Sousedovic dítě neustále vříská:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
20.2.14 11:10

@dani24687 pro ty okolní lidi to to samé je, nemají klid ani při jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
20.2.14 11:11
@Mišička63 píše:
Souhlasím. Navíc může dítě něco trápit. Jak si myslíš že jeho matce taky je unavená. :think:Příspěvek upraven 20.02.14 v 11:08

Ale je to její dítě tak je unevená, do toho jsme všechny do mateřství šly.. Ale zakladatelka si s ní to dítě neudělala, její věc to není a po tom co uspí svoje vlastní děti má právo na svůj odpočinek :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
20.2.14 11:11

@lucenka ona byla v práci, on na dítě kašle. Nechává ho řvát. Třeba si jde zapálit, nechá otevřený vchodový dveře a dítě si může uřvat hlavu. Hlavně, že on má svýho vajgla a je spokojenej :nevim: když dítě řve dýl, je na něho sprostej, ani to radši vypisovat nebudu. Je mi z toho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
20.2.14 11:12
@joaska píše:
@Koty promin, je tu moc príspevků, tak jsem to asi prehlidla
v tom pripade den bych neresila, to vriskaji vsichni, v noci má být ale klid. pokud ho nechávají vyrvat a nesnazi se, aby bylo v noci ticho, tak bych resila take neprodlouzenim smlouvy, upozornila bych na to. ale to pises, ze se uz vpodstate stalo a situace se nezlepsila.zasla bych tedy za nima, rekla, ze pokud v noci nebude klid, smlouvu neprodlouzim a toho se drzela

tohle mi příjde jako nejrozumější řešení, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
20.2.14 11:13

@Koty ahoj Koty :mavam: podle toho co píšeš to fakt vypadá, že se mu nikdo nevěnuje, navíc Ti evidentně od začátku nesedí, takže asi není co řešit… :nevim: :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.2.14 11:14
@White_Queen píše:
Nevyspíš se ani při jednom :P

to ne, ale dělat diskotéku, tak nepřemýšlím a mažou, ale toho děcka je mi prostě líto. Jasný, jestli to jsou nějací kreténi a je jim šumák, že to dítě řve, pak by letěli taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.2.14 11:15
@Koty píše:
@lucenka ona byla v práci, on na dítě kašle. Nechává ho řvát. Třeba si jde zapálit, nechá otevřený vchodový dveře a dítě si může uřvat hlavu. Hlavně, že on má svýho vajgla a je spokojenej :nevim: když dítě řve dýl, je na něho sprostej, ani to radši vypisovat nebudu. Je mi z toho smutno.
:zed: :zed: hrůza, hrůza, řekla bych to té paní všechno, i jak je na dítě hnusný :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
20.2.14 11:15

@Koty taky bych jim neprodloužila smlouvu. Do té doby bych je požádala, aby dítě přestěhovali na spaní do místnosti, která bude nejdál od vás a bude nejmíň to řvaní slyšet.
Taky mám za sebou jednu uřvanou noc ( a dvojčata řvoucí celou noc jsou ještě větší peklo než jedno dítě řvoucí celou noc…) takže velmi chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 11:16

Tohle je normalne znecisteni hlukem. Jako jasne, ze ti rodice z toho asi take nejsou odvareni ale proc kvuli tomu nema chrapat pul baraku? Moje holka je hrozne urvana, ted co jsme byly (ja s malou) ve spitale, tak je to zase o nekolik stupnu horsi. Breci, kdyz udelam pulkrok stranou, prodelava nejake posttrauma zrejme. V noci se budi s krikem ale tak ji mam u sebe v posteli, na dosah pleny, piti, dudlik a hladim, objimam, septam ji, proste nenecham ji kricet uz kvuli ni same…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.2.14 11:18

@Anael @dani24687 tohle je ale jeden uhel pohledu… za hlasite pustenou hudbu pubertaku ta vypoved neni… vy tady apelujete na svedomi majitelky s detma, ona ale nikoho nerusi. At maji najemnici jakykoliv duvod, jsou spravedlive regule, ktere preci urcuji prava a povinnosti obou stran. Evidentne jedna strana tohle ignoruje… tak na jake svedomi to tu hazete vy / damy - matky???
nerika vam neco svata to veta : moje sloboda konci tam, kde zacina sloboda nekoho jineho?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.14 11:18
@Koty píše:

tak to je jiná… to bych fakt byla naštvaná a řešila bych to výpovědí. Ale ještě před tím bych si promluvila s paní, jestli ví o tom, co se děje, když není s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
4077
20.2.14 11:20

Naše děti nikdy neřvaly, podle mně je nechávají vyřvávat kdyby ji mněly u sebe s posteli tak je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 11:22

A az zakladatelka nekde unavou omdli, vypadne ji dite z naruce nebo upusti kocarek, tak ji bude ta jeji solidarita s jinou matkou platna jako mrtvymu perina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.2.14 11:25
@MartinKa36 píše:
Naše děti nikdy neřvaly, podle mně je nechávají vyřvávat kdyby ji mněly u sebe s posteli tak je klid.

Moje první dítě řvalo neustále a vyřvávat jsem ho nenechala. Řval i v noci a to s námi skutečně v posteli spal. Takže tvrzení, že když moje děti neřvali, tak neřve žádné, je humorné :lol:

@Koty asi bych to udělala, jak tu někdo zmiňoval. Pokud dokáží zařídit klid do doby, než jim končí smlouva, tak je to jejich plus. Ať si udělají klidně nějakou zvukovou izolaci na zeď (ale zase v létě budou okna otevřená :nevim: ) ale ať vám zařídí ticho. Pokud se rozhodnete smlouvu prodloužit, prodlužte jí (jestli je to možné) třeba jen o půl roku. Takové zkušební období, jestli to zvládnou ukočírovat dlouhodoběji, ne jen do doby, než jim podepíšete smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
20.2.14 11:25

Tak jsme to řešili i s manželovými rodiči a ještě zkusíme na jejich zeď namontovat něco proti odhlučnění. Kdybysme nebyli takový cítě, tak asi mažou bez pardonu. Jenže prostě je nám jich líto. Tedy hlavně toho malýho. Nevím, kde by sháněli podnájem za hubičku jen proto, že jsou finančně v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová