Snědla hovínko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
10.4.15 22:03

Snědla hovínko

Jsem se dozvěděla od kamarádky, že dává svému 7-letému synovi wurm-ex. Máte s tím někdo zkušenosti? Rád se pusinkuje s pejsky, tak mu jej dává preventivně. Mno a nedávno naše Majdalenka snědla hovínko :zed:, myslíte, že můžu taky koupit wurm-ex, že to bude k něčemu dobré? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
10.4.15 22:10

Nevím, jestli to bude k něčemu dobré, ale já bych to nekupovala, nevidím důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.4.15 22:11

Myslím si, že je to naprosto zbytečné. Možná je to něčím pro organismus přínosné, ale kdybys viděla, co všechno děti jí a žijí a jsou zdravé, tak by sis s nějakým wurm-exem vůbec nelámala hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.4.15 22:13

@MimoNick synacek snedl sneka, mouchu, kravi chlup..zije a tesi se dobremu zdravi. nepestuj si alergenovou kyticku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
10.4.15 22:16

@MimoNick už naše babičky říkaly, že děti mají kachní žaludky…a jeden neví po čem ztloustne ;) člověk ročně nevědomě zkonzumuje takové množství "laskomin " že kdyby se mu to naservírovalo nejednou, tak ho klepne :lol: warum je jen dobrý reklamní tah, pokud důkladně myješ ovoce, zeleninu, dbáš na důkladnou tepelnou úpravu masa, dodržujete základní pravidla hygieny jako mytí rukou po toaletě a před jídlem, nevidím k odčervování důvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
10.4.15 22:20

Já nevím, ale od toho se odčervují psy a kočky… a ne děti, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
10.4.15 22:29
@Aries6 píše:
Já nevím, ale od toho se odčervují psy a kočky… a ne děti, ne? :think:

To je ted nova moda, to nevis? Chlamydie a borelioza uz tak nefrci, ted frci cervi a odcervovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
10.4.15 22:34
@mroe píše:
To je ted nova moda, to nevis? Chlamydie a borelioza uz tak nefrci, ted frci cervi a odcervovani…

bych naordinovala koloidní stříbro, to je na všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
10.4.15 22:35

Kdyz jsem byla mala, tak sousedi meli slepice…myslim, ze jsme tenkrat slepicince ochutnali vsichni…a prezili jsme bez nasledku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
10.4.15 22:37

8o to slyším prvně, to jí to jako dává preventivně. Nic bych nedávala. Ještě toho sní, kdyby to nastalo tak to řeším teprv

Příspěvek upraven 10.04.15 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
@mroe píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
@bozska-mrcha píše:
bych naordinovala koloidní stříbro, to je na všechno :think:

Ja saratici. Nekdy mam pocit, ze lidi prestali pouzivat zdravy rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
10.4.15 22:39

Nevím co je to wurmex, ale kdybys viděla co naše Eliška ochutnala třeba na dnešní procházce, to by ses divila…asi půl kolečka hlíny /krtinec/, pár právě kvetoucích kytiček, trávu, kameny a holubí pírko…no spí od 20. hod docela sladce a spokojeně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
10.4.15 22:39

Jojo, jako ve Svejkovi…chinin a klystyr…nic vic neni treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.4.15 22:56
@baldurka píše:
Nevím co je to wurmex, ale kdybys viděla co naše Eliška ochutnala třeba na dnešní procházce, to by ses divila…asi půl kolečka hlíny /krtinec/, pár právě kvetoucích kytiček, trávu, kameny a holubí pírko…no spí od 20. hod docela sladce a spokojeně :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jeziis to mi pripomelo. Dneska na hristi s kamoskou..jeji maly plnou pusu cehosi.„co to mas v puse Andrine? Taavu (travu)maminko…aha-rekla kamoska-asi ho boli bricho“ a pily jsme dal kaficko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák