Snědla hovínko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10287
10.4.15 23:00
@mroe píše:
Ja saratici. Nekdy mam pocit, ze lidi prestali pouzivat zdravy rozum.

do p@Ele drahá kolegyně, do p@Ele :zed: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
10.4.15 23:04

Koloidni stribro? Jo, to bude taky zazrak. Proc toho nenakoupit cele kamiony, doktori v nemocnicich by si mohli vzit aspon dlouhou dovolenou…ze to jeste nikoho nenapadlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
10.4.15 23:05
@bozska-mrcha píše:
do p@Ele drahá kolegyně, do p@Ele :zed: :roll: :lol:

My jsme kolegyne? Si nejak nevzpominam, odkud bychom se mely znat… tak prosim o nejake prilehavejsi osloveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
10.4.15 23:06

@svycarka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no jistě, pokud nejde o život…a můj taťka říká, že ten kdo nesní do roka půl kolečka špíny, tak je mrtvola :mrgreen: celá rodina je zdravá jak řípa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
10.4.15 23:07
@mroe píše:
My jsme kolegyne? Si nejak nevzpominam, odkud bychom se mely znat… tak prosim o nejake prilehavejsi osloveni.

bylo myšleno kolegyně v diskuzi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
10.4.15 23:10
@mroe píše:
Koloidni stribro? Jo, to bude taky zazrak. Proc toho nenakoupit cele kamiony, doktori v nemocnicich by si mohli vzit aspon dlouhou dovolenou…ze to jeste nikoho nenapadlo… :nevim:

stejná hitovka jako léčení vitamínem C, neříkám jsou alternativní metody co mohou pomoci, ale jde z velké části jen o placebo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
10.4.15 23:11
@bozska-mrcha píše:
bylo myšleno kolegyně v diskuzi :oops:

Jo, tak to jo, spatne jsem to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.4.15 23:13

@baldurka no ja jsem taky takovy typ, pravda…jenom u toho kdy synator ukousl jakesimu brouku hlavu mi bylo fakt blivno.Ale zase prospesne proteiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.4.15 23:16

Nemam rada chytrou reklamu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.4.15 23:18
@mroe píše:
Koloidni stribro? Jo, to bude taky zazrak. Proc toho nenakoupit cele kamiony, doktori v nemocnicich by si mohli vzit aspon dlouhou dovolenou…ze to jeste nikoho nenapadlo… :nevim:

tenhle despektní tón je sice krásný, ale co někdy doktoři umí „vyrobit“ s pacientama, nad tím zůstává i rozum stát.
Mám osobní zkušenost s přetíženým předloktím u malé holčičky. Kdy ji ortoped shledal zdravou a simulující. Pak byla u mě a teprve poté, kdy jsem odstranila trigger pointy, se jí ulevilo… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
10.4.15 23:20

@svycarka … tak jako taky doma uklízím :mrgreen:…broučky se snažím na procházce chránit. No ale co za procházku sní moje psy…asi tak v průměru každá 2 myši na poli, tak jsem o dost odolnější…křupe to fakt hnusně a já odcházím opodál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
10.4.15 23:25
@omites píše:
tenhle despektní tón je sice krásný, ale co někdy doktoři umí „vyrobit“ s pacientama, nad tím zůstává i rozum stát.
Mám osobní zkušenost s přetíženým předloktím u malé holčičky. Kdy ji ortoped shledal zdravou a simulující. Pak byla u mě a teprve poté, kdy jsem odstranila trigger pointy, se jí ulevilo… :jazyk:

mas pravdu, mela si dat neco na odcerveni nebo to koloidni stribro, urcite by ji ta ruka prestala bolet.
jakou to ma mit souvislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
10.4.15 23:28
@omites píše:
Mám osobní zkušenost s přetíženým předloktím u malé holčičky. Kdy ji ortoped shledal zdravou a simulující. Pak byla u mě a teprve poté, kdy jsem odstranila trigger pointy, se jí ulevilo… :jazyk:

ale stejně tak je to i ve směru, že co jiní rádoby odborníci, léčitelé umí s pacientem který u nich hledá pomoc. Oba tábory mají máslo na hlavě a nedá se spravedlivě říct který víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.4.15 23:30

@baldurka hec uklizim taky :mrgreen:. brouk zu byl mrtvy, stejne jako snek..je to labuznik no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.4.15 23:34
@mroe píše:
mas pravdu, mela si dat neco na odcerveni nebo to koloidni stribro, urcite by ji ta ruka prestala bolet.
jakou to ma mit souvislost?

no souvislost to má v tom, že příspěvek, na který jsem reagovala, byl vlastně o tom, že ať si doktoři vezmou dovolenou. A mě proletolo hlavou - proč vlastně někdy ne. Někdy u sebe opravdu zažívám zvláštní situace. Na druhou stranu se můžu na doktory hezky vymluvit - když vám nepomohl doktor, co čekáte odemně :mrgreen:

@bozska-mrcha píše:
ale stejně tak je to i ve směru, že co jiní rádoby odborníci, léčitelé umí s pacientem který u nich hledá pomoc. Oba tábory mají máslo na hlavě a nedá se spravedlivě říct který víc

léčitelé… od slova léčit. To naštěstí nejsem, neb mi to zákon zakazuje. Klientúm říkám, já vás nemůžu vyléčit, mě by zavřeli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák