Snědla hovínko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10287
10.4.15 23:39

@omites osobně proti alternativě nic nemám, ale jsem hodně ostražitá. Loni jsem byla na operaci s kolenem a paní co ležela se mnou do toho docela "dělala ",neříkám jsou lidé co mají vlohy a svým způsobem zázračné ruce, ale jak to začne tvrdit, že každý dr s diplomem je jen vyžírka co chce v první řadě dojit pojišťovnu, beru kramle…to je to samé jako když se lékaři řekne, pane doktore co si myslíte o…jak řekne, že je to kravina je to taky špatně. Otevřený přístup by měl být z obou stran a je fajn, že pár už jich to nejen pochopilo, ale dokáže tak i fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.4.15 23:44

@bozska-mrcha u mě o alternativy ani nejde. Jde o logické věci. Žádné mám teplé ruce, uzdravím vás. Já jsem logik, takže opravu věci, které do sebe logicky zapadají.
O to víc mě udivuje, že třeba svalové věci ortopedové ignorují. Měla jsem rozhovor s fyzioterapeutem a ten mi sdělil, že věci kolem svalů moc neřeší. Jdou po kloubec, kostech a úponech. Což zas mě přijde šílené.
Ale jak jsem psala, není nic jednoduššího pro mě, doporučit klientovi, že to má konzultovat s ortopedem nebo neurologem. Já jsem pouhý masér :jazyk: :mrgreen:
Dle mých zkušeností - jak k léčně člověk nevloží něco ze sebe - třeba cvičení a pohyb, v nejlepším případě i relaxaci a něco z psychlogie, tak se obtíže stejně vrací. Ať chodí ke komu chce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.4.15 00:12

Preventivně neodčervujeme ani zvířata, dítě, to by mě fakt nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
11.4.15 00:33

@Fjodorka hm.. teda netuším jakých zvířat a kolik a jak máte, ale to skoro zní, že se odčervení dítko taky nakonec dočká :))))))))))))))) (teda pokud se nebavíme o rybičkách a křečcích v paneláku :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
11.4.15 00:45

@MimoNick moje sestra jako roční požrala trochu kravského čerstvého hnoje.. No nakonec z toho měla roupy nebo cosi.. proběhlo odčervení a v poho.. A podotýkám, že to bylo před 25 lety, to to ještě nefrčelo jako dnes. Víš od jakého zvířete to bylo? Známé na zahradě nebo kdovíjaké na sídlišti? Ale tak jako tak bych čekala co bude, jen v tom druhém případě byla ostražitější a případně nasměrovala doktorku, kdyby se mi něco nezdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.4.15 00:55

@Hanka253 Proč? Nevím, proč bych měla zbavovat psa a kocoura červů, které nemají. Odčervení je zbavení se červů, preventivně je to zbytečné. To je jako preventivně žrát antibiotika „co kdyby byl někde v těle zánět“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
11.4.15 01:07

@Fjodorka na veterině nás učili, že přes 90% koček je začervených, pokud nejsou odčervovány ( a pokud nejsou zavřené v panlákovém bytě samozřejmě). Takže jestli ty kočky někde pobíhají, jsou na 90% začervené.. Ale tvoje věc a přístup. :) Někde jsem četla, že populace má špatnou imunitu, trpí chorobami, alergiemi atp. právě proto že už nejsme začervení :lol: takže kdo ví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
11.4.15 01:09

@Hanka253 tak teď nevím, jestli mám být začervená nebo odčervená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.4.15 01:29

@Hanka253 Náš kocour už je domácí. Ale tedy neměl červy ani když byl venkovní, byl mizerný lovec, nosil myši jen živé :lol:
Místo huntování jejich těla chemií (dost na tom, že psa každý rok musím očkovat :zed: ) raději jednou za čas odnesu bobek na rozbor.

Škoda, že na té veterině neučí i to, že jednou tabletou stejně zvíře neodčervíš, když už má červy, musí se odčervování dělat nadvakrát. A když červy nemá, je odčervování zbytečné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
11.4.15 01:43
@Fjodorka píše:
Místo huntování jejich těla chemií (dost na tom, že psa každý rok musím očkovat :zed: ) raději jednou za čas odnesu bobek na rozbor.

Tak to klobouk dolů, v tom případě ano :)
A kam na rozbor to nosíš, do jaké instituce? A kolik za něj platíš? Ráda se něco nového dozvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
11.4.15 08:05

Já se teda asi divná, ale aby mě dítě na procházce ochutnalo nebo snědlo něco co nemá mi nepřipadá ok. Jo chápu, že se stane, člověk nemůže mít oči na zadku. Ale aby se to stávalo pravidlem je dost divný :nevim:. Kor když vidím, že něco žužlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25175
11.4.15 08:07
@mroe píše:
To je ted nova moda, to nevis? Chlamydie a borelioza uz tak nefrci, ted frci cervi a odcervovani…

To fakt nevím, my kupujeme tablety jen kočce… že bych koupila i dětem :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.4.15 08:34
@Fjodorka píše:
@Hanka253 Náš kocour už je domácí. Ale tedy neměl červy ani když byl venkovní, byl mizerný lovec, nosil myši jen živé :lol:
Místo huntování jejich těla chemií (dost na tom, že psa každý rok musím očkovat :zed: ) raději jednou za čas odnesu bobek na rozbor.Škoda, že na té veterině neučí i to, že jednou tabletou stejně zvíře neodčervíš, když už má červy, musí se odčervování dělat nadvakrát. A když červy nemá, je odčervování zbytečné :)

A eate doplnim, kazdy preparat nie je vhodny na kazdeho cerva..tiez neodcervujeme, ani seba, ani dite, ani zvirata..preventivne odcervenie je blbost, vyznam ma cielene odcervenie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.4.15 08:35
@Hanka253 píše:
Tak to klobouk dolů, v tom případě ano :)
A kam na rozbor to nosíš, do jaké instituce? A kolik za něj platíš? Ráda se něco nového dozvím :)

Nosim na veterinu, vys. stoji cca 200kc(komplet i s odber. nadobkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.4.15 08:37

Nevím, mě to taková kraviona zase nepřijde… někde jsem viděla knížku o parazitech a tam psali, že člověk by se měl odčervovat úplně stejně jako zvířata… můžem mít v sobě kdováí co a nevíme o tom…v praxi jsem nezkoušela… ale nepřijde mi to tak zcestný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák