Spánek ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
18.3.13 08:14

Ahoj, tak nám malej spal do roka krásně(jednou maximálně dvakrát se probudil za noc). Teď asi 3 noci se budí neustále a usedavě pláče. Nevím, jestli je to zubama. Dám si ho k prsu (ještě kojim) a uklidní se, ale jakmile se sám odpojí, zase hledá. Večer přitom dostane dost jídla. Nechápu to a nevím si s tím rady. Poradí někdo? Přes den je někdy otravnej, chce, aby si s ním někdo hrál někdy je ok a hraje si sám. Když je venku na procházce v kočáru, je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.4.13 08:12

Není náhodou po očkování? Mě se malá s pláčem začla budit po očkování. Do 3týdnů ji to zase přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.4.13 09:54
@skrzi píše:
Není náhodou po očkování? Mě se malá s pláčem začla budit po očkování. Do 3týdnů ji to zase přešlo.

Po očkování jsme byli, ale týden. Reakci na něj měl takovou, že jeden den méně jedl a zvracel(očkován v pondělí, zvracel ve čtvrtek), ale nakonec jsme to vyřešili tak, že jsem ho nechala asi dvě noci v postýlce křičet a nakonec přestal a usnul, to udělal několikrát za noc. Další noc to bylo o něco lepší a nyní to dělá taky, ale jednou, maximálně dvakrát za noc a je klid. Asi chtěl být jenom u nás v posteli. Třeba na dnešek křičel ale jak usedavě asi 15 minut, už jsem za ním chtěla jít, ale nakonec přestal a usnul. :potlesk: Podle mě se chce uklidňovat u prsu, ale kdyby si cucnul, usnul a já ho vrátila zpět, tak mi to nevadí, ale on chce prostě cucat třeba hodinu, pak se odpojí a je vzhůru. Takhle, jak jsme to vyřešili to je myslím ok, i když někdo mi řekne, že dítě nemám nechávat řvát, ale pak jsem přes den nepoužitelná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.13 22:19

Licianka 18mes.

Nase stesticko spinka od 2mes. celou noc a pres den dopoledne hodinku a pul az dve a to same i odpoledne, pul roku spi jiz uz jen po obede a to 3h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
6.8.13 07:55

To my tak od 8vecer do 6az 7 a pak od 11 do 12 a v kocarku usne vzdycky takze tak od 3 do 4.No nejak bych ho rada naštelovala na spanek po obidku, ale obedva kolem 13hod a to on proste nevydrzi kor kdyz mi sem tam zacne usinat a rvat po 9 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.11.13 07:35

Ahojte maminky. Muj maly bude mit za dva tydny rok vstava kazdy den v 5 rano budi se jen jednou nekdy vubec. Je jedno jestli jde spat v 6nebo v 7 vecer nebo i pozdeji. Pres den spi maximalne hodinu a pak v kocaru tak 20 min. Nemate nejakou radu jak mu nocni spanek prodlouzit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.11.13 07:42
@Nada987 píše:
Ahojte maminky. Muj maly bude mit za dva tydny rok vstava kazdy den v 5 rano budi se jen jednou nekdy vubec. Je jedno jestli jde spat v 6nebo v 7 vecer nebo i pozdeji. Pres den spi maximalne hodinu a pak v kocaru tak 20 min. Nemate nejakou radu jak mu nocni spanek prodlouzit?

A je dost najezený? Nevzbudí se kvůli hladu nebo žízni? Nám to dělal malej taky, měl hlad nebo žízeň. Začali jsme mu dávat flašku s vodou do postele a trochu se to zlepšilo. Kojíš ještě? Nám se taky malej budil, že chce kojit(asi být u mámy). A pak ještě cucal třeba do sedmi. A poslední, co jsme udělali, dali jsme ho do svého pokoje a najednou začal spát celou noc a nyní se budí mezi 7-8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.11.13 09:49

Ano je dost napapany cajik ma v postylce takze se v noci napije kdykoliv sam. Od 6 mesicu spi sam v pokoji. My jsme nekojili vubec nemela jsem mliko. A rano kdyz se probudi dam ku sunar a to jen tak pocuca a lezi max 15 min v postylce. No uvidime snad se to zlepsi dneska trhl rekord spinkali jsme do pul 7. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.8.14 10:21

Ahoj holky. Syn má 13 měsíců a pořád spí! :mrgreen: Dřív jsem si to pochvalovala a přišlo mi to i v pohodě, ale teď čím je starší, tak mi to přijde už divné.
Večer chodí spávat většinou v 21.00 h, běžně vstává průměrně tak v 7, dá mlíko a dobrý, ale v 10:00 už by šel zase spát. Tak jde spát, vstane kolem 12 na oběd, pak jdem většinou ven, tak to nespí, ale když jsme doma, tak si vydupe spánek zase tak na hoďku až dvě. No, po vycházce dá sváču a někdy jde taky spát, no pak zase v těch 21.
V noci se někdy vzbudí, někdy ne. Ale třeba včera jsme došli z venku, zalehl v 18:00, pak dal v 23:00 jen mlíko a chrupkal dál, zaspal koupačku, všechno. Tak já nevím:/
Je fakt, že minulý týden ve čtvrtek jsme byli na očkování a rostou mu zubiky, tak ta únava může souviset i s tím. Ale prostě mi to vrtá hlavou:( Navíc měl před měsíce a něco klíště, ale nebylo ještě napitý a žádný flek ani horečky se nekonaly. Dr. tím pádem nijak neřeší. Kdyby neměl to klíště, tak se nad tím spánkem možná ani nepozastavím.
Na druhou stranu je ale fakt, že mám divočáka, takže když je vzhůru, tak fakt nepostojí. Tak možná se prostě vždycky vyřídí, kdo ví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
28.8.14 10:24

@Lejaa no helle mám nějaké základy statistiky, takže ti můžu sdělit, že my dvě dohromady máme v průměru běžně spavé dítě :lol: :lol: u nás se spánek zase moc nekoná :zed:
myslím, že je to dítě od dítěte. Kamarádka má rok a půl starou holčičku, která spí v noci v kuse 12 hodin a k tomu 3× přes den, jinak je vyřízená. Tolik mi dítě spalo tak možná první týden :mrgreen:
Jestli máš starost, poraď se s doktorem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
28.8.14 10:25

@Lejaa …jo a zapomněla jsem: nevysí*ej, že máš spavé dítě :lol: :lol: :lol:
(pro nechápavé - vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.8.14 10:36

@marrlinka
:lol: :lol:
díky! Mě právě nalomila i kamoška, které dítě spává jenom po obědě, a vždycky se diví jak diviš, že jako ZASE spí… :)
Doktorovi jsem to právě říkala, jak jsme šli na to očko, že se mi zdá takovej unavenej, jen pokrčil rameny a bylo hotovo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24138
28.8.14 10:42

@Lejaa, vím, že je to blbé na naplánování čehokoliv, ale buď ráda. Já mám obě varianty, spací i nespací a nutno říci, že ta spací varianta je lepší :-)

Jinak syn mi v roce spal celkem podobně, přes den 2 krát, v noci cca od 20 hodin do 5 - 6 hodin. Budil se tak jednou či dvakrát. Nyní v 21 měs. spí přes den jedenkrát, někdy hodinu, někdy 3 hodiny. Večer jde spát podobně kolem 20 hodiny a vstává kolem 6 hodiny. Ale v noci se už nebudí.

Takže je to opravdu dítě od dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
28.8.14 10:49

@Lejaa Z toho klistete bych diky te spavosti byla taky nervozni, trvala bych na vysetreni. Nas prcek byl taky chvili spavejsi a dr ji hned poslala na krev a delala vysetreni moci. A to zadne kliste nemela. Nejspis to bylo k zoubkum. Jinak nase mala (12mesicu) vstava mezi 6-7h, od 10h tak 2h spinka, pak od 15h jeste hodku a usina vecer ve 20h a spi celou noc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
28.8.14 11:08

Taky mám docela spavce. Sice ne takový extrém :D ale chodí spát běžně 2× za den a přes noc spí taky cca od 21h do 7h. Je mu 13m. Myslím, že se prostě vyřádí když je vzhůru a je holt spavější dítě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí