krát do týdne, někdy ani to ne
myslíte, že mám začít užívat kyselinu listovou? pomohla někomu?
PS: přítel bere prášky na vysoký tlak…nemá to na to také vliv?
Ahoj anonymní já bych řekla, že jsou na tom ženy i hůř
třeba když je manžel(přítel) pracovně vytížený nebo i naopak..takže 2×týdně není až tak hrozný si myslím, ale teprve se teda taky snažíme, měla jsem trochu problémy po vysazení HA
ale snad už dobrý..takže uvidíš
si myslím že lepší než když se do toho nutíte, to by pak nebylo asi ono.. já beru femibion a teď i femigard(teda na srovnání cyklu) a hodně holek píše, že braly listovku a dobrý ![]()
Ahojky holky
Tak my jsme se také dohodli, že už nastal ten čas. Po Novém roce jsem vysadila HA a dávali jsme si pozor, brala jsem 3měsíce nosifol forte, aby se tělo pěkně zregenerovalo od HA, v dubnu jsme si už pozor nedávali a teď měškám 6 den s MS, ale test negativní, zítra jedu na gynekologii, zda nemám nějaký problém, protože mám i pár příznaků. Jestli se to povedlo budu šťastná. Cyklus mám přesně 28 dní 4 měsíce po sobě, a tak je mi divné, že by najednou začal zlobit a ještě jsem měla bolesti jako před ms. Holky moc Vám všem držím palečky a doufám, že všechny uvidíme na testíku brzo aspoň malou dálničku ![]()
@Pavlička28 já už jsem 15tt
děkuji za optání a moc všem co se ještě nezadařilo přeji ať se vo nejdříve zadaří ![]()
@Pavlička28 ahoj
nám se to podařilo už v roce 2016 a teď máme doma 18ti denní miminko ![]()
Dobrý den,
mám dotaz, první den MS byl 14.3.2017,26.3.2017 byla 100 procentně oplozující soulož. Pozitivní test byl až 12.4.2017
Dnes jsem byla u doktorky a ta mi řekla, že podle PM jsem 7tt, ale podle UTZ jsem 5tt a je pouze vidět gestační váček velikosti 13mm. Jedná se o mladší těhotenství podle soulože nebo se mám smířit s tou nejhorší variantou. Děkuji
Ahoj holky!
Muzu se k vam pridat? O mimi se snazime uz rok a dnes jsem si vyzvedla clostilbegyt ktery budu brat od zari…neni tu nekdo na tom taky tak? a co rikate na nosifol?