Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jsem se dozvěděla od kamarádky, že dává svému 7-letému synovi wurm-ex. Máte s tím někdo zkušenosti? Rád se pusinkuje s pejsky, tak mu jej dává preventivně. Mno a nedávno naše Majdalenka snědla hovínko
, myslíte, že můžu taky koupit wurm-ex, že to bude k něčemu dobré? ![]()
Nevím, jestli to bude k něčemu dobré, ale já bych to nekupovala, nevidím důvod
Myslím si, že je to naprosto zbytečné. Možná je to něčím pro organismus přínosné, ale kdybys viděla, co všechno děti jí a žijí a jsou zdravé, tak by sis s nějakým wurm-exem vůbec nelámala hlavu.
@MimoNick synacek snedl sneka, mouchu, kravi chlup..zije a tesi se dobremu zdravi. nepestuj si alergenovou kyticku ![]()
@MimoNick už naše babičky říkaly, že děti mají kachní žaludky…a jeden neví po čem ztloustne
člověk ročně nevědomě zkonzumuje takové množství "laskomin " že kdyby se mu to naservírovalo nejednou, tak ho klepne
warum je jen dobrý reklamní tah, pokud důkladně myješ ovoce, zeleninu, dbáš na důkladnou tepelnou úpravu masa, dodržujete základní pravidla hygieny jako mytí rukou po toaletě a před jídlem, nevidím k odčervování důvod ![]()
Já nevím, ale od toho se odčervují psy a kočky… a ne děti, ne? ![]()
@Aries6 píše:
Já nevím, ale od toho se odčervují psy a kočky… a ne děti, ne?
To je ted nova moda, to nevis? Chlamydie a borelioza uz tak nefrci, ted frci cervi a odcervovani…
@mroe píše:
To je ted nova moda, to nevis? Chlamydie a borelioza uz tak nefrci, ted frci cervi a odcervovani…
bych naordinovala koloidní stříbro, to je na všechno ![]()
Kdyz jsem byla mala, tak sousedi meli slepice…myslim, ze jsme tenkrat slepicince ochutnali vsichni…a prezili jsme bez nasledku
to slyším prvně, to jí to jako dává preventivně. Nic bych nedávala. Ještě toho sní, kdyby to nastalo tak to řeším teprv
Příspěvek upraven 10.04.15 v 22:39
@mroe píše:
@bozska-mrcha píše:
bych naordinovala koloidní stříbro, to je na všechno
Ja saratici. Nekdy mam pocit, ze lidi prestali pouzivat zdravy rozum.
Nevím co je to wurmex, ale kdybys viděla co naše Eliška ochutnala třeba na dnešní procházce, to by ses divila…asi půl kolečka hlíny /krtinec/, pár právě kvetoucích kytiček, trávu, kameny a holubí pírko…no spí od 20. hod docela sladce a spokojeně ![]()
@baldurka píše:
Nevím co je to wurmex, ale kdybys viděla co naše Eliška ochutnala třeba na dnešní procházce, to by ses divila…asi půl kolečka hlíny /krtinec/, pár právě kvetoucích kytiček, trávu, kameny a holubí pírko…no spí od 20. hod docela sladce a spokojeně