Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nikitanikita píše:smiley1 píše:Kazdy sen budouci matky
Asi se to odnaučit ani nedá. Naštěstí přítel je také noční sova, tak doufám, že až se jednou dočkáme děťátka nebude ranní ptáče. To by byla teprve sranda…
to je hezke
obcas nekdo stesti ma ze si pospí…to ja tu cucim a v ž rano zas jedu na plne otacky
ufff.....
Tak tomu říkám záběr na plné otáčky ..
smiley1 píše:pikesova.lucie píše:Také se mi nechce spát, kdyz je přítel v práci. A on pracuje dé facto pokaždé v noci (přichází mezi 1-6. Hod. ranní). Do té doby nez dorazi proste stejne poradně nespím…
Tak já takhle nespím, jen když má přítel odpolední… Prostě nedokážu usnout v prázdným baráku, mám divnej pocit, když jsem tu úplně sama, tak vždy čekám, až přijde z práce a pak se mi nechce spát… Ale když má ranní, tak jsem v pelechu už třeba kolem devaté…
Navíc bydlíme na samotě u lesa
My teda bydlíme na vesnici, ale máme psa, kterej štěká i na lístí, který rozfouká vítr, takže když se rozběhne třeba v deset večer ke vratům a zuřivě tam štěká, tak mám docela strach, jestli tam náhodou někdo není… Asi jsem paranoidní
![]()
smiley1 píše:nikitanikita píše:Tak tomu říkám záběr na plné otáčky ..smiley1 píše:Kazdy sen budouci matky
Asi se to odnaučit ani nedá. Naštěstí přítel je také noční sova, tak doufám, že až se jednou dočkáme děťátka nebude ranní ptáče. To by byla teprve sranda…
to je hezke
obcas nekdo stesti ma ze si pospí…to ja tu cucim a v ž rano zas jedu na plne otacky
ufff.....
no to jo (melo am byt v 6)
pikesova.lucie píše:smiley1 píše:My teda bydlíme na vesnici, ale máme psa, kterej štěká i na lístí, který rozfouká vítr, takže když se rozběhne třeba v deset večer ke vratům a zuřivě tam štěká, tak mám docela strach, jestli tam náhodou někdo není… Asi jsem paranoidnípikesova.lucie píše:Také se mi nechce spát, kdyz je přítel v práci. A on pracuje dé facto pokaždé v noci (přichází mezi 1-6. Hod. ranní). Do té doby nez dorazi proste stejne poradně nespím…
Tak já takhle nespím, jen když má přítel odpolední… Prostě nedokážu usnout v prázdným baráku, mám divnej pocit, když jsem tu úplně sama, tak vždy čekám, až přijde z práce a pak se mi nechce spát… Ale když má ranní, tak jsem v pelechu už třeba kolem devaté…
Navíc bydlíme na samotě u lesa![]()
Tomu s erika posera to znam
a to bydlim v panelaku
To mam z tech hororu ![]()
nikitanikita píše:smiley1 píše:no to jo (melo am byt v 6)nikitanikita píše:Tak tomu říkám záběr na plné otáčky ..smiley1 píše:Kazdy sen budouci matky
to je hezke
ufff.....
asi bych to taky zvládla, ale s několika kýbly kafe
![]()
jinak ani omylem…jsi dobrá ![]()
Hromnice píše:nikitanikita píše:byla jsi my nějaká povědomHromnice píše:Ano chodila a obcas chodim
Niky nechodila jsi náhodou na těhulky 2010jen se nejak uz nezapojuji do diskuze devcata to tam maji mezi sebou rozjete na plne care
tak aby sem se jim do toho nemichala
já tam taky párkrát načíhla pro radu
a tak rychle to uteklo
zadny dalsi mimi uz nebude..chjo..byt na me mam jich 10
jenom mazel stavkuje ![]()
Zetpám se......máte profil na Facebooku ??
Teď se tam u hodně lidí, které mám v přátelích, začlo objevovat věty typu :
Budu žít 10 měsíců ve Francii…Budu žít 5 měsíců v Mexiku…a tak…
To je nějaký nový forek, nová hra…nebo něco nechápu ??? ![]()
Taky jste to u někoho viděly ?
Lenka512 píše:nikitanikita píše:asi bych to taky zvládla, ale s několika kýbly kafesmiley1 píše:no to jo (melo am byt v 6)nikitanikita píše:Tak tomu říkám záběr na plné otáčky ..smiley1 píše:Kazdy sen budouci matky
to je hezke
ufff.....
![]()
![]()
jinak ani omylem…jsi dobrá
ver tomu ze si zvyknes telo si naprogramuje stálé funkce a pak uz je spina a vypina ![]()
nikitanikita píše:Hromnice píše:a tak rychle to uteklonikitanikita píše:byla jsi my nějaká povědomHromnice píše:Ano chodila a obcas chodim
Niky nechodila jsi náhodou na těhulky 2010jen se nejak uz nezapojuji do diskuze devcata to tam maji mezi sebou rozjete na plne care
tak aby sem se jim do toho nemichala
já tam taky párkrát načíhla pro radu
zadny dalsi mimi uz nebude..chjo..byt na me mam jich 10
jenom mazel stavkuje
Manžel stávkovat může, ale ten dole mu nestávkuje …nebo jo ???
![]()
Příspěvek upraven 17.11.11 v 00:20
Lenka512 píše:
Zetpám se......máte profil na Facebooku ??Teď se tam u hodně lidí, které mám v přátelích, začlo objevovat věty typu :
To je nějaký nový forek, nová hra…nebo něco nechápu ???
Taky to nechápu,mě to taky dělá.
Lenka512 píše:
Zetpám se......máte profil na Facebooku ??Teď se tam u hodně lidí, které mám v přátelích, začlo objevovat věty typu :
Jo, to místo symbolizuje měsíc narození a kolik dni asi kolikateho…
Lenka512 píše:
Taky jsem to tam viděla a absolutně nechápu ![]()
Holky, budí se mi mimčo na noční krmení, tak se rozloučím… Dobrou noc, až půjdete do pelechu ![]()
Můj musí spát míň jak 7 hodin,jinak je pak přespaný
a já to mám taky tak,ráno brzy vztanu a večer brzy zaspím.