Sousedi a stížnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
26.1.22 10:53
@natalka998 píše:
@hipo Tohle chápu. Absolutně nejsme ty lidi, který si myslí, že když máme děti tak se všichni posadí na zadek. Děláme maximum a hledáme kompromis. Ale na druhou stranu - noční klid absolutně dodržujeme, děti si začínají hrát až kolem 9 ráno.. dřív ne.. ale když jsem to počítala.. celkově si prostě myslím, že dupání po kolenou 3 hodiny denně by člověk vydržet mohl. A na odrážedlo a podobný věci bych děti v bytě nepustila. :lol: :nevim:

A jaké tedy máte podlahy? Lino, plovoučku, parkety? A nikoho nezajímá 3 hodiny, jestli je ten člověk doma, tak mu to prostě vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.1.22 10:53

@bjetuschka Máme to absolutně stejné! I ten režim.. 8o :D A taky prostě problém a mlácení koštětem do stropu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
26.1.22 10:55

Taky jsme zažili. Nad námi mladí, jedno dítě, školkový. Žádná výchova, žádný režim, mejdany, chodili spát i ve 2 ráno. Když jsme je slušně zadali, tak mlada na nás řvala jak hysterka, ať si koupíme spunty do uši a ať tahneme do p.dele :mrgreen:. Já jenom stala s otevřenou hubou a nezmohla se na nic. Předsedovi z svj zabouchavali dveře před nosem a venku sproste nadavali. Ona byla rozmazlena slecinka světských, nulová výchova. Kdyby se takhle chovala moje dcera, hanbou se propadnu. S tím jejím se to ještě dalo, ale byl vecne pryč.
Pak čekali druhy dítě a já myslela, ze mě omyjou. S narozením přišel klid, mlada toho měla asi plný kecky :mrgreen:. V 8 večer bylo ticho. Přes den jsem to neřešila, děti si hrály, taky jsem je měla malé, takže jsem to chápala. Větší hluk stejne dělala ona, jak na ne ječela.
Je to par let, co postavili a odstěhovali se. Když jsem u nich viděla stehovaky, dekovala jsem Bohu.
Teď je nad námi mladý par a taky v očekávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
26.1.22 11:01

Hele, až začnou běhat, tak to bude fakt masakr. Mám kluky 8 let a 3 roky a fakt zlatý přízemí, jinak by nás už vystěhovali. Neustále padají hračky, honí se, starší lítá s Nerfkou.. začni to řešit, zkus koberec s delším vlasem, ale ono to asi moc nepomůže. Nese se to po panelu dolů, takže leda se s paní rozumně domluvit (což asi nevyjde), nebo začít kobercem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
26.1.22 11:09

Tolerance by měla být na obou stranách. Dneska všude lidi cpou plovoučky, což je do bytovek a paneláků absolutně nevhodný povrch, a pak je to pro sousedy peklo. Měla jsem to nad hlavou a vím, co je to za hrůzu. A je celkem jedno, kolik je to hodin. Zkuste se zamyslet, jak by to bylo vám, kdybyste třeba zrovna chtěla vaše dítě uspat, nebo potřebovala trochu klidu na práci, a někdo nad vámi řádil. Teď je to na chvilku, děti jsou malinké, ale až povyrostou, budou si chtít hrát klidně ještě večer, ten čas, kdy budou aktivní, bude narůstat. Dala bych koberce s podložkou, aspoň budete mít argument, že děláte, co můžete. Absolutní klid nebude nikdy, to je jasné, ale zmírnit se to dá.

Příspěvek upraven 26.01.22 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
26.1.22 11:09

@natalka998 My jsme také ve starší bytovce, na podlahy jsem dala koberec do pokojíku, a do obýváku, kde si děti hrají. Ale pod sebou máme tedy naprosto skvělé a úžasné dva důchodce. Přišli zatím jednou, protože tu byli na návštěvě kamarádi a bylo tu místo 3 dětí 6. Dost se rozjely. Moc jsme se jim omlouvali. Nesli jsme jim kávu jako omluvu, protože jinak jsou prostě hrozně trpěliví. Vždycky se usmějí a říkají, že jejich děti nebyly lepší. V tomhle posílám pevné nervy. Nedokázala bych si to představit. Vždycky trnu, že musí být všechno slyšet a děcka uklidňuji a to máme pod sebou takové poklady….ještě kdyby mi tak někdo mlátil koštětem do podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1881
26.1.22 11:13
@natalka998 píše:
Ahoj holky, chci napsat co právě teď každý den řešíme a možná i uklidnit, že nejsme jediný co tohle mají :zed: Máme dvojčata a taky sousedy :lol: Ovšem tohle už je hotové peklo, momentálně se bojíme už i nadechnout. Bydlíme ve starší bytovce, takže chápu, že je tady vše slyšet.. ALE.. kluci ještě nechodí a chodí po čtyřech a protože to jsou pěkný éra tak samozřejmě, když se za něčím po kolenou “rozběhnou” tak dupou.. a to je kámen úrazu.. pod námi bydlí důchodkyně, která nám mlátí do stropu koštětem a imrvére si stěžuje. Já samozřejmě kluky napomínám, beru hračky co dělají “randál”, chodí kolem 7 spát, takže noční klid se absolutně dodržuje.. Ono je toho víc.. pomlouvá nás po baráku, samozřejmě jsme se jí to pokoušeli několikrát vysvětlit.. ale marně.. a to ještě jestli si hrajou 3 hodiny denne tak je to možná hodně.. taky přes den spí a chodíme ven.. no prostě na palici :D Prý si máme dát koberce, ale ty s dětmi nechci, když vidim jak vypadají ty dva co doma máme :D

Babu pošli dopr.ele …kupovat kvůli babce koberce za deset litrů minimálně, nemysli si, že ona si pak nevymyslí zase něco jinýho…na některý platí jen dupnout…ať se třeba zese. e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.1.22 11:17
@bjetuschka píše:
To jste teda měli bohatou nadílku. :-) Já jsem jako těhotná chodila do Centra dvojčat a vícerčat na pražském Smíchově a tam se zmiňovali o paní, co měla troje dvojčata za sebou. A to jsem to brala jako výjimku z výjimek. :mrgreen:

No ono to taky vyjímka z vyjímek je. :lol: Ale moc fajn vyímka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
26.1.22 11:17

Odhlučnit strop úplně nefunguje, stojí to hromady peněz, a zvuk se stejně šíří přes boční stěny. Prostě se vždy musí odhlučnit ten co hluk dělá, aby to mělo effekt. To je co jsem se dozvěděla.

Zrovna bydlím v bytovce kde soused nad námi furt pouští hodně nahlas hudbu, ale naštěstí noční klid dodržuje. Slyší to i soused pod námi a chodí si na něj stěžovat a je nasranej na mě, že to nechci řešit, proč taky vím že to nemá smysl.

V minulosti jsem taky zažila souseda co cvičil a ty rány, když osa pada na podlahu to je fakt něco. Naštěstí to netrvalo dýl než půlhodinky a když jsme se potkali na chodbe, tak mu to chlap řekl a od té doby byl asi opatrnější, tak už tolik hluku nebylo.

No ale nejhorší co jsem zažila, byl starý důchodce co měl puštenou TV celou noc tak nahlas, že se to nedalo. A to je radost tohle slyšet v ložnici pořád. Odstěhovala jsem se.

Řekla bych že, vyhružka prodejem nepřispůsobivým občanům je asi jedině co nějak může zabrat, jakože reálně ty děti jednou vyrostou a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
26.1.22 11:26

Každopádně mě tak napadá, že my jsme tedy, když jsme dělali podlahy, pořizovali kročejovou izolaci a pak taky dost prý záleží na tom, aby se plovoučka nedotýkala kdekoliv stěny, protože to je pak to, že se to přenáší přes stěny a je o to větší bordel. Ale i tak si nedělám iluze o tom, že sousedi pod námi jsou velmi trpěliví a přespříliš chápaví lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.1.22 11:29

Jednoduchý řešení.
1. krok - Pojisti si domácnost i na škody způsobené sousedům.
2. krok - Vyčkej dva tři měsíce.
3. krok - Vypni všechny komunikační prostředky.
4. krok - Šikovně přeštípni hadici pro přívod vody do pračky.
5. krok - Odjeď pozdě večer v pátek na víkend pryč.

Bába bude mít uplně jinou starost s malováním a vysycháním stropu, než je dupání dětí.
Kdyby to znovu začalo, stačí naznačit, že ta hadice u pračky se zase málem přeštípla…
Je potřeba se zdravě nas*at a nastavit hranice :pankac: :pankac: :pankac:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
26.1.22 11:29
@divine woman píše:
A jaké tedy máte podlahy? Lino, plovoučku, parkety? A nikoho nezajímá 3 hodiny, jestli je ten člověk doma, tak mu to prostě vadí.

To se asi nedozvíme, jak se zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.1.22 11:34

@inkakřivák Já bych jí doporučila jít k té sousedce na návštěvu a poslechnout si to. Když se dupe po plovoučce, je to jako zemětřesení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.1.22 11:37
@divine woman píše:
@inkakřivák Já bych jí doporučila jít k té sousedce na návštěvu a poslechnout si to. Když se dupe po plovoučce, je to jako zemětřesení.

Nudící se důchodkyně ohulí naslouchátko, a slyší i pavouka jak leze po stropě…bába se nudí, to je klasika…beztak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
26.1.22 11:38

Az zacnou litat, to teprve bude rachot. Poridila bych koberce a hledala nove bydleni 8) jina rada nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí