Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Ba-stet koukam, ze sis tedy taky uzila ![]()
Diky za tip na aromaterapii!! Snazim se byt taky v klidu a uz si ani neplanovat, co vsechno udelam, ale takovej ten vnitrni neklid, kdyz se ti dite nedari uspat, ten odbourat moc jeste neumim….a diky i za ostatni tipy!
Kazdopadne ja si to vzdycky tak prkne zakriknu
takze vcera se probudila ve 22h a skoro do pulnoci bdele okenko, vcelku hezky teda pak spala do 6, ale jeste se kojila a polospala nakonec do 8. Peklo ovsem bylo dnes pres den, usnula v 10 a po 45min vriskot jako blazen, ale opravdu pul hodiny vriskotu…odpoledne usnula v 15h a zase po 45min ta sama situace, uplne neutisitelna….takze dostala po 20min nurofen a jeste usnula a spi doted…tak myslim, ze ty zuby asi budou mit velikej podil na soucasny situaci…chudak mala…
@JednaPrazacka Hele, ale s tim kojenim si taky nedelej nervy a bud rada, ze to funguje. Ja jsem videla v zivych barvách, jak budu násilně ukončovat kojeni těsně pred zápisem do prvni tridy a nakonec se dcera samoodstavila v roce a pul (to jsem zas mela výčitky, ze je to brzo a jestli to mam podporovat, nebo za kojeni bojovat)
a nefkolik mesicu predtim zacala usínat i bez kojeni. Mne se prostě nejvic vyplatilo na to netlačit. Na tomhle obdobi je nejblbejsi, ze ma clovek pocit, ze to tak bude naveky, ale nebude, neboj.
@JednaPrazacka Chudak mala… Ty zuby jsou fakt zlo. Co ji roste?
@Ba-stet píše:
@JednaPrazacka Hele, ale s tim kojenim si taky nedelej nervy a bud rada, ze to funguje. Ja jsem videla v zivych barvách, jak budu násilně ukončovat kojeni těsně pred zápisem do prvni tridy a nakonec se dcera samoodstavila v roce a pul (to jsem zas mela výčitky, ze je to brzo a jestli to mam podporovat, nebo za kojeni bojovat)a nefkolik mesicu predtim zacala usínat i bez kojeni. Mne se prostě nejvic vyplatilo na to netlačit. Na tomhle obdobi je nejblbejsi, ze ma clovek pocit, ze to tak bude naveky, ale nebude, neboj.
To se pekne cte
ja prvni dceru nekojila, takze jsem v tomhle nepolibena a uz dopredu se toho odstavu desim…puvodne jsem chtela kojit do roka, ale ted si to nedovedu predstavit
dekuju
![]()
@Ba-stet píše:
@JednaPrazacka Chudak mala… Ty zuby jsou fakt zlo. Co ji roste?
Rostou ji teprve dolni jednicky…prvni zuby…ale ty uz ma prorezany. Tak mozna i horni, moc mi tu pusu nechce ted ukazovat
kazdopadne porad spi…sice uz se dvakrat kojila, ale ve spanku…tak snad se nevzbudi o pulnoci ![]()
Jinak tedy mam pocit, ze nas rozhazela i ta zmena casu ![]()
@JednaPrazacka píše:
@Ba-stet koukam, ze sis tedy taky uzila![]()
Diky za tip na aromaterapii!! Snazim se byt taky v klidu a uz si ani neplanovat, co vsechno udelam, ale takovej ten vnitrni neklid, kdyz se ti dite nedari uspat, ten odbourat moc jeste neumim….a diky i za ostatni tipy!
Kazdopadne ja si to vzdycky tak prkne zakriknutakze vcera se probudila ve 22h a skoro do pulnoci bdele okenko, vcelku hezky teda pak spala do 6, ale jeste se kojila a polospala nakonec do 8. Peklo ovsem bylo dnes pres den, usnula v 10 a po 45min vriskot jako blazen, ale opravdu pul hodiny vriskotu…odpoledne usnula v 15h a zase po 45min ta sama situace, uplne neutisitelna….takze dostala po 20min nurofen a jeste usnula a spi doted…tak myslim, ze ty zuby asi budou mit velikej podil na soucasny situaci…chudak mala…
Dnes bylo veselo i u nás, asi nějaké špatné vibrace ve vzduchu.. mne spala 11-14 a pak už nic. V 16 zacala byt unavena ( vydrží gzdy ty dve hodiny), v 16.30 jekot az do 18.00, to přišla ségra, na tu se smala, 18.30 az 20 opět hysterak z pretazeni a pak během 2 minut usnula pri hopsani na mici.. ale nespi klidně.. ![]()