Solárium v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
4.6.13 23:19

Jde o to, abys sis nenadělala více škody, než užitku. V těhotenství máš citlivější kůži, mohly by ti vyskákat pigmentové skvrny - třeba v obličeji nebo v dekoltu a to je asi horší, než „opálený nátělník“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.6.13 23:20

Co zkusit samoopalovací krém??
Nebo změna šatů na poslední chvíli??
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkazprahy4
4.6.13 23:34

A co profi nástřik ve studiu… bude rovnoměrný, bez fleků a neškodný…

• Citovat
  • Upravit
31289
4.6.13 23:37

Taky bych to spíš viděla na nástřik, než riskovat pigmentové skvrny, točky hlavy z tepla a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
5.6.13 01:01

Těžko radit, já bych do solárka nešla ani jako netěhotná, natož v 15.tt. JE ot podle mě svintsvo. Zkusila bych ten samoopalovák - pokud není jiná možnost (závoj, bolerko). Taky mi opálení neladilo se šatama a na některejch fotkách je to i vidět, ale mě to bylo jedno. Ten den byly důležitější věci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.6.13 06:03

Zkus pohledat na internetu, existují přírodní postřiky na tělo..Já jsem na tom byla měla jsem krásnou zlatavou kůži, vydrží to cca 14dní..Do solárka bych v těhotenství nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
5.6.13 07:13

Ac jsi za prvnim trimem, ne, neni ti dobry napad. Nech si radsi udekat nastrik, pouzij semoopalovak ci si dej bolerko

• Citovat
  • Upravit
12337
5.6.13 07:16

Ach jo :'( se samoopalovaky nemam zkusenost, bojim se, ze budu flekata…zada nemam idealni a jeste do toho fleky po opalovaku…za dalsi bych mela obavu ze zabarveni satu :(
@Lenka512 zmena satu nehrozi…navic jsou stejne vetsinou korzetove…

nemate nekdo tucha, kolik tak vyjde ten profi nastrik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
5.6.13 07:27

Já sice nejsem žádný zastánce solárka, ani ho pravidelně nenavštěvuju, ale myslím si, že když si tam 3× zajdeš, vůbec nic se nestane. Přečti si také příspěvky před Tvým dotazem, tak je na to dobře zodpovězeno.
Já osobně bych do samoopal. krému nešla, mám s ním velké zkušenosti, dělá skvrny, musí se opravdu důkladně rozetřít, navíc když máš bílé prádlo - šaty a potíš se, tak strašně barví.
Tady je většina lidí proti solárku i mimo těhotenství, nedejbože v těhotenství :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.06.13 v 07:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
5.6.13 07:28

Dekuju, ja jsem prave celou diskuzi cetla…proto jsem na vazkach a taky si rikam, ze zakazane je to v 1.trim a pokud nebudu chodit mesic dva, tak by to melo byt ok… @Maarlen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.6.13 07:46

@Mikejla_a
Ahoj moje kamarádka měla podobný problém jako ty, zamaskovala jí to kosmetička normálně make-upem ;) zajdi si k ní ať to vidí a zkusí s tebou nejprve vychytat odstín atd…ona jí to pak postříkala nějakými krystaly, které zajistily aby se neumazaly šaty. A opravdu by člověk neřekl jak se jí barva kůže pěkně sjednotila…pozdě večer už to bylo trochu vidět ale na focení a většinu svatebního dne, to opravdu stačilo. Zkus se poptat u toho kdo ti bude dělat make-up :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
5.6.13 07:48

To me taky napadlo, dekuju :) @leene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.6.13 07:59

Tak i kdyz ja solarko a opalování miluji v těhotenství jsem se ho vzdala. Na sluníčku jsem ani nevydržela a hned mi bylo zle, tak myslím, ze telo vi proc. U more jsem byla pod slunečníkem a kdyz jsem se náhodou chtěla na chvíli ohrat tak přes brisko jsem mela vždy mokrý ručník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
5.6.13 08:01

No to je hezke, ale ja se nechci opalovat z nejakeho rozmaru nebo ze chci byt opalena, ale snazim se vyresit urcity problem… :roll: @Petkaelik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.6.13 08:18

To v úvodním příspěvku bohužel napsáno neni az ted to čtu. Ja bych raději šla na nastrik, na to aby šlo solarko vidět by jsi stejne musela chodit tak dva týdny a ja bych mela strach. To ze muze uškodit jen v prvním trimestru a pak uz ne tomu moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí