Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Babet-ka Bílá průsvitná kůže prostě není zdravá. Jednou týdně schvaluji
@SlecnaSally píše:
@Babet-ka Bílá průsvitná kůže prostě není zdravá. Jednou týdně schvaluji
co na ní není zdravého, prosím Tě?
@Burj Chalifa píše:
co na ní není zdravého, prosím Tě?
napsala jsem to blbě, nevypadá to zdravě
Temer celou stredni jsme chodila na brigadu do solarka a taky jsem vyuzivala moznost se opalovat.
Hlavne se nechtej opalit moc rychle a tak se spalit.
Bez pomalu, par minut a pak pridávej.
Nam se tam stridali stale stejni lide celou dobu akorat jednu si pamatuju ta byla uplne cerna, to uz bylo moc, ale troska opaleni prosze slusi, tak jak je hezci, zena, kdyz se nalici, ucese, ma nehty, tak je pekne i opaleni, ale zas to neprehanet.
A nesetri na kremech.
Pokud jde o rakovinu tu byvala sousedka chytla na nose asi jak denne pracuje v letnich mes.na zahrade.
@SlecnaSally píše:
napsala jsem to blbě, nevypadá to zdravě
kašlu na zdravý vzhled, pro mě je nejdůležitější zdravá, klidně bledá kůže.
@araw píše:
Jsi hnusnájako to je stejné, jako Ti napsat, že by jsi měla platit ze svého léčení svých dětí. jako máte dědičné predispozice? Tak by jste neměli mít děti, nebo si to platit ze svého, vyjde to nastejno, jestli si pořizují děti lidi, co mají raka v genech a mají k němu našlápnuto, nebo nějaká baba, co chodí na solárko = vydělává a odvádí na zdravotní jistě dost a dost… Jo a doplňuji, nikdy jsem na solárko nechodila, na to se mám moc ráda
Nejde myslím o to, že mám dispozice, ale to, jakým způsobem autorka napsala, že na něco umřít musí, tak třeba na rakovinu kůže, vždyť je to přece jedno.
@araw a mimochodem nejsem hnusná, ale upřimná, většinou co na srdci, to na jazyku.
@lleennttiillkkaa píše:
Nejde myslím o to, že mám dispozice, ale to, jakým způsobem autorka napsala, že na něco umřít musí, tak třeba na rakovinu kůže, vždyť je to přece jedno.
silácky řečičky. Až dostaneš raka skutečně, budeš tady zakládat zoufalý diskuse.
@Burj Chalifa píše:
silácky řečičky. Až dostaneš raka skutečně, budeš tady zakládat zoufalý diskuse.
Jo budu, protože z toho budu zoufalá, ale nepolezu do solárka, o kterým vím, že není úplně zdraví. Ani na sluníčko se snažím nelézt nějak intenzivně.
Solárko je hlídané, sluníčko ne. Není tedy solárko,, bezpečnější,, při dodržování všech pravidel?
@mjituska píše:
Solárko je hlídané, sluníčko ne. Není tedy solárko,, bezpečnější,, při dodržování všech pravidel?
jak poznáš, že personál dodržuje vše, co má? Slepě věříš?
Tak výměna trubic, kosmetika. Každopádně u moře trpím alergií na slunce - sypu do sebe léky, drahé krémy…ale v solárku se mi nikdy neudělala. V solárku jsem vždy od 3 minut a přidávám po minutě. 3 x týdně - březen - červen.
Raději budu mít světlejší než starou kůži… ale je to samozřejmě každého věc…
@Malaga píše:
Raději budu mít světlejší než starou kůži… ale je to samozřejmě každého věc…
to je pravda