Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Luli84 Neboj, určitě to bude v pohodě. Ráno zavolej do špitálu a uvidíš, třeba tam ani nebudeš muset jezdit, možná maximálně budou chtít nabrat malé krev, aby vyloučili zánět… a třeba ani to ne ![]()
Ahoj holky, tak malá se v 11 v noci probudila a celý obličej a za ouškama ji svědil… Pořád plakala a tak v 1 v noci jsme jeli na pohotovost… Doktorka si ji prohlédla, poslechla, podívala se do oušek a prohlásila, že to je 6. nemoc… Ani nevíte jak se mi ulevilo… Předpsala akorát kapky Fenistil na svědění a hotovo. Přijeli jsme domů, malá dostala kapky a usnula
sice se po hodině budila, ale s tím jsem počítala… Takže vám všem ještě jednou děkuji
Tak snad lékařka dobře určila diagnozu. Co já vím tak by to svědět nemělo.
Tak ať je malé lépe. ![]()
@Luli84 taky doufám, že měla dr pravdu, všude je totiž psané, že vyrážka u šesté nemoci nesvědí
malého nesvědilo nic, vyrážku měl postupně na hlavičce, hrudníku, zádech, bříšku a trochu i na nožičkách…
tak at je jí brzy líp!
Přidávám se k holkám, já s malou byla u doktorky a ta taky říkala, že mám být v klidu, že jí to nesvědí a že to hned zmizí
Ale je to doktorka, tak snad ví co dělá! Ať je brzo dobře! ![]()
Nesvědí ji celé tělíčko, pouze si pořád sahá na ouško… ale na ty se dívala a říkala, že ouška jsou v pořádku
kolem očiček si sahala, protože byla unavená ![]()
Taky říkala, že by jí to nemělo svědět… tak kdoví… každopádně mi pořád nechce jíst, je veliký problém do ní něco dostat a spí celkem taky špatně… snad to bude ok, při nejhorším zajdeme jinam… ![]()