Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, nějaký trik, krom make upu, jak sklidnit zarudlou pleť? Když jsem nervozní, neubráním se a neustále si mačkám pupínky i ty, které nejsou a tak vytvářím drobné červené fleky na obličeji a nemůžu se toho zase sto let zbavit.. Nemáte na to nějaký trik/tip, kromě toho, že se udržet a nemačkat? díky
@Bublato na zarudnuti mi pomohl himalaya krem (rossmann, cca 40 kc), zklidnuje pokozku, podporuje hojeni a je antisepticky, obsahuje aloe vera a zinek.
@Bublato píše:
Ahoj, nějaký trik, krom make upu, jak sklidnit zarudlou pleť? Když jsem nervozní, neubráním se a neustále si mačkám pupínky i ty, které nejsou a tak vytvářím drobné červené fleky na obličeji a nemůžu se toho zase sto let zbavit.. Nemáte na to nějaký trik/tip, kromě toho, že se udržet a nemačkat? díky
Mě pomáhá klasické sádlo, mažu si s ním každý večer obličej a pleť mám jak batole. Mívala jsem zarudnutí (hlavně v zimě) a sádlo moc pomohlo. Hlavně to chce hodně pít čistou vodu, aby se tělo vyčistilo od jedů a toxinů, což se může projevit na pleti. Ono nestačí léčit jen příznaky, je potřeba najít příčinu zdravotního problému a problémy s pletí můžou vzniknout právě kvůli zanešenému tělu, nebo chybějícím vitamins či minerál.
Mně pomohla změna stravy na zdravější a nerýpat se v pleti.
Nejake kremy, prasky na zarudnuti pleti s akne prosim? Mam akne a cervena mista fakt silne po celym obliceji hlavne kolem nosu ale to mam uz od narozeni(jinak typ pleti mam mastnou, ikdyz na cele se mi zda sucha, ikdyz si na plet nesaham cerveny oblicej mam snad uz 5let vzdycky hodne a zatim nic moc nepomohlo, tak neco co fakt intenzivne pomuze a cervena mista zmizi…dekuji
Nemam akne ale trpim na zarudly nos a ocni vicka, kratkodobe mi pomohla ruzova rada od yves rocheru, ale asi dva mesice jen. Pak jsem vyhazela dost penez za uriage kosmetiku a bez efektu.tak to proste maskuju pres zimu make upem, v lete na to prdin. Budu rada taky za rady