Spaní batolete s rodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
23.1.12 10:38
Scarlett2011 píše:
byron píše:
Tak já jsme se s malou přestěhovala na zem :mrgreen: , aby nepadala. Je to divný, ale bezpečný :mrgreen: :oops:
A trochu tvrdy, ne? :lol:
Hele já to podestýlám hoooodně :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
154
23.1.12 10:44

v klidu ja spim take s detma :-)) a vubec mi to nevadi :))) je to moje vec :)) holky spi semnou a kluk v pokojiku :)) Aspon nemusim stavat na nocni kojeni a kdyz chce starsi curat nemusim hned utikat do pokojiku a mam klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.1.12 10:48

Akorát jediný, co mi vadí, když se malá vzbufí o víkendu dřív a mně se nechce hned vstát a klimbám, tak malá vytahá botník a hází kolem mě boty, tak často převlíkám

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
23.1.12 10:51
byron píše:
Akorát jediný, co mi vadí, když se malá vzbufí o víkendu dřív a mně se nechce hned vstát a klimbám, tak malá vytahá botník a hází kolem mě boty, tak často převlíkám
:mrgreen:
Tak to ma zase vyhodu ta postylka. Mne kdyz vstane pred sestou rano, tak delam mrtvyho brouka a Dominic skace v postylce, jako na trampoline a ja si dal v klidu lezim do tech sesti, kdy ma jakoze povoleno vstavat. :)
  • Citovat
  • Upravit
byron
23.1.12 10:56
No právě, v tomhle je postýlka lepší… Jenže ve všední dny vstávám dost brzo, děti pak budím, takže žádnej bordel nehrozí…
Ty víkendy si chci přispat
Scarlett2011 píše:
byron píše:
Tak to ma zase vyhodu ta postylka. Mne kdyz vstane pred sestou rano, tak delam mrtvyho brouka a Dominic skace v postylce, jako na trampoline a ja si dal v klidu lezim do tech sesti, kdy ma jakoze povoleno vstavat. :)
  • Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
23.1.12 11:00
byron píše:
No právě, v tomhle je postýlka lepší… Jenže ve všední dny vstávám dost brzo, děti pak budím, takže žádnej bordel nehrozí…
Scarlett2011 píše:
byron píše:
Tak to ma zase vyhodu ta postylka. Mne kdyz vstane pred sestou rano, tak delam mrtvyho brouka a Dominic skace v postylce, jako na trampoline a ja si dal v klidu lezim do tech sesti, kdy ma jakoze povoleno vstavat. :)

Aha, tak to uz mas asi vetsi deti, ze? Muj je 8 mesicni a budi vzdy on me. :roll: Pro nas je uspech vstavat v 6:30

• Citovat
  • Upravit
byron
23.1.12 11:28
Scarlett2011 píše:
byron píše:
Scarlett2011 píše:
byron píše:
Aha, tak to uz mas asi vetsi deti, ze? Muj je 8 mesicni a budi vzdy on me. :roll: Pro nas je uspech vstavat v 6:30

8, 5 a rok a půl. Nejmladší se probudí o víkendu nejdřív, všichni dospáváme. Pak se vrhne na botník. POslední dobou je to její oblíbená činnost, vytahuje boty a zkouší si je

• Citovat
  • Upravit
4336
23.1.12 11:48

Jé, byron, mně tohle s botou předvedl teď o víkendu malej poprvé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.1.12 11:56
pampalin píše:
Jé, byron, mně tohle s botou předvedl teď o víkendu malej poprvé!
:lol: parádník
  • Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
23.1.12 12:32
byron píše:
Scarlett2011 píše:
byron píše:
Scarlett2011 píše:
byron píše:
8, 5 a rok a půl. Nejmladší se probudí o víkendu nejdřív, všichni dospáváme. Pak se vrhne na botník. POslední dobou je to její oblíbená činnost, vytahuje boty a zkouší si je

No,to uz se tesim az bude malej starsi. :)
Zatim ma zkusenosti jen s okusovanim pantofli. :lol:

• Citovat
  • Upravit
8911
23.1.12 14:32
Scarlett2011 píše:
Nam hradby prelezl na 7 mesicich a spadl z postele na hlavu. :oops:
Takze ted musi spat v postylce. :(

Mně starší taky jako mimino asi 3× spadl, než jsem to pořádně pochopila, že ho nemůžu takto nechat nikde! :roll: :oops: :zed: Takže bych měla hůzu mít ho v posteli u nás, že by mi spadl i tak, i kdybychom tam byli (třeba „nohama“, nemáme tam čelo). Takže byl „za mřížema“ v postýlce. Někdy ve 2 letech jsem dala šprušle pryč a nahradila jen takovou tou nizoučkou zábranou z Ikey. Nikdy nespadl a nepadá ani od jinud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
23.1.12 15:20
Wiolla píše:
Scarlett2011 píše:
Nam hradby prelezl na 7 mesicich a spadl z postele na hlavu. :oops:
Takze ted musi spat v postylce. :(
Mně starší taky jako mimino asi 3× spadl, než jsem to pořádně pochopila, že ho nemůžu takto nechat nikde! :roll: :oops: :zed: Takže bych měla hůzu mít ho v posteli u nás, že by mi spadl i tak, i kdybychom tam byli (třeba „nohama“, nemáme tam čelo). Takže byl „za mřížema“ v postýlce. Někdy ve 2 letech jsem dala šprušle pryč a nahradila jen takovou tou nizoučkou zábranou z Ikey. Nikdy nespadl a nepadá ani od jinud…

Nam takhle spadl 2×.
Presne tak to chci udelat taky. My mame takovou tu vetsi postylku, ve ktere muze byt az do 6 nebo do 7 let, takze ji pak nechame bez tech mrizi a dame tam detske zabrany. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510