Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13770
17.4.13 21:00

Já mám teda s důchodci dobrý zkušenosti.
Jako těhotnou mě pouštěly sednout právě spíš důchodci, i když o sedadlo dál seděla omladina. Stařeček mě pustil ale jeho nikdo nepustil. Trošku trapas. Já jsem chtěla stát, protože mě bylo fakt trapný aby mě pouštěl tak starý člověk a ještě když metr od nás sedí dva kluci ale nenechal si to vymluvit. Ale myslím, ze kluci si to uvědomovali a možná se i trochu zastyděli. No měli by:-D

• načítám...
1019
17.4.13 21:00

Holky… vy co tu brojite proti duchodcum…ze se nestydite… :( hlavne zakladatelka fuj :poblion: chudaci ani nemaji na poradne leky a ty jim tady vycitas ze si dovoli vykoupit dopoledne vse v akci, no fuj

Upraveno administrátorem 17.4. 22:26 - vulgarismy

• načítám...
1857
17.4.13 21:01
@leni79 píše:
to je dobře. Už podle profilovky nevypadáš na šmudlu. Takových je nás málo.
:mrgreen: Tak to je fakt dobrý :lol: Taky bych řekla, že jedna z mých nejoblíbenějších zpěvaček na šmudlu rozhodně nevypadá :lol:
  • načítám...
6842
17.4.13 21:02

@Capelucita
chápu co jsi tím chtěla říct, já bych to i tomu chlápkovi přečetla, kdyby nezačal hned křičet a nadávat mi
Jiným důchodcům jsem četla malá písmenka, většinou chtěli záruční dobu.

• načítám...
12505
17.4.13 21:03

@leni79 Že to tu tak znáš, že jsi registrovaná dnes :think:

• načítám...
8566
17.4.13 21:09

Dáda jede :mrgreen: :pankac:

• načítám...
12505
17.4.13 21:10
@Kallkapa píše:
Dáda jede :mrgreen: :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: A že, si mě musela předběhnout :mrgreen:
  • načítám...
14396
17.4.13 21:11

@subsomi Uff, to jsem si oddechla. No jo, mě taky hrozně štvou nervní lidi, co prudí, jsou hulváti a neohleduplní ke svému okolí. A je mi úplně jedno, jestli je to puboš, 5ti letý chlapeček, nebo 100 letý dědouch. :) V obchodech je to úplně nejhorší, holky všimli jste si, jak uštvanou tvář mají pokladní? Já si myslím, že jim každou chvíli vyraší svatozář. Snažím se na ně být milá, přeci jen - několik let jsem dělala v hotelu - třebaže ne tváří tvář ke klinetům - ale vím, jak to mají lidé např. na recepci těžké, pořád profesionální úsměv (ano, 5 hvězdiček a v zahraničí), ochota, vstřícnost a k tomu je ta protistrana někdy fakt nepříjemná a protivná a řeší kraviny - a to jsou lidé na dovolené! Takže zpět k pokladním, když jsem v super hyper, tak pozdravím, obvykle paní zvedne udiveně hlavu a odpoví, ja se na ni usměju, ona se nevěřícne usměje - a já mám dobrý pocit, že třeba přijde domu míň vycucnutná než obvykle. K jejich smůle ale chodím do ochodů dost málo, nesnáším nakupování.

• načítám...
Reyne
17.4.13 21:14
@Prcek88 píše:
@leni79 Že to tu tak znáš, že jsi registrovaná dnes :think:

prosimtě, vždyt leni je tu dlouho :twisted: před tím jako dada

eDIT: tak sorry, už víš :hug: :hug: :hug:

• Upravit
K.Black
17.4.13 21:16
@Capelucita píše:
@K.Black září :)
:dance: :dance: :mrgreen:

Nenávist jsem rozpoutat nechtěla, já se povětšinou setkávám se super důchodcema, ale těch pár se mi v hlavě zapíše víc ;)

@leni79 píše:
jo jo, tady je pracující člověk sci-fi. Chápu :) Ale tak každá není 16 let na mateřský. Pro ženy je víc uplatnění než jen usmrkánci. A to mám děti ráda. Ale taky to chce seberealizaci a věnovat se muži. Pak by ubylo diskuzí na téma „proč mě opouští?“.

a co? když na to máme tak můžem být na mateřský klidně 20 let :roll: jsi asi chudák :think: duševní ;)

• Upravit
12505
17.4.13 21:16
@nety78 píše:
prosimtě, vždyt leni je tu dlouho :twisted: před tím jako dadaeDIT: tak sorry, už víš :hug: :hug: :hug:

Však já vím, narážka ne?? :mrgreen:
Tohle je už třetí profil?? :mrgreen:

• načítám...
K.Black
17.4.13 21:17
@crazy0 píše:
Holky… vy co tu brojite proti duchodcum…ze se nestydite… :( hlavne zakladatelka fuj :poblion: chudaci ani nemaji na poradne leky a ty jim tady vycitas ze si dovoli vykoupit dopoledne vse v akci, no fuj

přečetla jsi celou diskuzi? asi ne co? tak si :poblion: sama na sebe, miluju tyhle výkřiky do tmy :roll: :roll:

• Upravit
Sofiel
17.4.13 21:18

:think: :think:
no s důchodci mám hodně špatných zkušeností - no raději je psát nebudu, páč by mě někdo zabil :mrgreen:

• Upravit
1189
17.4.13 21:20
@Sofiel píše: :think: :think:
no s důchodci mám hodně špatných zkušeností - no raději je psát nebudu, páč by mě někdo zabil :mrgreen:

Jen piš. Občas je to i úsměvné :)

• načítám...
14396
17.4.13 21:20

Tak, diskuze pomalu končí, takže si dovolím citát z cimrmana - a nejhorší ze všeho jsou trpaslíci! :mrgreen:

@K.Black já ti věřím, myslím, ře sama jsi byla překvapená, jak se to tu rozjelo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová