Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky snažilky tehulky maminky ja jsem Jmenuju Martina je mi 23 Let mam zachvilku 4 letého chlapečka a tedka čekáme s přítelem druhé miminko
jsem 10+3 tt a rodit mám 3.3 2018 ![]()
Ahoj holky uz nevim co mám udelat abychom mely a přítelem mimco, každá v mem okolí otěhotněla a mi porad nic
nemáte nejaké tipy diky
Ahoj ![]()
Ty jo, 1.7.2017 jsme se brali, a v srpnu jsme si rekli, ze uz se nebudeme mimcu brani a ejhle
Asi jsem v tom
ve stredu jdu na kontrolu, tak jsem teda zvedava… Pocity smisene, mam divne myslenky, jestli to zvladnu apod.,ale to je asi (doufam) normalni ![]()
Ahoj holky tak my mame s pritelem pred svatbou uz mame 8 mesicniho chlapecka a tenhle mesic jsme se zacali snazit o druhe. Dnes by mela prijit mrcha cervena. Ale tuk tuk jeste nedorazila. Tak uvidime
@Pavlička28 píše:
@Re-ny
@ad1
Holky jsem baba zvědavá v lednu jste vypadaly nadějně, jak to dopadlo?
Zdravim po dlouhe dobe, budu mit co delat abych to vse procetla:) u nas se snazeni na nejakou dobu bohuzel muselo odlozit..na prohlidce mi zjistili zmeny na cipku, takze probehla konizace a pak nutny klid a zakaz otehotnet
ale ted uz je vse v poradku a zase zaciname
zatim prvni mesic a uz zase plasim, protoze mam treti den zpozdeni, ale testy zatim nic
Tak se z tohotoho snazim neblaznit, i kdyz to tedy moc nejde ![]()
Ahoj holky, bylo mi receno, ze jsem snazilka, tak se pridavam. Zatim 2 neuspesne pokusy
vzdy jsme byla presvedcena, ze z jednoho nechraneneho sexu budu tehotna a ono nic ![]()
Dobry vecer, rada se sem taky pridam. S pritelem se taky snazime o miminko a stale nic. Tak i ja se mezi vas rada pridam ![]()
@Lenicka2626 tady se ale asi nikdo nesnazi, jak tak pozoruju ![]()
Jak slouho se snazite?