Klučičí sněhule - jaký nepropustný materiál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
23.10.14 08:20

Sněhule pro kluka-kde koupit

Nikde jsem tu nenasla tohle téma. Kde nakupujete sněhule? Určitě nechci nějaký s podrážkou a la cihla. Ani žádné, co se jim za chvíli sežvýkne pata.

Malýmu jsou 3, začal chodit do školky, myslíte, že už užije goretex nebo nějakou nepropustnou membránu? Jakou? Jak se to mezi sebou lisi? Myslím, že někdo říkal, že jsou „do deště a mokra“ a pak jen „do vlhka“. A že se to značí WATERPROOF a WATER-RESISTANT. Angličtináři, nechápu rozdíl mezi těmito pojmy, jsem myslela, že to značí totéž.

Příspěvek upraven 23.10.14 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
23.10.14 08:24

Sportisimo? Mají tam za 500 Kč a líbí se mi. Jen nevím, jak to bude s výdrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.10.14 08:26

Ja ted detem. kupuvala snehule ve Sportisimu - hezke s koziskem, na suchy zip - aby si mohly obout a zout sami.
Jsou od znacky Puma, zkusim je najit na netu aby jsi je videla.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
23.10.14 08:27
  • Citovat
  • Upravit
2621
23.10.14 08:36

Waterproof znamená, že opravdu nepropustí vodu. Waterresistant znamená, že jsou vodoodpudivé (ale po chvilce propustí).

Já měla minulý rok pro kluka Olang a děs a hrůza. Strašně se mu v tom potila noha. Takže letos buď Columbie nebo Superfit jako zimní. Jako klasické sněhule bych volila Demar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.10.14 09:07

Zalzi co si predstavujes pod pojmem snehule - jestli klasicke zimni botky na suche zipy nebo fakt neco jako zimni holinky. Pokud to prvni, tak kupujeme Superfitky nebo Vikingy, a pokud to druhe, tak take doporucuji Demar, ted jsem je kupovala za 300 v akci ;)
Tedy starsi dcera ma na zimu botky Viking (membrana, na suche zipy, fakt hodne kvalitni) plus k tomu snehule Demar. Mladsi ma botky Superfit (take membrana, suche zipy) a k tomu ma druhe Loap ze Sportisima (cena tusim 440), protoze ta by se zatim jako ne moc zdatny chodec v klasickych snehulich prerazila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.10.14 10:00
@Aliik píše:
Zalzi co si predstavujes pod pojmem snehule - jestli klasicke zimni botky na suche zipy nebo fakt neco jako zimni holinky. Pokud to prvni, tak kupujeme Superfitky nebo Vikingy, a pokud to druhe, tak take doporucuji Demar, ted jsem je kupovala za 300 v akci ;)
Tedy starsi dcera ma na zimu botky Viking (membrana, na suche zipy, fakt hodne kvalitni) plus k tomu snehule Demar. Mladsi ma botky Superfit (take membrana, suche zipy) a k tomu ma druhe Loap ze Sportisima (cena tusim 440), protoze ta by se zatim jako ne moc zdatny chodec v klasickych snehulich prerazila ;)
**já mu loni kupovala kožíškové Fare a klasický obyč. sněhule. zvažuju, jestli není lepší varianta- jedny 2 v 1 - boty kožíškové s membránou-takové ty jakoby dražší sněhule

a taky mě napadá, jestli nejsou na prd kožíškové- že vlastně tuhé zimy ve městech de facto nejsou**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
23.10.14 10:13

Nevíte kde se dají boty Demar sehnat v Brně? Nějaký kamenný obchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.10.14 12:38

No holky maji takovyto typ: http://www.detskeboty.cz/…00030-74.htm plus starsi k tomu snehule Demar, mladsi Loap ;) U nas jsou druhe botky nutnosti, mame barak, stavi se plot a vsude bahno. Takze je s dedou poustim pred barak do bahna v tech druhych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák