Snědla hovínko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
11.4.15 08:38

Nevím co to je ale já prý jako malá jedla slepičince. Nikdy mi nic nebylo, tak že imunita 100%. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.4.15 08:44

Jinak taky zastávám metodu odnést trus na rozbor a podle tohjo, co tam je a kolik tohotam je dčervit nebo nbeodčervit a popř. taky podle toho použít přípravek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
11.4.15 10:00
@omites píše:
@bozska-mrcha u mě o alternativy ani nejde. Jde o logické věci. Žádné mám teplé ruce, uzdravím vás. Já jsem logik, takže opravu věci, které do sebe logicky zapadají.
O to víc mě udivuje, že třeba svalové věci ortopedové ignorují. Měla jsem rozhovor s fyzioterapeutem a ten mi sdělil, že věci kolem svalů moc neřeší. Jdou po kloubec, kostech a úponech. Což zas mě přijde šílené.
Ale jak jsem psala, není nic jednoduššího pro mě, doporučit klientovi, že to má konzultovat s ortopedem nebo neurologem. Já jsem pouhý masér :jazyk: :mrgreen:
Dle mých zkušeností - jak k léčně člověk nevloží něco ze sebe - třeba cvičení a pohyb, v nejlepším případě i relaxaci a něco z psychlogie, tak se obtíže stejně vrací. Ať chodí ke komu chce :kytka:

no tak zrovna ty teplé ruce jsem taky na mysli neměla, ale někdo to prostě v sobě má a někdo ne. Sama taky dělám do masáží a rozhodně se nedá říct, že mám v rukách to co někdo jiný. Někdy je to jen o vývinu a nabrání zkušeností a jindy je to skutečně o tom jestli na to člověk má nějaké vlohy, právě proto aby z toho ve finále nebylo jen takové to obyčejné "promačkání "
Jinak tedy k ortopedům, zkušenost osobní mám se třemi, myslím tím od lidí co ke mně dochází a všichni tři jsou osvícení a když to hodně zjednoduším, dobře chápou že základ je sval, kosti až pak. Ale v mém osobním případě jsem prostě potřebovala ten druhý bod, kdy lékař udělal co měl a jakkoli vím co a jak, člověk sám na sebe nikdy nesáhne tak aby to mělo ten správný efekt a najít pak někoho kdo zase nemá všechny dr jen za pandu pitomců je taky oříšek :roll:
Jak říkám v obou táborech je dost těch co mají hlavu jen na čepici a jak jeden začne nasazovat na druhou stranu je jasné, že si brání jen ten svůj píseček a není ochoten připustit, že ani v tomhle to není černobílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.4.15 13:21

@Hanka253 Přesně, jak psala miisenka, ke každému veterináři, případně v Praze přímo do laboratoře v Holešovicích, to je pak levnější. Do dvou stovek se člověk vejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
11.4.15 21:12

Naše kočka teda červi sem tam má. Takže pravidelně odčervujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.15 10:13
@mroe píše:
To je ted nova moda, to nevis? Chlamydie a borelioza uz tak nefrci, ted frci cervi a odcervovani…

No, mozna, ze kdybys ty borelie a chlamydie mela a mesice nebo roky s nima bojovala, mluvila bys jinak. To jsem nevedela, ze tak zavazne nemoci nekdo muze brat jako modu. Holt kraveny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák