Sousedovic dítě neustále vříská:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5002
20.2.14 14:23

Ještě jedna taková věc se mi vybavila k tomu našemu nočnímu řvaní při běsech a v období vzdoru pro cokoliv svéhlavě dlouze i přes den: I nás několikrát třeba napadla myšlenka, že nám u dveří zazvoní policie, nebo sociálka. V tu chvíli jsem měla jenom čisté svědomí, to ubrečené dítě v závěsu a maximálně tak ještě nějakou tu zprávu od neurologa. Už i tahle představa nám jako rodičům nepřidávala. :poblion: Sousedi u nás nikdy nezazvonili. Jenom jednou chtěla paní nad námi v noci zazvonit a to v době, kdy malá už zase několikátou noc takhle vyváděla, a já prostě odpadla do polovčního kómatu z únavy kolem ní, usnula jsem prostě z vyčerpání tak hlubokým spánkem, že mi několik dlouhých minut trvalo, než mě probudil megařev mého vlastního dítěte. Jindy k ní skáču do pokojíčku šipku, sotva se zavrtí, tehdy jsem už ale opravdu odpadla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
20.2.14 14:27
@St. Estephe píše:
@momikova Ja jsem tu jasne psala, ze jsem mela poradne urvane decko a ze kdyby nas kvuli tomu majitel vystehoval, vubec ale vubec bych se mu nedivila. Ze ma dite problemy je smutne ale nemusi kvuli tomu zdevastovat dusevni i fyzicke zdravi sousedu.

Já se s tebou ale přeci o tvůj názor na věc nepřu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 14:32

@momikova Ty to prave vidis jen ze strany rodice urvanka. Ale predstav si to opacne. Tydny a mesice te budi sousedovic dite, rve v noci, rve ve dne. Dny bezi, tys rano parkrat zaspala do prace, v zamestnani prichazi nepozornost, chyby. Prijdes domu, sousedovic dite rve, tve deti se dozaduji pozornosti, ukoly, zazitky ze skolky, koupani, vecere, pohadka. Sotva zavres po tom maratonu oko, maly soused te vzbudi revem. Prubezne breci do dvou rano, ty vstavas v sest. Zaspis, snazis se dobehnout mhd, zakopnes, zlomis si ruku. Cela nestastna volas do zamestnani a tam ti reknou: Ale, ale, pani xyz, tohle uz je skutecne na propusteni. Stavte se do tydne u vedouciho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 14:33

@momikova Nepres ale neustale se tu predhazuje, ze nazor takovy a makovy muze mit jen nekdo, kdo nezazil, tak omyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
20.2.14 14:34
@Koty píše:
@joaska už jsem psala, že si myslím, že se mu dle mě dostatečně nevěnují. Chlap je dost hulvát. Ze začátku to obhajovali tím, že malýmu rostou zuby, pak že je po očkování, teď už nemají co. Jednou v 5 ráno jsem to už nevydržela a poslala tam svýho chlapa a otevřel rozchrápanej soused, že prej vstává v 6! 8o takže oni ho dle mě prostě nechají vřískat na celej barák a neřeší to. Zlepšení bylo asi 14 dnů, a pak to začlo nanovo. Na rodičáku je on, ona maká.

No, nase dcerka treba po ockovani mela krom jineho poruchu spanku a tzv. encefaliticky krik. Trvalo to docela dlouho. Byli jsme uplne hotovi, protoze jsme ji po nocich na stridacku nosili, vubec nespala a jen rvala. A i v te naruci. Nebylo nic, co by ji utisilo. A to jsme se ji opravdu venovali. Docela to srovnal detox.
Treba to dite muze mit neco podobneho :nevim:

Tim se nechci zastavat tech rusitelu, ale to dite za to nejspis nemuze. Je mi ho lito :(
A jestli to je typ lidi, co popisujes, tak je mi ho lito jeste vic. Kdyz pak dostanou vypoved kvuli tomu, ze to dite rve… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
20.2.14 14:43
@Koty píše:
@lucenka ona byla v práci, on na dítě kašle. Nechává ho řvát. Třeba si jde zapálit, nechá otevřený vchodový dveře a dítě si může uřvat hlavu. Hlavně, že on má svýho vajgla a je spokojenej :nevim: když dítě řve dýl, je na něho sprostej, ani to radši vypisovat nebudu. Je mi z toho smutno.

Tak to je opravdu smutny :,(
To je snad vic na socialku nez na vypoved :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
20.2.14 14:44
@St. Estephe píše:
@momikova Nepres ale neustale se tu predhazuje, ze nazor takovy a makovy muze mit jen nekdo, kdo nezazil, tak omyl…

Co mám podle tebe ještě napsat navíc proto, aby i tobě bylo jasný, že nehodlám stranit nikomu z obou stran - ani rodičům, kteří mají právě takové uječené dítě, ani sousedům, kteří mají právě takovéhle dítě za zdí?
Pokud sem napíšu svou osobní zkušenost z pozice rodiče, bude to asi proto, že jí s dítětem mám. Pokud sem napíšu zkušenost z pozice souseda vyřízeného s uječeným dítětem od sousedů - budu třeba zažívat i to, co tady ty nastiňuješ, zavděčím se ti? Co mi předhodíš po tom?
Já tady přeci nepsala žádné dogma platící pouze pro jednu stranu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 14:46

@momikova Ne, jen tu pises veci jako: No kdyz to tu ctu, tak dekuji za rozumne sousedy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 14:52

Mezi nami, vedle nas bydlel hodne stary pan a v noci se bal sam doma, tak si poustel hrozne nahlas radio. Uprimne jsem mela po trech mesicich chut s nim nalozit jako Hannibal s Pazzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
20.2.14 14:53
@St. Estephe píše:
@momikova Ne, jen tu pises veci jako: No kdyz to tu ctu, tak dekuji za rozumne sousedy. ;)

No, ano, mysli si o tom dál své, ale v našem případě jsem za sousedy opravdu ráda. A jestli tě nějaké mé slovíčko, či formulace žere, tak to prosím příště rovnou nečti, můj příspěvek prostě přeskoč. Nějak mi přijde, že ses rozhodla prostě si do někoho rýpnout. Nuda se dá vyplnit i jinak, než tady hledat, kde můžeš mít za každou cenu navrch. Už s tebou dál diskutovat nevidím jako smysluplnou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 14:55

@momikova Naopak, problem je na tve strane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.2.14 15:06

Jeste dodatek, ja jsem dnes podruhe s dcerou venku - doma rve. Byly jsme od pul osme do trictvrte na dvanact a od jedne dosud. Jednak ji nechci poslouchat ja a druhak to neni povinnost sousedu. @momikova Ty me odpovedi a argumenty nepatri jen tobe, patri vsem, kdo se ostre zastavaji rodiny rvouciho ditete. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.2.14 15:09

To je sice hezký, že se tu oháníte zdravím dítěte, ale na zdraví zakladatelky a její rodiny nikdo nepomyslel? Ono asi pro její děti neni úplně dobrý, když se nevyspí… Já když nespím několik nocí, tak mám nesnesitelné bolesti hlavy a náběh na migrénu, takže bych jim vypověděla smouvu hned, zdraví si ohrožovat nenechám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.2.14 15:11

Ja se nestacim divit kolik lidi by dalo hned za to, ze dite breci vypoved z bytu… :zed: asi by me hamba fackovala, kazdy z nas jednou byl dite a kricel..Hold, nekdo krici vic, nekdo mene..v dnesni dobe je problem sehnat dobre podnajemniky, kteri budou platit, nedelaji zadny jiny bordel, nez to, ze dite breci…Hold, preju at si najdete treba podnajemniky, kteri budou holdovat alkoholu, budou se vit a pak si jeste na krik ditete vzpomenete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.2.14 15:12

Bit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie