Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abilka Hlavne bude nadsene to dite a prida nejaky ten zpev… ![]()
@St. Estephe
Che, to dělal soused jeho sousedům na druhou stranu. Když měl noční, nastavil si budík na rádiu a vysíral sousedním pubošům, co pařili jiný dny. No a když to přestalo bavit i mě, vyšroubovala jsem jim na chodbě pojistky všem a byl klid. Ne, fakt se mi po soužití v činžáku nestýská. ![]()
@Koty píše:
Jo a soused si k tomu otevře pívo a udělá si dvoudenní maratón
No tak operu… ![]()
Neprocitala jsem diskuzi, ale pokud dum patri rodine, tak nejdriv upozorneni a pak vypoved. Jako jsem taky matka, ale chci mit svuj klid ![]()
@Koty píše:
No to taky není špatnej nápad, zkusím to večer nadhodit. Díky za tip
Věřím tomu, že by ti tady některý fakt zatleskaly, jak máš široký srdíčko. ![]()
@Anael píše:
@G12
Tak kvůli tomu, že měl poruchy spánku bychom měli skončit na ulici, nebo se stěhovat co měsíc?
Pořídit si vlastní bydlení.
jako chápu, že je to blbý, ale tak vem si, že kvůli vám má poruchu spánku i x dalších lidí, kteří to prostě nejsou poviní snášet snášet a pak se to řeší dle toho, kdo byt vlastní nebo ne atd.
@Koty Normálně jim dej výpověď a hotovo, třeba se nad sebou poté zamyslí a začnou se dětem věnovat jako normální rodina. Navíc to nejní nejlepší ani pro tvoje zdraví to neustále poslouchat a nespat, jako aby přímo vřískalo a ještě tak často, tak to rozhodně není normální.
@Nejhodnější píše:
Ono párkrát se to překousnout dá, ale furt? A pokud s nimi zakladatelka už mluvila a stále není klid, tak okamžitou výpověď.
Nic si z toho nedělej, pořád se tu najdou takové, které chápou, že dítě je náš problém a naše zodpovědnost. A vy ostatní, chápete, že vedle takových může bydlet i chirurg, řidič nebo pilot, prostě lidi, kteří musí být do práce opravdu ready nebo ohrožují pacinety a cestující na životě?
@G12 píše:
Prosím tě, dej jim to výpověď a třeba si je vezme do podnájmu někdo z těch, kterým to tady nevadí.