Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj chci se zeptat od jakého věku se mohou dávat na snídani „čoky“ a pod. přemýšlela jsem o tom zda bychom je nemohly když jsou rozmočené už zařadit do jídelníčku.
díky Jarka
ahoj zacala bych spis necim jako jsou kukuricne lupinky -urcite ve zdrave vyzive neco sezenes -zas mi prijde zbytecne cpat do prcku neco tak sladkeho jako jsou ty cokoladove kulicky a podobne… nehlede na kakako jako alergen …i kdyz se vsude ohaneji tim ze cerealni snidane a tak podobne jsou super ale uz neuvadi kolik je tam cukru a barviv a podobne…
Ja bych taky dala jen ty kukuricne bez prichuti, nakrajela tam treba jeste ovoce a dala jogurt jestli mate radi. Ty sladky ochuceny z reklam mi domu pres prah proste nesmi, je to peknej hnus!!! Nekdy se podivej na slozeni…
Ahoj, obnovuji diskuzi, musím změnit jídelníček, jak jsem přestala kojit, jde to nějak nahoru
Ráno nejsem schopní sníst pečivo a spol. Takže snídám cornflakes s mlékem. ale jaké jsou ty správné zdravé snídaňové cereálie na dietku? Výživné, dobré, zdravé, bez cukru, máte nějaké konkrétní odkazy, nápady, nebo i kaše, které výrobky doporučují dietologové a dá se to sníst? Děkuji za každý tip, nějak netuším, co mám zdravě snídat.
Děkuju, jsem to přečetla a vím zas prd
zdravá vyvážená strava je věda nebo co ![]()
@terinka4444 Tak nejlepší jsou ovesné vločky a potom kukuřičné lupínky
nezalívat mlékem, ale jogurtem nebo kefírem. ale já teda jím kukuřičné s mlékem a hodím si do toho pár kuliček těch úplně nejhorších- nesquiku
Jo ale do jogurtu si dávám lžičku nebo lžičku a půl ovesných vloček s klíčkama, ty klíčky chutnaj trochu jako ořechy a s bílým jogurtem je to fakt dobré
A proč je špatný mlíko? Já miluju mlíko, ale jediná doba, kdy ho můžu, je ráno, jogurty nemusím, proč ne mlíko, má to nějaký důvod? Já snídám tyhle http://lekarnakurim.cz/shop.php?… ale to zrovna asi není dobrá volba, co? ![]()
@terinka4444 píše:
A proč je špatný mlíko? Já miluju mlíko, ale jediná doba, kdy ho můžu, je ráno, jogurty nemusím, proč ne mlíko, má to nějaký důvod? Já snídám tyhle http://lekarnakurim.cz/shop.php?… ale to zrovna asi není dobrá volba, co?
No ty by měly být mezi těma, co jsou nejmenší zlo
Jako nejlepší jsou ty vločky, ale s mlíkem je to hnus
a zapékat je a pod., tak to mi přijdou lepší tyhle lupínky. Taky nevím, proč je mlíko špatně, to mi přijde horší ten kefír, je hutnější
S kefírem mi corny nechutnaj, tak dávám mlíko ![]()
Prej nejmenší zlo
já myslela, jako jak zdravě nesnídám, co tomu tělunedávám a ono nejmenší zlo
no, zůstanu u mlíka, jogurt se donutím odpoledne na sváču, nesnáším jogurty a ještě ty bílé, brrrr
Třebas ti tu někdo poradí kvalifikovaně, já jen vím, co jsem se tak letem světem dočetla na netu, nic jiného než tyhle lupeny ráno nepozřu, takže se s tím zas tak moc netrápím
Občas si do nich nakrájím nějaké ovoce a kydnu bílej jogurt, s ovocem mi to chutná, ale většinou jsem líná a zaleju je jen mlíkem
![]()
Já si kupuju mixit.cz, namíchám si jak se mi to líbí.
A také je mám ráda s mlékem víc než s jogurtem
Nejlepší jsou vločky jako základ, ale ty mám ráda spíš v kaši. Důležitý je hlavně snídaně střídat - nejíst každý den cereálie, nebo každý den chlebík..
@lyrica píše:
Já mám ráda ovesné kaše