Sousedovic dítě neustále vříská:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
joaska
20.2.14 17:40

@Koty tak to vyplyva spousta pro me novych info, ale já jsem nakonec napsala, ze bych taky neprodlouzila, kdyz bych po upozorneni nevidela snahu rodicu

mne jen vadi, tady to odsuzovani. smahem a bez soucitu, to vymysleni silenych teorii, jak budou po nocich dite skrtit, aby zmlklo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4637
20.2.14 17:43

@Koty Prosim te a to dite breci v podstate porad? Ja bych si na tvem miste delala tyden normalne zaznamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
20.2.14 17:48

Koukla jsem do diskuze jen proto, abych se přesvědčila, že nepíše nějaký soused o nás. :-)
Dceři se věnuji na maximum. I přesto často řve, vzteká se a je mnohdy k neutišení. Vůbec bych se nedivila, kdyby si sousedi mysleli, že se jí nevěnujem a necháváme jí brečet. V noci brečí třeba i 20 minut v kuse. Přitom máme postel 3×2 metry a spíme všichni společně a snažíme se jí utěšovat..
Tvrzení, že normální dítě nebrečí, mě fakt pobavilo. :mrgreen:
Zakladatelko, máš právo dát nájemníkům výpověď. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.14 17:53
@joaska píše:
@Koty tak to vyplyva spousta pro me novych info, ale já jsem nakonec napsala, ze bych taky neprodlouzila, kdyz bych po upozorneni nevidela snahu rodicumne jen vadi, tady to odsuzovani. smahem a bez soucitu, to vymysleni silenych teorii, jak budou po nocich dite skrtit, aby zmlklo. :nevim:

Nevím, že bych psala něco o šílených teoriích co mají po nocích dělat s dítětem.
Ale polož si otázku, kolik soucitu mají oni se zakladatelkou?

Přesně tohle je situace, že dokud to bude za ně řešit zakladatelka a potažmo její rodina, tak se tyhle typy lidí jako jsou jejich sousedi nikdy nenaučí zodpovědnosti za svůj život.
Jim je šumák, že zakladatelka v noci nemůže spát, že tím mohou trpět i její děti. Zakladatelčin manžel jistě chodí do práce, tak proč se mají oni po bytě stěhovat, aby se vyspali a sousedi si žijou v klidu a bez zájmu dál.

Soucit měla zakladatelka dost dlouho, ale sousedi z toho nevytěžili to maximum co po nich bylo žádáno (věnovat se více dítěti, aby tolik nekřičelo)a tudíž je logické, že musí nastat konec společného soužití.

Soucit už ze strany zakladatelky byl a prostě to s nima ani nehnulo. Kolik šancí by jim ještě měla zakladatelka dát?
Jak dlouho se má ona nevyspat?

Prostě nejdřív je moje rodina a její potřeby a potom teprve přijdou na řadu ti ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
20.2.14 18:01

@zvídavá mamina však jsi poctivě přečetla všechny příspěvky, tak musíš

1. vědět o šílených teoriích, jak budou dítěti ubližovat, aby zmlklo. v té souvislosti jsem tebe nezminovala

2.vědět, že v podstatě ke stejnému závěru jsem došla taky. dát šanci- nevidět snahu- dat vypoved

jen jsem podotkla, co mi vadí na tvém prispevku a s cím nesouhlasím.

• Citovat
  • Upravit
G12
20.2.14 18:02

Prosím tě, dej jim to výpověď a třeba si je vezme do podnájmu někdo z těch, kterým to tady nevadí.

• Citovat
  • Upravit
4346
20.2.14 18:07

@St. Estephe hehe, no můžu to vyzkoušet, ale obávám se, že sešit bude málo :mrgreen: On vříská klidně i dvakrát do hodiny. To trvá celý den, jediný klid je, když jsou venku. Večer většinou bývá klid a rachot začíná zase kolem třetí ráno o5 v plus mínus hodinových intervalech. Někdy to trvá 5 minut, někdy půl hodiny i déle :roll: jenže v noci je mi jedno jak dlouho řve, když už jsem vzhůru a vím, že za chvíli to bude nanovo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
20.2.14 18:13
@G12 píše:
Prosím tě, dej jim to výpověď a třeba si je vezme do podnájmu někdo z těch, kterým to tady nevadí.
:mrgreen: :mrgreen: tak to bych fakt nikomu nepřála. Ve slabé chvilce jsem pronesla, že kdyby bydleli v paneláku, že jim ten byt někdo podpálí. Pokud my to slyšíme přes půlmetrové zdi takto intenzivně, nechci ani domýšlet, co by bylo kdekoliv jinde. A to opravdu nejsem nějká cíťa na hluk. Jak už jsem psala, bydlíme v centru města a s dvouma malýma dětma nebudu mít klid nejbližších 20 let, takže opravdu řeším jen extrémy. A to si myslím, že my jsme celkem hluční a náš tříleťák divokej a hlasitej poděs.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.14 18:25
@joaska píše:
@zvídavá mamina však jsi poctivě přečetla všechny příspěvky, tak musíš

1. vědět o šílených teoriích, jak budou dítěti ubližovat, aby zmlklo. v té souvislosti jsem tebe nezminovala

2.vědět, že v podstatě ke stejnému závěru jsem došla taky. dát šanci- nevidět snahu- dat vypoved

jen jsem podotkla, co mi vadí na tvém prispevku a s cím nesouhlasím.

Mi taky vadí hodně věcí a nesouhlasím s ještě víc věcma, ale život mě naučil, že pokud se bude realita balit do pentliček a bude s dotyčnýma jednat jako „malovaným ho.nem“, tak se nikdy nedocílí žádné změny nebo zlepšení.

Je potřeba se ke všemu postavit čelem a hlavně to nazvat pravými jmény a pak už to jde skoro vždy samo.

A jediné a pro zakladatelku nejmíň bolestné řešení je smlouvu neprodloužit.

Na co by si měla nechat v bytě dělat protihlukovou stěnu a trpět tím, že se jí v bytě bude něco stavěta bude tam nepořádek a staveniště? Proč stále ona? Ona nic nezpůsobila, nese jenom následky neochoty sousedů, tak pryč s nima a co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.2.14 18:26
@Koty píše: :mrgreen: :mrgreen: tak to bych fakt nikomu nepřála. Ve slabé chvilce jsem pronesla, že kdyby bydleli v paneláku, že jim ten byt někdo podpálí. Pokud my to slyšíme přes půlmetrové zdi takto intenzivně, nechci ani domýšlet, co by bylo kdekoliv jinde. A to opravdu nejsem nějká cíťa na hluk. Jak už jsem psala, bydlíme v centru města a s dvouma malýma dětma nebudu mít klid nejbližších 20 let, takže opravdu řeším jen extrémy. A to si myslím, že my jsme celkem hluční a náš tříleťák divokej a hlasitej poděs.

nemusíš se obhajovat. Prostě ti to vadí, tak to udělej. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4346
20.2.14 18:37

@G12 to néééé, ale vlastní podpalovat nehodlám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.2.14 18:41
@Nejhodnější píše:
Vím moc dobře, jak majitelé nechtějí pronajímat byty lidem s malými dětmi, a vůbec se tomu nedivím… ;)

Ani s nimi nechtějí sousedit.Tedy s uvřískanci. Pokud mi to jako pronajímateli vadí, nebudu se s tím patlat a rozloučím se s nimi. Není povinnost to snášet. Charitu mohou dělat jiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 18:42
@Burj Chalifa píše:
Ani s nimi nechtějí sousedit.Tedy s uvřískanci. Pokud mi to jako pronajímateli vadí, nebudu se s tím patlat a rozloučím se s nimi. Není povinnost to snášet. Charitu mohou dělat jiní.

:palec: :palec: :palec: jj moje řeč :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4637
20.2.14 18:43
@Koty píše:
@G12 to néééé, ale vlastní podpalovat nehodlám :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol: jeste me napadlo, ze byste mohli udelat mejdan vy, nejlepe vicekrat a v dobe, kdy jejich dite usne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.2.14 18:44
@St. Estephe píše: :mrgreen: :lol: :lol: jeste me napadlo, ze byste mohli udelat mejdan vy, nejlepe vicekrat a v dobe, kdy jejich dite usne.

Na co mejdan, prostě tam nebudou bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová