Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych se zachovala tak, že bych tomu parchantovi jednu vrazila.
A ted vážně.
Asi bych sousedovi pohrozila policií a když to nepomůže, tak ho nahlásit. ![]()
Tak předně myslím že jen kecá co se týče zastřelení psů, ale jestli mám zbraň tak bych to nahlásila pokud ji má nelegálně…
Bud v klidu nejsi v tom sama
taky máme úúúža souseda na zabití
Nic s tím neuděláš ani na polocii ti neporadí protože dokud nic neudělá tak se v našem státě nic dělat nebude. Já s nim už měla hustou rozpravu poslala jsem ho někam a mám zatím klid ![]()
Sousedka na chatě nám taky vyhrožovala. Můj přítel s ní byl dost rychle hotovej, řekl jí, že to spíš odpráskne on jí nebo něco v tom smyslu. Na policii bych to nehlásila, to je jen spíš pro tvůj pocit zadostiučinění, ale se sousedem to ani nehne. Ale je důležitý si to nenechat líbit, to jo.
..uklízejte po psech a nebudete mít problémy. Třeba se dědek vytočil, když už po stopadesáté šlápnul do psího ho… Mě to taky vždycky naštve..střelnou zbraní nikomu nevyhrožuju, ale vytočí mě to zaručeně.
No, jedině nahlásit. Také mě tady lidi štvou, je to tu baráková oblast, všichni zahrady velke jak stadion a stejne ty sve male cokly venci u nas pred brankou a jinými brankami a budí mi stekáním díte v kocárku… co s tím udelam? nic… nadávam. ![]()
To je mazec… no, ten magor měl asi blbej den a volba padla zrovna na chudáka tvého partnera. Nech to bejt. Třeba to byl nějakej zkrat v návalu událostí. Kdyby se to ještě opakovalo, pak bych to možná i nahlásila. Jestli takovej pošuk vlastní zbraň, ví bůh, čeho všeho je schopen. Nechala bych to chvíli spát ![]()
Za sousedem bych dosla! slusne bych mu vysvetlila ze vyhrozovani snad neni potreba ze pritel proste nevedel az takhle se hned jednat nemusi pokud by drzkoval (coz asi takovej ha.zl bude) rekla bych mu ze ho du nahlasit na policii za vyhrozovani v sousedstvi. oni mu nic neudelaji - pokud napises ze vyhrozuje ze ti vyhrozuje ze psy zastreli strelnou zbrani kterou predpokladam nejspis ma tak mu udelaji zapis nebo se zanim pojednou podivat. ale jen tak bych to nenechala, nikdy nevis co ho popadne aby se pak jednou nestalo ze ti je z okna vazne zastreli nebo otravi, taky jsem bylela v panelaku v praze a mazec co si obcas lidi dovoluji!
Na to je jednoduchý řešení - zavolala bych příště policii a řekla jim, že soused přímo ohrožuje mě i moje psy. Jelikož podle nového zákona je pes ŽIVOU BYTOSTÍ a nikoli věcí, tak mu NIKDO nesmí jen tak ublížit - je za to totiž nově trest odnětí svobody na 2-6 let.
Prozatím bych sousedovi pouze řekla, co mu hrozí, případně ho odkázala do patřičných mezí jiným způsobem (já bych to rozhodně nedokázala příliš slušně, kdyby ohrožoval moje psy).
Tak řekni, že v pořádku, že v tom případě Ty si ověříš, jestli má střelnou zbraň drženou legálně.
Co se týče psů - kdyby mi tohle někdo řekl, tak odpovím, že kdyby mi zastřelil psa, tak se nedoplatí, psa mám pojištěného ( proti krádeži, úrazu, způsobení škody atd..), je to Ruský import, chovný plemeník a šampion několika zemí, takže jestli chce, ať to zkusí
jestli mu to stojí za jedno nesebrané ho.no …
Mě už to celkem dost vytáčí, protože na mě si takhle každou chvíli někdo dovoluje kvůli psovi. Jednou se moje fenka vykakala na chodník, asi 10 m od toho byl ten koš s pytlíkama - šla jsem pro pytlík a už se do mě pustil nějakej dědek, že jsem to neuklidila. Kolem šla nějaká ženská s kočárkem a jak to slyšela, tak se do mě pustila taky, jak můžu vůbec vyjít z bytu venčit psa bez pytlíku!
Měla jsem sto chutí jí to hovno hodit do kočáru.
Sorry, vím, že to asi nikoho nezajímá, ale chci tím říct, jak mě už štve tohle držkování a štěkání kvůli psovi a to ještě jen proto, že jsem holka (mýmu příteli nikdo nic neřekne).
@Anonymní píše:
Chci jen nestranný názor na věc. Partner byl venčit mé psy a jeden se mu vykadil na travnatou plochu vedle paneláku. Já psy vodím až dál na takové místo, které se ani neudržuje, takže to po nich nesbírám, protože tam ani noha nepáchne. Když to udělají tady vedle baráku, tak to seberu. Psů tu máme plný barák a všichni se venčí pouze vedle paneláku a nikdo to po nich nesbírá. Na partnera začal držkovat soused, že to má sebrat, partner, že neví, kde jsou ty pytlíky na exkrementy a soused na to, že ty psy zastřelí. Mám sto chutí jít to ohlásit na policii, že nám soused vyhrožuje střelnou zbraní, kterou i nejspíš vlastní. Ne proto, že bych byla tak naivní, že věřim, že s tím něco udělají, ale už jen pro nějaký zápis. Celkem mě to vytočilo už i z toho důvodu, že tady v tom baráku má pár lidí pocit, že jim to tady patří a mě začíná ta šikana z jejich strany dost štvát. Proto se ptám, jak by jste se zachovaly vy?
To je jednoduchý - uklízejte po psech
Chápu, že se to sousedovi nelíbí, i když tohle nebyla adekvátní reakce.
A pokud soused vyhrožuje, tak říct, že ho ohlásíte PČR ![]()
@bjetuschka píše:
Mě už to celkem dost vytáčí, protože na mě si takhle každou chvíli někdo dovoluje kvůli psovi. Jednou se moje fenka vykakala na chodník, asi 10 m od toho byl ten koš s pytlíkama - šla jsem pro pytlík a už se do mě pustil nějakej dědek, že jsem to neuklidila. Kolem šla nějaká ženská s kočárkem a jak to slyšela, tak se do mě pustila taky, jak můžu vůbec vyjít z bytu venčit psa bez pytlíku!![]()
Měla jsem sto chutí jí to hovno hodit do kočáru.
Sorry, vím, že to asi nikoho nezajímá, ale chci tím říct, jak mě už štve tohle držkování a štěkání kvůli psovi a to ještě jen proto, že jsem holka (mýmu příteli nikdo nic neřekne).
To je tak když chtějí být lidi důležití ![]()
No jako soused je debil bez diskuze, ale jít venčit psa bez pytlíku to zas neberu já. Uklízejte a budete mít klid. Mám taky psa a malé děti, hovínka umývám z bot pořád ![]()
Příspěvek upraven 03.11.12 v 18:17
Chci jen nestranný názor na věc. Partner byl venčit mé psy a jeden se mu vykadil na travnatou plochu vedle paneláku. Já psy vodím až dál na takové místo, které se ani neudržuje, takže to po nich nesbírám, protože tam ani noha nepáchne. Když to udělají tady vedle baráku, tak to seberu. Psů tu máme plný barák a všichni se venčí pouze vedle paneláku a nikdo to po nich nesbírá. Na partnera začal držkovat soused, že to má sebrat, partner, že neví, kde jsou ty pytlíky na exkrementy a soused na to, že ty psy zastřelí. Mám sto chutí jít to ohlásit na policii, že nám soused vyhrožuje střelnou zbraní, kterou i nejspíš vlastní. Ne proto, že bych byla tak naivní, že věřim, že s tím něco udělají, ale už jen pro nějaký zápis. Celkem mě to vytočilo už i z toho důvodu, že tady v tom baráku má pár lidí pocit, že jim to tady patří a mě začíná ta šikana z jejich strany dost štvát. Proto se ptám, jak by jste se zachovaly vy?