Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dítě, které od narození až do dvou let v noci brečelo, křičelo - noční děsy, podezření na epilepsii, bralo i uklidňující léky od neuroložky. Přes den hodně běhá, skáče, divočí… Díkybohu, že máme tolerantní majitelku, která bydlí pod náma a výpověď nám kvůli tomu nedala
, bere to tak, že je to prostě dítě ![]()
Já teda nevím, ale vem si jak se cítíš ty a jak se musí cítit ta matka, které dítě neustále řve. Je to na palici.. Mě by bylo líto jim dát výpověď, pokud jsou to normální lidi a né nějací podivíni. Já bych se normálně zeptala, co se děje, že je to k vám dost slyšet a ruší vás to.
Výpověď bych brala jako poslední nevyhnutelnou možnost.. ![]()
@Anael píše:
Mám dítě, které od narození až do dvou let v noci brečelo, křičelo - noční děsy, podezření na epilepsii, bralo i uklidňující léky od neuroložky. Přes den hodně běhá, skáče, divočí… Díkybohu, že máme tolerantní majitelku, která bydlí pod náma a výpověď nám kvůli tomu nedala, bere to tak, že je to prostě dítě
no to máte štěstí ![]()
Ja bych to take resila vypovedi… Ikdyz i ted se ve mne ozyva ta jak rikas materska solidarita… uz se nedivim, jak hledali kamaradi byt s ditkem a v 90ti procentech jim to odmitli…
Jinak se ti nedivim vubec, ze jses na prasky, nam tohle delaji sousedovic jorksir hafani… Venceni pred vchodem pravidelne ve 23.00 a rano kolem 5.00 a oni se vzdy tak raduji ze stekaji, kdyz vybehnou ven a vzdy jsme vzhuru… nad nami maji sousedi malou holcicku, ktera samozrejme beha s dupotem po byte, ale to si rikame, proste dan za byt / vsude je neco…
@Anael píše:
Mám dítě, které od narození až do dvou let v noci brečelo, křičelo - noční děsy, podezření na epilepsii, bralo i uklidňující léky od neuroložky. Přes den hodně běhá, skáče, divočí… Díkybohu, že máme tolerantní majitelku, která bydlí pod náma a výpověď nám kvůli tomu nedala, bere to tak, že je to prostě dítě
Ono ne každému je to příjemné furt poslouchat
Já bych dala výpověď okamžitě. ![]()
@G12
Tak kvůli tomu, že měl poruchy spánku bychom měli skončit na ulici, nebo se stěhovat co měsíc? ![]()
@Anael píše:
Máte fakt štěstí. Ostatní by vás celou rodinu vyrazili a pak z dalšího bytu a z dalšího a z dalšího a z dalšího… měla jste opravdu rozumnou majitelku ![]()
@Rashina píše:
Bože, chudák máma dítěte. Ona zombie není??
je, ale to je daň za rodičovství, nikoliv za pronájem, majitelé s ní trpět nemusí.
@joaska k nám se chovali vždycky slušně, jinak jsou naprosto jiní než my, Nikdy by nemohli být naši kamarádi. Ona má dítě z předchozího vztahu, které nevychovává (odsuzuji), jsou v exekucích a přesto si s novým chlapem pořídili další dítě (opět odsuzuji) ale to je jejich věc, mě po tom nic není, kamarádit s něma nemusím. Mně ke štěstí stačí, když se na chodbě slušně pozdravíme a já budu mít v noci klid. Nájem platí bez problémů, žádný jiný problém s nimi nemáme. Podle mě se tomu malému dostatečně nevěnují, ale to je jen má doměnka. Chlap je na malého hodně sprostej, na to byli už stížnosti i z domu naproti, kde jsou doktoři. Jejich starší dítě ani v 5ti letech neumí zdravit..no obrázek už asi líp nenastíním.
@G12 píše:
no to máte štěstí
Vím moc dobře, jak majitelé nechtějí pronajímat byty lidem s malými dětmi, a vůbec se tomu nedivím… ![]()
@Nejhodnější
Ale co chceš dělat jako rodič, když ti prostě dítě nespí a má poruchy spánku a hysterické záchvaty ze spaní?
My se taky dva roky nevyspali a do té doby než se to upraví mají ti lidé bydlet kde?