Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nejhodnější píše:
@Anael Díky Bohu ne
No tak to už chápu, proč takhle píšeš.
@Nejhodnější píše:
No byt je naštěstí náš, takže to nikdy nebudu muset řešit
ber to jako obrazovou situaci..:-) je jedno jak to máte konkrétně vy:)
třeba je laxnejší a dítě si dělá co chce ![]()
no to mě taky napadlo, když vřeští i přes den, tak třeba nemusí mít vůbec žádnou nemoc, ale nikdo se mu nevěnuje, tak vřeští.
@Koty duvod proc to díte brecí ti povedela? vzteká se nebo má problémy spát a oni ho nechávají vyrvat? nebo jiný?
@Koty píše:
@Anael majitelka taky vstávala ještě navíc k miminku jako já? Dokud malá nebyla na světě, tak jsem to neřešila. Měla jsem jen jedno, ale současně s miminkem je to peklo. Tady nejde o to, jestli je majitelka rozumná nebo ne. Já to taky do určité chvíle přecházela, ale momentálně už poruchama spánku trpím i já. Do postele jdu s pocitem, že stejně budu za chvíli zase hledět do stropu a poslouchat řev, nebo že za chvíli budu vstávat k malé. Za noc mám puštěných minimálně 4 díly seriálu, abych ten řev nemusela poslouchat..
prosím tě neřeš to, dej jim dostatečně dopředu vědět, že smlouvu neprodloužíte, ať mají čas na jiné bydlení a je to. Je to jejich problém, jejich dítě, ne tvůj.
Zašla bych tam, aspon v noci by mělo být ticho. Přes den bych to pochopila, některé děti jsou vzteklé a člověk s nimi moc neudělá.
@Anael píše:
No tak to už chápu, proč takhle píšeš.
Ono párkrát se to překousnout dá, ale furt? A pokud s nimi zakladatelka už mluvila a stále není klid, tak okamžitou výpověď. ![]()
@terinka4444 píše:
prosím tě neřeš to, dej jim dostatečně dopředu vědět, že smlouvu neprodloužíte, ať mají čas na jiné bydlení a je to. Je to jejich problém, jejich dítě, ne tvůj.
@joaska píše:
@Koty duvod proc to díte brecí ti povedela? vzteká se nebo má problémy spát a oni ho nechávají vyrvat? nebo jiný?
To by me moc zajimalo a chtela jsem napsat uplne to same.Jaky je vubec duvod toho kriku a place?
@terinka4444 píše:
no ale takhle uvažovat každý, tak se nedivím, že jsou lidi k sobě takoví jaký jsou ![]()
@terinka4444 píše:
Přesně tak, je to jejich problém, taky bych jim to tak řekla ![]()
@dani24687 píše:
no ale takhle uvažovat každý, tak se nedivím, že jsou lidi k sobě takoví jaký jsou
Život není oříšková čokoláda
![]()
Normálně bych neprodloužila smlouvu.. Je to jejich problém a ne váš. Mají bydlet v domě a ne v bytě - jinak to prostě nevyřeší.. Co ti ej do cozích dětí? Máš dost starostí se svými
Ještě bych třeba zkusila jednou domluvu a pak řekla, že smlouvu neprodloužíme..