Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@mroe píše:
Ja saratici. Nekdy mam pocit, ze lidi prestali pouzivat zdravy rozum.
Koloidni stribro? Jo, to bude taky zazrak. Proc toho nenakoupit cele kamiony, doktori v nemocnicich by si mohli vzit aspon dlouhou dovolenou…ze to jeste nikoho nenapadlo… ![]()
@bozska-mrcha píše:
do p@Ele drahá kolegyně, do p@Ele![]()
![]()
My jsme kolegyne? Si nejak nevzpominam, odkud bychom se mely znat… tak prosim o nejake prilehavejsi osloveni.
@svycarka
no jistě, pokud nejde o život…a můj taťka říká, že ten kdo nesní do roka půl kolečka špíny, tak je mrtvola
celá rodina je zdravá jak řípa ![]()
@mroe píše:
My jsme kolegyne? Si nejak nevzpominam, odkud bychom se mely znat… tak prosim o nejake prilehavejsi osloveni.
bylo myšleno kolegyně v diskuzi ![]()
@mroe píše:
Koloidni stribro? Jo, to bude taky zazrak. Proc toho nenakoupit cele kamiony, doktori v nemocnicich by si mohli vzit aspon dlouhou dovolenou…ze to jeste nikoho nenapadlo…
stejná hitovka jako léčení vitamínem C, neříkám jsou alternativní metody co mohou pomoci, ale jde z velké části jen o placebo ![]()
@bozska-mrcha píše:
bylo myšleno kolegyně v diskuzi
Jo, tak to jo, spatne jsem to pochopila.
@baldurka no ja jsem taky takovy typ, pravda…jenom u toho kdy synator ukousl jakesimu brouku hlavu mi bylo fakt blivno.Ale zase prospesne proteiny ![]()
@mroe píše:
Koloidni stribro? Jo, to bude taky zazrak. Proc toho nenakoupit cele kamiony, doktori v nemocnicich by si mohli vzit aspon dlouhou dovolenou…ze to jeste nikoho nenapadlo…
tenhle despektní tón je sice krásný, ale co někdy doktoři umí „vyrobit“ s pacientama, nad tím zůstává i rozum stát.
Mám osobní zkušenost s přetíženým předloktím u malé holčičky. Kdy ji ortoped shledal zdravou a simulující. Pak byla u mě a teprve poté, kdy jsem odstranila trigger pointy, se jí ulevilo… ![]()
@svycarka … tak jako taky doma uklízím
…broučky se snažím na procházce chránit. No ale co za procházku sní moje psy…asi tak v průměru každá 2 myši na poli, tak jsem o dost odolnější…křupe to fakt hnusně a já odcházím opodál ![]()
@omites píše:
tenhle despektní tón je sice krásný, ale co někdy doktoři umí „vyrobit“ s pacientama, nad tím zůstává i rozum stát.
Mám osobní zkušenost s přetíženým předloktím u malé holčičky. Kdy ji ortoped shledal zdravou a simulující. Pak byla u mě a teprve poté, kdy jsem odstranila trigger pointy, se jí ulevilo…
mas pravdu, mela si dat neco na odcerveni nebo to koloidni stribro, urcite by ji ta ruka prestala bolet.
jakou to ma mit souvislost?
@omites píše:
Mám osobní zkušenost s přetíženým předloktím u malé holčičky. Kdy ji ortoped shledal zdravou a simulující. Pak byla u mě a teprve poté, kdy jsem odstranila trigger pointy, se jí ulevilo…
ale stejně tak je to i ve směru, že co jiní rádoby odborníci, léčitelé umí s pacientem který u nich hledá pomoc. Oba tábory mají máslo na hlavě a nedá se spravedlivě říct který víc
@baldurka hec uklizim taky
. brouk zu byl mrtvy, stejne jako snek..je to labuznik no ![]()
@mroe píše:
mas pravdu, mela si dat neco na odcerveni nebo to koloidni stribro, urcite by ji ta ruka prestala bolet.
jakou to ma mit souvislost?
no souvislost to má v tom, že příspěvek, na který jsem reagovala, byl vlastně o tom, že ať si doktoři vezmou dovolenou. A mě proletolo hlavou - proč vlastně někdy ne. Někdy u sebe opravdu zažívám zvláštní situace. Na druhou stranu se můžu na doktory hezky vymluvit - když vám nepomohl doktor, co čekáte odemně ![]()
@bozska-mrcha píše:
ale stejně tak je to i ve směru, že co jiní rádoby odborníci, léčitelé umí s pacientem který u nich hledá pomoc. Oba tábory mají máslo na hlavě a nedá se spravedlivě říct který víc
léčitelé… od slova léčit. To naštěstí nejsem, neb mi to zákon zakazuje. Klientúm říkám, já vás nemůžu vyléčit, mě by zavřeli. ![]()