Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nejhodnější píše:
Ono ne každému je to příjemné furt poslouchatJá bych dala výpověď okamžitě.
Teď si vem, kdyby jsi to učvané dítě měla ty, byla z toho na prášky a ještě tě vyhodili z bytu
Je to složité rozhodování..
Zkusila bych ještě domluvu. Kdyby za mnou soused přišel, že je třeba po noční a že nemůže spát, tak se omluvím, seberu křiklouna a jdu s ní ven. Naše teda neřve, ale hlasitá je dost, až je mi sousedů kolikrát líto, ale nikdo zatím nic neříkal.
A jinak nám teda majitelka nikdy nic sama neřekla, já se jí chodila pořád ptát a omlouvat když jsem byla platit nájem, říkala jí o co jde a vysvětlovala jí to… Ona se vždy jen usmívala, že za to prostě nemůžeme, že se to časem spraví. Mně to bylo hloupý, ale za to, že má dítě poruchu prostě rodič nemůže a neudělá s tím nic.
To je těžký, chápu vás… že jste unavená a nevyspalá a že to dítko ruší. A to ho máte přes zeď. Mámě toho dítka, ale musí být taky pěkně blbě, slyší to na pělno, doma..a nemůže ho uklidnit. A třeba je nemocný… respektive…třeba má autismus a v roce a půl ještě nic nemusí tušit. Mám doma takové dítě taky…a bydlela jsem v panéláku. je to šílený stres, když si sousedi chodí stěžovat, jenže s tím nic udělat nejde… skoro nic teda. vy co tu radíte výpověď, vás bych teda chtěla mít za sousedy…:/ Berte to jako můj názor.. názor člověka co byl na tom podobně jako sousedka…a autismus nám potvrdili…a věřte mi taky, že to není nic příjemnýho… stát se to může každému… a to dítě za to nemůže… ![]()
@Lejaa píše:
Teď si vem, kdyby jsi to učvané dítě měla ty, byla z toho na prášky a ještě tě vyhodili z bytuJe to složité rozhodování..
No byt je naštěstí náš, takže to nikdy nebudu muset řešit ![]()
promluvit s ní? to je teda rada. jako že mu má říct „dítě, nesmíš brečet, jinak nás majitelka vyhodí.“???
proboha, chudák matka. ![]()
@Koty dala výpověď. Vím o čem mluvíš, sousedi mají zase psa, který je celý den zavřený v kotci a jen kňučí. Ale já s tím bohužel nemůžu nic dělat ![]()
@Nejhodnější píše:
Vím moc dobře, jak majitelé nechtějí pronajímat byty lidem s malými dětmi, a vůbec se tomu nedivím…
Máš děti? ![]()
@G12 píše:
no a co ti kolem? Někdo potřebuje spát v noci, někdo je po noční, někdo pracuje z domu. Oni nemají za své peníze právo na klid?
Kolem nás nikdo nebydlí, bydlíme v podnájmu v RD.
@Anael majitelka taky vstávala ještě navíc k miminku jako já? Dokud malá nebyla na světě, tak jsem to neřešila. Měla jsem jen jedno, ale současně s miminkem je to peklo. Tady nejde o to, jestli je majitelka rozumná nebo ne. Já to taky do určité chvíle přecházela, ale momentálně už poruchama spánku trpím i já. Do postele jdu s pocitem, že stejně budu za chvíli zase hledět do stropu a poslouchat řev, nebo že za chvíli budu vstávat k malé. Za noc mám puštěných minimálně 4 díly seriálu, abych ten řev nemusela poslouchat..
@Nejhodnější To je ale čistě váš problém.
To nikoho okolo zajímat nemusí… kruté? Jo, ale je to tak…
![]()
Příspěvek upraven 20.02.14 v 15:05
@Anael píše:
Kolem nás nikdo nebydlí, bydlíme v podnájmu v RD.
no tak vidíš, vaší majitelce to nevadí, jiní lidé tam nejsou. Zakladatelce to vadí a má právo to řešit.
No já bych si s ní ještě jednou promluvila. Ale bylo by mi ji lito. V jakem stavu je asi ona. Zrovna mam za sebou taky šílenou noc, tak kdyby na mě nekdo prisel s vypovedi, tak ho asi prohodim sklem. To mam jako to dite udusit polstarem? Kdyz nepomahalo nic?
A co spunty do uší?
, mě teda uz budí jen plac mych deti, jinak spim jak dudek.
no ale pokud je to opravdu tak nesnesitelny, jak píšeš, asi ti nic jiného nezbude. Ale udělala bych nějaký vstřícný krok, že jim třeba vrátíte kauci dřív, aby měli na kauci jinde, nebo jestli máš nějaké známé s bytem, že se třeba poptáš, prostě cokoliv, co by jim to ulehčilo. Nejspíš to nedělá nascvál a sami jsou hotoví.
ale promluv s ní a zmíni se o té výpovědi, třeba je laxnejší a dítě si dělá co chce ![]()
To je ale čistě váš problém.
To nikoho okolo zajímat nemusí… kruté? Jo, ale je to tak…