Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakl. muzu se jen zeptat, co budes delat kdyz si misto techto najemniku date do bytu treba bezdetny par, kterym bude vadit rev tvych deti? Ano dum je Vas, takze opet vypoved? Nerypu, jen se opravdu ptam.
K tematu, dlouho jsem nad tim premyslela.Mam dum a predstava ze dva roky nespim, kvuli cizimu diteti(ac uz 5let nespim kvuli tomu svemu) me desi. Ano asi bych byla solidarnejsi v tom, ze bych vratila kauci a dala vypoved. Dlouhodobe to opravdu nejde. ![]()
@MartinKa36 píše:
hele normální děti neřvou, buď ho stresuješ nebo jsi ho vyšoupla do postýlky a on má z toho trauma a kuli němu se probouzí a řve.
názor jako noha.
@MartinKa36 píše:
hele normální děti neřvou, buď ho stresuješ nebo jsi ho vyšoupla do postýlky a on má z toho trauma a kuli němu se probouzí a řve.
aha
![]()
@Barusak78 píše:
Take mam nenormalni dite. Navic melo prvni tri mesice boleni bricha a reflux. Pak pravidelne nocni buzeni po trech hodinach na jidlo, ktereho se dozadoval placem, jelikoz mu jeste nejak neslo dojit a potichoucku rict maminko, chci ti jen rict, ze bych rad mlikoNedej boze, kdyz mel virozu. To se dokonce placem i dozadoval leku na snizeni horecky nebo odsati nosu. O zubech nemluve
No nastesti jsem ve svem a sousedi v pohode, protoze proste dite.
Vždyt přiznáváš že tvé dítě v noci řvalo protože k tomu mnělo důvod, první 3 měsíce jsi těžko mohla ovlivnit ale kdyby jsi dítě vychovávala kontaktně tak by si jen vzalo cecík a nemusela by tě zoufale volat řevem tvá představa že za tebou přijde a poprosí tě o mlýčko je s prominutím trochu mimo realitu. nejhorší na tom je že když má malé zvířátko takovéto trauma tak i když si ho pak vezmeš do postele jako @lucenka tak to neskončí v dítě má psychickou poruchu Posttraumatic stress disorder, a řev pokračuje.
@Koty
jak jsi psala o tom odhlučnění, tak to dělala ségra mezi nimi a sousedy, ubralo jim to asi 10 - 15 cm prostoru, ale je klid. Jinak souhlas, jsem nevyspalá jen ze svýho dítěte, ale ta představa, že nespím kvůli cizímu a ještě mi to moje budí, jo, upřednostnila bych svou rodinu.
Mé dítě zřejmě rok a půl prožívalo trauma ze tří dnů v porodnici, kdy v postýlce být musel, protože bylo zakázáno mít ho na spaní v posteli
Od té doby mám postraumatickou stresovou poruchu z nedostatku spánku pro změnu já ![]()
Myslím, že to odhlučnění je až dost velký ústupek. v podstatě oni zase nebudou muset měnit nic a vy budete investovat ![]()
@G12 no jo a co je tezsi, presvedcit to dite, at nerve, nebo zbodovat tu stenu? ![]()
To odhluceni budete financvat vy? Na to bych nepristoupila. Bud at to zafinancuji oni, nebo vypoved ![]()
@G12 tak na otazku financovani se nas koty neptala
tudiz bych to neresila
@G12 @marra2
A tak zas to berte tak, že je to investice - úprava bytu, který pronajímají, tak do budoucna mají jeden problém vyřešen. Nemusí jít vyloženě o řvoucí děti, někdy vadí i hudba, sex, a než to furt řešit… Ona to zas taková pálka není.
heleď a co to zkusit po dobrém (stáhnout z netu Nejšťastnější miminko a Každé dítě může dobře spát) a donést jim to vytištěné ať se na to podívají, pro případ že jen neví co s ním..
anebo pak po zlém, chodit na ně zvonit každou noc co tam bude sekec - pokud chlap chrápe a nechá dítě řvát, ať mu paní promluví do duše, jestli neví co se tam děje.. ovšem aby to nedopadlo tak že donutí dítě být potichu nějak násilím ![]()