Sousedovic dítě neustále vříská:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
20.2.14 18:54

@Abilka Hlavne bude nadsene to dite a prida nejaky ten zpev… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.2.14 18:54

@St. Estephe
Che, to dělal soused jeho sousedům na druhou stranu. Když měl noční, nastavil si budík na rádiu a vysíral sousedním pubošům, co pařili jiný dny. No a když to přestalo bavit i mě, vyšroubovala jsem jim na chodbě pojistky všem a byl klid. Ne, fakt se mi po soužití v činžáku nestýská. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 18:55
@Koty píše:
Jo a soused si k tomu otevře pívo a udělá si dvoudenní maratón 8)

No tak operu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503

Neprocitala jsem diskuzi, ale pokud dum patri rodine, tak nejdriv upozorneni a pak vypoved. Jako jsem taky matka, ale chci mit svuj klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
@Koty píše:
No to taky není špatnej nápad, zkusím to večer nadhodit. Díky za tip :kytka:

Věřím tomu, že by ti tady některý fakt zatleskaly, jak máš široký srdíčko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.2.14 22:28
@Anael píše:
@G12
Tak kvůli tomu, že měl poruchy spánku bychom měli skončit na ulici, nebo se stěhovat co měsíc? :nevim:

Pořídit si vlastní bydlení. ;) jako chápu, že je to blbý, ale tak vem si, že kvůli vám má poruchu spánku i x dalších lidí, kteří to prostě nejsou poviní snášet snášet a pak se to řeší dle toho, kdo byt vlastní nebo ne atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.2.14 22:34

@Koty Normálně jim dej výpověď a hotovo, třeba se nad sebou poté zamyslí a začnou se dětem věnovat jako normální rodina. Navíc to nejní nejlepší ani pro tvoje zdraví to neustále poslouchat a nespat, jako aby přímo vřískalo a ještě tak často, tak to rozhodně není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.2.14 22:41
@Nejhodnější píše:
Ono párkrát se to překousnout dá, ale furt? A pokud s nimi zakladatelka už mluvila a stále není klid, tak okamžitou výpověď. ;)

Nic si z toho nedělej, pořád se tu najdou takové, které chápou, že dítě je náš problém a naše zodpovědnost. A vy ostatní, chápete, že vedle takových může bydlet i chirurg, řidič nebo pilot, prostě lidi, kteří musí být do práce opravdu ready nebo ohrožují pacinety a cestující na životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.2.14 23:17
@G12 píše:
Prosím tě, dej jim to výpověď a třeba si je vezme do podnájmu někdo z těch, kterým to tady nevadí.
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová