SP nebo ZT 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
27.6.19 12:19

@Kobrakai ahojda, mně teda to co popisuješ také sedí na ovulaci, po potratu prý někdy bývá právě bolestivá a odpovídalo by tomu i to špinění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.6.19 12:27

@Kobrakai koukám, že jsem Ti sem odpověděla na dotaz z jiné diskuze :lol:

no heleť mně říkala gynekoložka i obvoďačka, že je zvýšená pravděpodobnost šest měsíců :) je to ale na zvážení, zase jestli máte tu zářijovou dovču už zaplacenou a letíte na ni, tak abyste ji nemuseli stornovat, ono by se v 1. trimestru cestovat letecky nemělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 12:28
@Anura píše:
@Kobrakai ahojda, mně teda to co popisuješ také sedí na ovulaci, po potratu prý někdy bývá právě bolestivá a odpovídalo by tomu i to špinění :nevim:

Ahojky, no uz citim tlak, porad me popichava na te leve strane a porad nic, uz jsem z toho takove nervozni, aby tam nebyl nejaky oroblem no…Ale jeste pockam do vikendu s dystak zavolam do toho Podoli… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 12:33
@Anura píše:
@Kobrakai koukám, že jsem Ti sem odpověděla na dotaz z jiné diskuze :lol:no heleť mně říkala gynekoložka i obvoďačka, že je zvýšená pravděpodobnost šest měsíců :) je to ale na zvážení, zase jestli máte tu zářijovou dovču už zaplacenou a letíte na ni, tak abyste ji nemuseli stornovat, ono by se v 1. trimestru cestovat letecky nemělo :nevim:

Jo no ale to neva 😀Pockej ale ja se nechci snazit o mimi, to plati ze zacnem v zari na dovce 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.6.19 13:07

@Kobrakai no kdyby to byla fakt ovulace, tak to bys na MS ještě mohla klidně čekat 2 týdny :think:, raději si tam po víkendu zavolej, kdyby pořád nic ;)

:D aháá, mně ses právě zdála trochu nalomená, jestli do toho září fakt čekat :lol: ale jsem koukala že právě nejvíc holek otěhotnělo asi 3. měsíc po SP/ZT, takže na podzim pohnojeno ještě bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 14:31
@Anura píše:
@Kobrakai no kdyby to byla fakt ovulace, tak to bys na MS ještě mohla klidně čekat 2 týdny :think:, raději si tam po víkendu zavolej, kdyby pořád nic ;):D aháá, mně ses právě zdála trochu nalomená, jestli do toho září fakt čekat :lol: ale jsem koukala že právě nejvíc holek otěhotnělo asi 3. měsíc po SP/ZT, takže na podzim pohnojeno ještě bude :hug:

No vypada to, ze uz se rozjizdi ms tak jsem rada 🙏 😀Jo doufam, ze to nebude trvat moc dlouho, ale clovek si to muze planovat jak chce 🤷🏻‍♀️Ale v zari, prvni den na dovce hned se zacne pracovat 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.7.19 18:59

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Je hrozný, když čtu, co se vám stalo. A že nás takových, se špatným koncem, je hodně. Tak ke mně. Bude mi 26let. Je to pres 2 roky, kdy jsme se poprvé s bývalým přítelem snažili o mimi. V 12tt mi na 1.screeningu zjistili VVV, tudíž jsem ještě ten den nastoupila na revizi. To byl 05/2017. Po druhé jsem otěhotněla 12/2017,ale hned v 1/2018 přišel SP v 6tt. Pak jsme se partnerem rozešli, už toho bylo asi moc. Chvíli na to jsem začala chodit a skoro hned i bydlet s mým, v té dobe, kamaradem. A že už to byl rok, co spolu bydlíme, tak jsme se domluvili, že vysadím HA a až se to povede, tak se povede. Otěhotněla jsem hned 1.mesic. Dnes bych byla v 10tt, ale o víkendu jsem začala špinit, tak jsem jela na pohotovost a verdikt ZT, plod odpovídal 6tt. Srdíčko se nevyvinulo. Dnes jsem byla u své doktorky a dala mi na výběr, jestli počkáme nebo potratovou pilulku. Tak jsem si vybrala týden počkat. A hned dneska se mi to spustilo a už to odchází. Takže jsem ráda, že si tělo poradilo… Závěr je takový, že 3× těhotná a vždy se špatným koncem :,( doktorka mi doporučila 3× měsíce počkat, ale asi nechám proběhnout 2× MS a pak to zkusíme. A chci začít brát Femibion. Budu ráda, kdyz se tu budeme navzajem podporovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.7.19 08:16

Ahoj @lentilka1993 moc mě mrzí, že tě to také potkalo a dokonce takto opakovaně :( je dobře, že jsi tentokrát nemusela na revizi, že si tělo poradilo samo :hug: uvidíš, že to na podzim již vyjde, ta smůla se na paty nemůže lepit do nekonečna :hug: je dobrá zpráva, že jsi mladá a těhotníš rychle :kytka: nějaké vitamínky zkus, já užívám Fertipronu, obsažený inositol by měl být dobrý právě na kvalitu vajíček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
2.7.19 10:03

Zdravíčko vespolek ????

Ahoooj holcicky moje :hug: hlásím se a poctivě jsem vše docetla. Včera to byl týden od me revize. Mám za sebou už i kontrolu u me Mudry a vše je ok. “Čisto krasno”říkala. Už jsem teda stará kobyla proti vám, 40 :roll: tak mi doporučila vydržet 6ti nedeli a minimalne tu porevizni ms a pak jak se budu cítit. Každopádně pokud prý ještě dítě chci tak zas nějak moc dlouho necekat. Není už moc čas no :nevim:. Našeho broučku jsem řádně odtruchlila i když to na mne porad ještě někdy přijde a neudrzim to, proste jdu si pobrecet kdykoliv, nemá žádný smysl to v sobě držet. Ale je mi už lépe a fyzicky úplně. Nasadila jsem si gynex kapky, kontryhelovy čaj a mamavit vitaminy pro snažení a hodlám připravit tělo na další jízdu. V září nebo říjnu mám jít na prevenci a moje mudra mi říká “no…vy mi stejně určitě v tom říjnu přijdete těhotná” :mrgreen: tak kez by! Teď jsem v lesích na chaloupce na dovolené, týden s manželem a pak týden s dětmi a kamarádkou a jejími dětmi tak se myslím zahojim a bude dobre. Moc dekuju za slova útěchy a podpory :hug: jste bajecne! :kytka: na všechny tu myslím a vim ze to štěstí na nás čeká už blízko! Držte se berunky :hug: :srdce: (omlouvám se za roman :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
2.7.19 10:03

Jeee v tom nadpisu žádné otazníky byt neměly! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.7.19 13:24

@fafetka tak to jsou fajn zprávy, že je po revizi vše v pořádku :potlesk: já jdu na kontrolu až příští pátek, zatím pořád špiním a nárazově krvácím, tak snad to už brzy ustane :zed: 6ti nedělí plánujete dodržet? :) já už jsem se s tím vnitřně také celkem vypořádala, občas mě to ještě přepadne ale už se dovedu soustředit zase i na něco jiného :lol: kúru mám stejnou jako ty, 2 x denně gynex kapky, ráno hrnek kontryhelového čaje a fertipronu a už se těším na MS, kdyby dorazila ještě před koncem šestinedělí, vůbec bych se nezlobila :lol: tak to máš správnou mudr. a doufejme že má i věštecké schopnosti :mrgreen: krásně užívej dovolených a načerpej sil na nové snaženíčko :lol: my příští týden s mojí drahou polovičkou plánujeme vyrazit do Alp, tak už se také moc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
2.7.19 17:44

@Anura budu moc držet pesti ať ti kontrola dobre dopadne :hug: 6tinedeli asi úplně nedodrzime mám tucha :nevim: ono už máme tu pauzu docela dlouhou :mrgreen: ono už teď delší jak měsíc a já jak už ani nespinim tak začínám mít choutky :mrgreen: jen s tím stažením bychom radi začali fakt až po te první opravdové ms. Takže nějak srpen září počítám. I když ono verim ze pokud není tělo cajk tak se to proste stejně nepovede takže někdo je tehotny ještě v 6ti nedeli a je všechno ok někdo za tři měsíce, někdo ponpů roce nebo i až po roce…jednou to proste přijít musí! :pankac: moje kamarádka vzdycky říká “osud te hlídá!” Tzn co se má stát to se proste stane v tu dobu a s takovým výsledkem jak má :nevim: já verim ze o tahle zkušenost co nás potkala mne měla něčemu naučit. U mne osobně jistě trpělivosti a tomu umět dat přednost před praci sama sobě. Nic si nevycitam vim ze jsem dělala vše tak jak jsem cítila ze je to nejlepší, ale zpětné vidim ze jsem se zbytecne honila a nervovala…to už neudělám :roll: proste příště už to bude jinak! V pořádku a dočkáme se zdravých miminek všechny! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
2.7.19 19:21

Holky, taky se k vam s dovolenim pridam, at neplevelim v jinych vlaknech, kam uz jsem psala. Predevcirem jsem byla na pohotovosti pro bolest a krvaceni, ale na sonu, odpovidalo 9+1, coz byt melo, vsechno v poradku, srdicko tlouklo, tak mi to nejak dalo nadeje, jeste mi dali fotku. Vcera zase bolesti, ale uz se jen stupnovaly, ani jsem nekrvacela, jen spinila a rovnou odtekla plodova voda, plod jsem ani nezaznamenala, ze odesel. Bohuzel se kontrakce pak zastavily a zbytek ze me nevysel, takze dneska byla revize. Jeste rano sem to brala statecne, ale ted tu bulim nad tema fotkama a strasne me to mrzi. Jinak jsem teda prekvapena, ze se po ty revizi fyzicky zatim citim dobre. Jinak stejne jako par holek nade mnou si dam inositol+gynex. Pred tim jsem brala jen inositol a otrhotnela jsem po roce a pul, tak snad tedko to bude driv. S sestinedelim uvidim, kdy prijde prvni menstruace. Uplne si delam nadeje, ze by mi gynex mohl zkratit cyklus pod 30 dni a za 6 tydnu bych mela po prvni menstruaci a kolem ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.19 10:01

Ahoj, mela jsem zt v 6tt, zvolila jsem farmakologicky potrat a probehl nejspis 25.6. Ted jeste tak nejak krvacim. Nejak mi nejde se pres to prenest, zvlast v pritomnosti tehotne kamaradky, jejiz tehotenstvi je o tyden starsi nez bylo moje. Ale to se snad jeste zlepsi… Spis chci zacit myslenky smerovat k dalsimu snazeni. Mate nekdo typ, jak po potratu nejlip nastartovat telo? Kdy zacit s kontryhelem a nebo jake dalsi doplnky uzivat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
3.7.19 12:53

@bobulka88 Ahoj, to mě moc mrzí :,( Já prodělala kyretáž předevčírem. Těhotenství po ivf s dárcovským vajíčkem. Seběhlo z se to strašně rychle. Pomalu mi vše dochází. Navíc jsem včera začala mít po zákroku silné „menstruační“ bolesti. Jako by nestačila bolest psychická. Jak se cítíš Ty :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty