Soukromá školka v Říčanech u Prahy

70
25.9.10 21:30

Soukromá školka v Říčanech u Prahy

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některlá z Říčan u Prahy a máte nějakou osobní zkušenost se soukromými školkami v Říčanech. Četla jsem letáček s nabídkou soukromé školky v budově Monitexu, ale nenašla jsem její internetové stránky, asi žádné nemá. Proto mě zajímá, jestli ji některá neznáte. Má být v Jiráskově ulici. Děkuji moc za bližší informace.
Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
25.9.10 21:58

něco málo měla referencí na říčanském diskusním foru (a nijak kladné nebyly) osobní zkušenost ale nemám

• Citovat
  • Upravit
sophinka
25.9.10 22:01
  • Citovat
  • Upravit
1733
12.11.10 09:15

tato školka byla otevřená velmi krátce, už je zrušená. Zřizovatel neměl požadovanou kvalifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.11.10 19:38

JAKOU BY MĚL MÍT ZŘIZOVATEL KVALIFIKACI? :mrgreen: 8-o

• Citovat
  • Upravit
1733
12.11.10 19:50

musí mít sám pedagogické vzdělání, nebo zaměstná někoho, kdo ho má a zaštítí ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
12.11.10 19:55

Ahojky …já vím o téhle
http://www.landie.cz/news/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.11.10 19:57

rozhodně nemusí mít vzdělání. ani pedagogické ani jiné :mrgreen: stačí ŽL. Samozřejmě by měl (ale nemusí) zaměstnat odborníky.

• Citovat
  • Upravit
1733
12.11.10 21:51

ano, sophinko, tak je to v případě, že jde o mateřské centrum, baby club…, z toho, co se mi doneslo byl záměr zřídit v Monitexu školku se vším všudy podle školského zákona, ale tam jsou tak přísné normy, že je těžké je naplnit. Mimo požadavků na vzdělání třeba i metráž hřiště /kterým objekt Monitexu nedisponuje/ a dál hygienické normy na počet a typ záchodků…, stravování, místo pro spaní…
Dá se to obejít mateřským centrem, ale pak se bez dotací školkovné šplhá k mnohatisícovým čáskám za měsíc. Maminek, které si finančně nemohou moc vyskakovat je v Říčanech drtivá přesila oproti kapacitě v těch cenově únosných. Sama nevím, jak to budu řešit. Naše malá už nám dorůstá.
Nevíš prosím jezinko, jak drahá je Landie? Doslala jsem do schránky leták o nové školce v Nedvězí - Chytrá sovička. Je součástí řetězce a asi také nebude z nejlevnějších. Co budeme holky z Říčan dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.11.10 07:39

ano já znám problematiku školek :mrgreen: :mrgreen: . chytrá sovička bude mít pravděpodobně školné kolem 15 tisíc.je to od kindergartenu. landi-školky které nabízí program typu tenis pro děti dvouleté na mě moc důvěryhodně nepůsobí. ale nevím,reference jsem nikde nezaslechla.nevím kterým směrem budeš školku hledat,ale v újezdě je kolem 6-8 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
1733
13.11.10 08:39

myslíš sofinko, že je v Újezdě šance pro Říčanské děti?
děkuji za odpověď. Osobně se kloním ke státním školkám, nejen kvůli ceně. Zkusíme to, ale nedoufám, že se to při situaci v Říčanech povede. Vypadá to, že máš hodně dětiček, kterými jste prošli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.11.10 10:06

sanini nevím jaké šance jsou v újezdě. a my jsme neprošli žádnými :-D ty asi nekoukáš na metříky-podpisy ?? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8853
13.11.10 10:15

Sanini ..tak to přesně nevím ..ale mělo by to být na jejich stránkách ..ale je to hodně..něco kolem 15 tis za měsíc,reference taky neznám
sama jsem od Písku a naši známí tu školku vedou ..tak jim nechci dělat reklamu, jen kvůli tomu, že je znám osobně, ale o školce moc nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.11.10 10:30
jezinka píše:
Sanini ..tak to přesně nevím ..ale mělo by to být na jejich stránkách ..ale je to hodně..něco kolem 15 tis za měsíc,reference taky neznám
sama jsem od Písku a naši známí tu školku vedou ..tak jim nechci dělat reklamu, jen kvůli tomu, že je znám osobně, ale o školce moc nevím

jezi myslím,že to je pobočka od pobočky každá má svého majitele a záleží na něm jak moc se tomu je ochoten věnovat.

• Citovat
  • Upravit
JaSe
13.11.10 14:56
jezinka píše:
sama jsem od Písku a naši známí tu školku vedou ..tak jim nechci dělat reklamu, jen kvůli tomu, že je znám osobně, ale o školce moc nevím

Ahoj Jezinko :mavam: :mavam: :mavam:

Sanini, před třemi roky tam bylo školkovné okolo 18 tisíc bez jídla :pocitac: . Extchán mi tenkrát vyčetl, že jsme se tam ani nešli podívat, když nám dali leták do schránky. Když jsem si našla, kolik je tam školkovné a řekla mu to, už ani necekl. Máme dvojčata.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin