Sousedovic dítě neustále vříská:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
20.2.14 10:54
@Almira-Alm píše:
Normálně bych neprodloužila smlouvu.. Je to jejich problém a ne váš. Mají bydlet v domě a ne v bytě - jinak to prostě nevyřeší.. Co ti ej do cozích dětí? Máš dost starostí se svými :) Ještě bych třeba zkusila jednou domluvu a pak řekla, že smlouvu neprodloužíme..

Vítej do klubu těch zlých, nepřejících… :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
550
@dani24687 píše:
no ale takhle uvažovat každý, tak se nedivím, že jsou lidi k sobě takoví jaký jsou :nevim:

Aha, takže to má jako zakladatelka tolerovat, že se ve svém vlastním domě ona ani její rodina nevyspí?? Holt život je krutej, nemůžou bejt lidi jenom sluníčkový a v první řadě by mě zajímala moje rodina a já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346

@joaska už jsem psala, že si myslím, že se mu dle mě dostatečně nevěnují. Chlap je dost hulvát. Ze začátku to obhajovali tím, že malýmu rostou zuby, pak že je po očkování, teď už nemají co. Jednou v 5 ráno jsem to už nevydržela a poslala tam svýho chlapa a otevřel rozchrápanej soused, že prej vstává v 6! 8o takže oni ho dle mě prostě nechají vřískat na celej barák a neřeší to. Zlepšení bylo asi 14 dnů, a pak to začlo nanovo. Na rodičáku je on, ona maká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.2.14 10:55
@Almira-Alm píše:
Normálně bych neprodloužila smlouvu.. Je to jejich problém a ne váš. Mají bydlet v domě a ne v bytě - jinak to prostě nevyřeší.. Co ti ej do cozích dětí? Máš dost starostí se svými :) Ještě bych třeba zkusila jednou domluvu a pak řekla, že smlouvu neprodloužíme..

jj udělala bych to taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.2.14 10:55

@Koty
no tak hurá. Když se to dalo zlepšit na 14 dní, tak asi až tak nemocný nebude. Takže když ho neumí zvládnout, proč bys měla trpět? Neprodluž smlouvu a je to.

• Citovat
  • Upravit
69235
20.2.14 10:56
@dani24687 píše:
no ale takhle uvažovat každý, tak se nedivím, že jsou lidi k sobě takoví jaký jsou :nevim:

já jsem solidární člověk hodně, věř mi, že jsem, ale možná, že si to neumíte představit, možná, že ani netušíte, o čem zakladatelka píše. Tohle je normální teror, nevědomý, ale ve věznicích po světě forma mučení, přijde vám to úsměvné nebo zbytečně dramaticky přehnané, kdo zažil měsíc po měsíci bordel za zdí, má žaludek na vodě jen proto, že se blíží večer, ten to pochopí. Je solidarita a pak solidarita, co ti bere chuť do života. Dítě vříská, ano, chudák dítě, chudák mata zombie, ale je to jejich problém, nikoliv problém okolí. A jestli jsem majitel a můžu svou situaci vyřešit, tak ji prostě o xměsících trpělivosti vyřeším. Což se těžko vysvětlí lidem, kteří to nezažili. A upozorňuju, že vlastní uřvané dítě, vlastní uštěkaný pes, se snáší mnohem lépe, a neleze tak na nervy a neničí tolik klidný život jako dítě či pes cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.2.14 10:56
@Koty píše:
@joaska už jsem psala, že si myslím, že se mu dle mě dostatečně nevěnují. Chlap je dost hulvát. Ze začátku to obhajovali tím, že malýmu rostou zuby, pak že je po očkování, teď už nemají co. Jednou v 5 ráno jsem to už nevydržela a poslala tam svýho chlapa a otevřel rozchrápanej soused, že prej vstává v 6! 8o takže oni ho dle mě prostě nechají vřískat na celej barák a neřeší to. Zlepšení bylo asi 14 dnů, a pak to začlo nanovo. Na rodičáku je on, ona maká.

a proč on vstává v 6, když je na rodičáku? V tom případě, co teď píšeš, bych jim co nejdříve oznámila, že jim smlouvu neprodloužím. Chudák mimčo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.2.14 10:57
@Koty píše:
@joaska už jsem psala, že si myslím, že se mu dle mě dostatečně nevěnují. Chlap je dost hulvát. Ze začátku to obhajovali tím, že malýmu rostou zuby, pak že je po očkování, teď už nemají co. Jednou v 5 ráno jsem to už nevydržela a poslala tam svýho chlapa a otevřel rozchrápanej soused, že prej vstává v 6! 8o takže oni ho dle mě prostě nechají vřískat na celej barák a neřeší to. Zlepšení bylo asi 14 dnů, a pak to začlo nanovo. Na rodičáku je on, ona maká.

Tak tohle je něco jiného… my jsme nikdy nenechávali dítě vyřvávat, nebo si ho nevšímali, když ječel, to nikdy. Jen když měl ty záchvaty ze spaní, tak prostě nešel vzbudit. Tohle je jiná situace a spíš mi to přijde jako jejich lhostejnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.2.14 10:58

@terinka4444 já vím, znám tě z diskuzí, jen je mi líto těch rodičů, ale po tom, co teď napsala zakladatelka, už je mi zas líto toho děcka :zed: sem taková :srdce: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
20.2.14 10:59

@Koty taky bych jim smlouvu neprodloužila. Podle toho co píše, se mu opravdu nevěnují, nechají ho vřískat. Tohle bych teda netolerovala. Něco jiného by byl třeba nějaký zdravotní problém, ale takhle fakt nee.

• Citovat
  • Upravit
7544

@Koty chápu, že je to hodné otravny a ze se nevyspis a asi podle toho co pises nebude ideální matka, ale na druhou stranu Nevis co se u nich děje :nevim: nechci se jich zastávat, ale dcera když jsme se vrátily z nemocnice neustále brecela a mela hystericky záchvaty a srovnalo se to az po 3 Měšicích a i ted občas v noci pláče a celá se klepe, ale doktoři rikaj, ze potřebuje čas po ty operaci. Naštěstí sou sousedi vedle nic prej neslyší a ty nad nama jsou mladý a mivaj na vikendy taky dítě, takže ty to chápou. Ale pokud se o dítě moc nestarají a jsou sprostý, tak je vyhodte a nájemníky najdete jiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752

Přijde mi dost hnusne, ze premyslite nad výpovědi. Je to dítě a my nebyli jiní. Jak to chcete malému dítěti vysvětlit??Hlava mi to nebere.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
G12

@Anael
no já to tak od začátku chápu, že to je jejich vina. Jak to zakladatelka popisovala, tak tomu vše nasvědčovalo. Ty jsi přišla s tím, jak jsme hrozné, že chceme někoho vystěhovávat a že tvoje dítě taky brečí.

Příspěvek upraven 20.02.14 v 11:00

• Citovat
  • Upravit
4854

@Koty no tak v tom pripade bych jim normalne oznamila, ze jim smlouva nebude prodlouzena a bezproblemu i duvod. A chudak dite, ani uteseni se mu nedostava :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989

@Nejhodnější :lol: Párkrát jsem na tebe v diskuzi narazila, máme podobné názory, které se tu moc nenosí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová