Apple - ano či ne, vyměnit Samsung za iPhone?

54
20.12.13 21:54

Apple - ano ci ne /vymenit Samsung za iPhone?

Ahoj vsem!
Je tu nekdo kdo neni vylozene mobilovy maniak, ale ma rad smartphony, usnadnuji mu zivot a presel k Apple a nelituje/je nadseny?
Ja mam ted Samsung galaxy, model stary cca 3 roky. Zacal se mi sekat a nejak to nejde dat do poradku, taky jsem si ho polila takze predpokladam ze je po nem.
Priznam se ze me hodne laka Apple design, ale nechci byt obeti znacky a stat se Apple freekem. Slyselak jsem ze kdo zacne s iPhonem pokracuje minimalne iPadem, ne=li Macem…a precejen je to teda fakt drahe.
Moje otazka tedy je jestli je to fakt takl uzasne vymakane i pro „normalniho uzivatele“? Na netu travim casu tak prumerne, net v mobilu uz beru jako nutnost, miluju fotky, ziju daleko od rodiny takz eneustale posilani fotek, videi, chat atd jsou denni chleb…dik za nazory.
Jo a v neposledni rade me zajima jestli je to fakt tak user friendly jak mi vsichni tvrdi, ze to zvladne fakt kazdy? Android pro me neni problem…ale ptreba predstava sparovani iPhonu s Ipadem me nahani strach… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
20.12.13 21:56

A nechceš raději samsung galaxy s3 samsung galaxy s4?S4 má i více variant jako sport nebo fotografování…A je za podobnou cenu.Jooo a můžeš s tím ovládat třeba i telku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
20.12.13 21:57

@maminka189 jak sa ovlada telka mobilom :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
20.12.13 21:58

Inak diskusia pre mna, mne asi dneska skapal moj dvojrocny samsungik a manzel ma novy iphone a je z neho nadseny…tak neviem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.12.13 22:00

Jablko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
20.12.13 22:01

@cuttysark To nevím já televizor ovládám ovladačem, ale když máš samsung TV tak to jde. Švagr má S3 a ovládá to. Já nikdy iphone neměla, ale myslím si, že se u apple kupuje hlavně značka a v appstoru(myslím, že se to tak jmenuje)je hodně aplikací placených ale android má spooousty aplikací zadara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
20.12.13 22:01

Já mám iPhone už spoustu let a nemyslím si, že jsem Apple freak. :-) Ano, sice mám i Mac Air, ale ten jsem dostala jako dárek, sama bych si ho nepořídila. Na Applu mám ráda, že je to opravdu jednoduché na ovládání, je to velmi srozumitelné a v neposlední řadě je pohodlné, jak spolu ty přístroje komunikují.. iPhone má i můj partner, takže místo sms posíláme imessage, které jsou zadarmo. A když je v zahraničí, tak si voláme přes Face Time, což je taky zadarmo a navíc se i vidíme. :-) A taky mi přijde fajn, že když něco vyfotím iPhonem, tak mám do minuty ty fotky i v notebooku aniž bych je tam musela nějak posílat a můžu s nimi dále pracovat. Můj partner měl celé roky Samsung a když si ošahal můj iPhone, tak si ho pořídil taky. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
20.12.13 22:03

Ja si myslim, ze to je fuk, bud mas rada to, nebo ono. Jak boj mezi rohlikem a houskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
20.12.13 22:03

Jakmile jsme pořídili ipad tak jsme se do applu zamilovali :D už bych neměnila!! naučit se s tím dá rychle, já ani nevěděla poprvé kde to zapnout a mačkala jsem prostřední tlačítko a ještě říkala že máme nějaký vadný kus, no nakonec jsem se naučila a už to jelo… za mě nejlepší značka i když ta cena trošku :/ ale dá se to podle mě :) a mimochodem neseká se to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
20.12.13 22:06

Mela jsem Samsung a ted mam iphone a fakt uz bych nemenila.Ta jednoduchost ovladani a hlavne vymakanost do posledniho detailu me dostala. Nejsem moc technicky typ. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.12.13 22:07

Ja mela iphone 3g a vymenila sem jej za lg optimus l9,jinak jako tablet od apple je super ale mobil od apple uz fakt ne za ty prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
20.12.13 22:09

Měla jsem Xperie, přešla k iPhonu a jsem fakt nadšená. U mě to začala tabletem, koupila jsem iPad, pak tedy iPhone a teď pošilhávám po macu. :mrgreen: Je to fakt skvělý mít konečně mobil, který funguje. Mám tedy iPhone 5 a jednoznačně doporučuji! Skvělý design, intuitivní ovládání a hlavně 100% vyladěnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
20.12.13 22:10

.

Příspěvek upraven 20.01.19 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
20.12.13 22:13

@Lolllo a je to slozity nastavit to aby spolu iPhone a iPad nebo Mac komunikovaly - proste je propojit?
Muj manzel je odpurce appelu a zaryty fanda androidu a windows takze ten mi nepomuze…ale neznam osobne snad nikoho kdo presel k iPhone a je zklamany…

Jo a jeste prosim piste kdo to mate vyzkouseny, nazory ze je to jako vybrat si mezi houskou a rohlikem predpokladam ze jsou od nekoho kdo ale apple nezkousel ;) Ja to tady nikomu nenutim, ptam se tech co to znaji a vsichni vime ze to jsou nejdrazsi mobily a pocitace/tablety. kazdej at si dela co chce ne?
Beru nazor ze to je skoda penez, pokud jste to vyzkousely a shledavate to horsi nez jine smartphony, tabmlety apos.
Jeste jsem nenapsala ze uplne applem netknuta nejsem, mam iPod touch (pres 3 roky stary) ale ted anakou predstavu mam, na tom jde normalne net, aplikace, vim jak vypada kalendar apod od iOS…libi se mi to jen treba naprosto nehraju hry, to me nezajima, ale mam dceru kterou jo, proste chci poradnej mobil co mi usetri cas a po zbezne prohlidce v obchode mi prijde ze to ma Apple proste jednoznacne promakanejsi.

Nekdo tu psal ze ma iPad ale mobil android…asi teda fakt nemusi byt vse Apple, ja to pochopil atak ze kdyz clovek jednou zacne pokracuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
20.12.13 22:15

Mám iphone 3 a Samsung Galaxy a nejvíc používám samsung. Iphone bych si už nekoupila. Každý je ovšem jiný a chce po telefonu jiné věci. Mě přijde jednodušší Samsung a je to můj malý miláček, kterého nosím u sebe. Iphone mi leží doma. Ipad bych teda nechtěla ani omylem. Nesnáším velké hebla. Ten android je vážně jednodušší. Mobily jsem dostala stejně a se Samsungem jsem se naučila rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák