Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak to vypadá, když ženská rodičovstvím úplně pozbyde zdravého rozumu.
@Michelle_M Já už nevím holky…jsem fakt blbá.. neměla jsem to jíst… prostě něco divného jsem cítila, zdálo se mi to jako plíseň.. teď nevím, co chci vyřešit, když už je to ve mně… Možná to uhlí, ale už je to určite tak hodka a půl co jsem to snědla, nevím, zda to bude mít ještě efekt..a zda vůbec se to smí při kojení…
@Michelle_M píše: Více
no přesně, nejdříve psala x diskusí, co snědla, když byla těhotná, jestli to neublíží miminku a letos zase to stejné, ale při kojení
@LilyJane píše: Více
Asi tak. Dneska můj syn jedl sám vývar. Jedna celá lžička nudlí mu spadla na koberec. Než jsem stihla zareagovat, vzal ty nudle ze země do dlaně a narval si to do pusy
Co už no… Tak se přirozeně buduje imunita ![]()
@Anonymní píše: Více
Ježíš kašli na to. Nic se nestane, děti jsou odolnější než si myslíš ![]()
Prosim Te, zkus jit spat. Premohl te zachvat uzkosti, ale vsechno bude dobre, nic se nestalo.
Prosím tě uklidni se, nic se nestalo. Vždyť při kojení můžeš jíst normálně všechno, plesnivý sýr atd
Navíc ani nevíš co jsi snědla
@884135 píše: Více
Nebyla bych tak tvrdá, ale psychiku špatnou má, to bez debaty.
Tělo je docela dobře schopné filtrovat a odbourávat nebezpečné látky. Do mléka se nebudou vstřebávat, případně v minimální míře. Miminko bude v pořádku.
@Barevné klubíčko píše: Více
Chudák dítě s tak úzkostlivou matkou.
@884135 píše: Více
Tak zrovna až takhle bych zakladatelku určitě nenazývala, ale je víc než jasný, že to přehání…
Zřejmě trpí úzkostí, která se v tomto stavu, ve kterém se teď nachází, může projevit mnohem víc, než když byla ještě bezdětná nebo v očekávání…
Zase bych konkrétně tyto lidi, brala s určitým pochopením a ihned neodsuzovala jejich obavy, i když se nám ostatním, mohou zdát jako absolutní banalita. Což teda ve většině případů, bývá pravdou… ![]()
Dnes bych si jako první pomoc vzala dvě tablety živočišného uhlí, zítra jako druhou pomoc začala hledat terapeuta. Bez legrace. Protože s dítětem bude časem hůř, mnohem, mnohem hůř ![]()
Absolutně nic se nestalo a nestane. Jednorázové snězení maliny, na které byla ťupka plísně, nemá šanci cokoliv způsobit. Plíseň se neprobojuje přes kyselinu chlorovodíkovou a tlustou žaludeční stěnu, natož aby se přenášela až do mléka. Některé maliny navíc chutnají divně, ale nejsou plesnivé.
A už začni ty stavy paniky řešit, za chvíli ti začne lézt miminko a narve do pusinky všechno a je důležité, aby to dělalo, ale tebe z toho asi trefí, jestli se trošku nevzpamatuješ. ![]()