SOS nejde zapnout tablet :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
24.12.13 07:32

Jinak reklamace: kupovan byl na prodejne nebo ho nekdo privezl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
24.12.13 08:03

@sir.azazel kupován přes net :roll: v pátek tam zavolám. Stejně jde blbě zapnout… zapnu, naběhne logo aligátora, logo androidu a nic… nebo je obrazovka černá úplně (jen lehoulince svítí po krajích) naběhl asi na 5 zapnutí/vypnutí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
24.12.13 08:25

Strč ho do nabíječky a zkus ho zapnout za hoďku nebo dvě co se bude nabíjet. Jen to zkus i když třeba nebyl vybitej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
24.12.13 09:29

@Alises sem ho ráno vypojila z nabíječky a zapli jsme ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.12.13 22:09

Tak co, darovali jste? Jestli je to pres net tak to nereklamujte a rovnou si nechte vratit penize. A kupte nejakou lepsi znacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
24.12.13 22:26

@sir.azazel jo jo, darovali. Dali jsme mu ho dopoledne a hned vysvětlili, že blbne. Večer si rozbalí jen krabici, a vyfotil se s ni a ještě dělal nadšenýho že dostal tablet :-). Je to holt chytrej kluk ;-). Na reklama či pošle mě, nejdřív tam v patek zkusil zavolat. No lepší…,zas musíme koukat i na finanční limit. Tenhle prý špatný není, asi jsme narazili na blbej kus :-[

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
19.1.14 08:02

Ahoj :) jen jak to dopadlo… hned po vánocích jsem do obchodu volala, paní mi potvrdila že chyba není v rukách ale v přístroji a mám ho poslat zpět s popisem závady a co chci (oprava, výměna, peníze) takže jsem sepsala odstoupení od smlouvy, poslala jim to mailem i na eshop, a ještě samo dala dopis do krabice s tabletem a odeslali jsme to. Ve čtvrtek balík dostali a bez jakékoliv odpovědi jsem v úterý měla peníze na účtě :).
Takže vybíráme jiný :)

díky všem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
19.1.14 11:47

Super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.15 20:00

Tablet nejde zapnout

Dala jsem tablet do režimu spánku, a pak mi nešel zapnout. Nejde zapnout ani po připojení do nabíječky. Je starý 8 měsíců a je to značka ASUS, takže teoreticky na úplné rozbití nemá právo. Prosím poraďte. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.1.15 20:26
@rabara.megisek121 píše:
Dala jsem tablet do režimu spánku, a pak mi nešel zapnout. Nejde zapnout ani po připojení do nabíječky. Je starý 8 měsíců a je to značka ASUS, takže teoreticky na úplné rozbití nemá právo. Prosím poraďte. :,(

Reklamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.1.15 20:59

@rabara.megisek121 A nabíjí se? Ukazuje to alespoň po zapojení do nabíječky nabíjecí batekru? Jestli to teda tenhle tip má dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.15 21:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.15 18:26

@rabara.megisek121 a nemáš na tabletu třeba na zadní straně reset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.15 12:15

Thanks za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat