Spaní roční holčičky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
20.11.19 20:55

@Zebrushka a jak je mimco stare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
20.11.19 21:55

@Maky97 9:45??? Na co si stèžuješ? :lol: to vycházím s kočárem, protože doma už je na zabití. Kolem 11 usne..někdy… :zed: jako mít 2 takové-obdivuju mámy co to zvládají psychicky… @Zebrushka ty prosiiim neuraž se jo? Ber to s nadsázkou… NESER… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.11.19 22:55

@AlcaBa no to je pozdě, sice usne takhle ale za to v noci se furt budi někdy se treba vzbudí v 1 nebo tak a treba 1,2 nespí tak že si mám na co stěžovat ;)..v poho já se neurazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.11.19 22:56
@Maky97 píše:
@AlcaBa no to je pozdě, sice usne takhle ale za to v noci se furt budi někdy se treba vzbudí v 1 nebo tak a treba 1,2 nespí tak že si mám na co stěžovat ;)..v poho já se neurazim

Je to nebylo na me omlouvam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.11.19 23:03

@35ja tak to kdyby jsem male dala flašku s mlékem tak by stejnak nelezela a neusla, dnes jsem ji kojila v 14:45 protoze sem videla jak je unavená a myslela že mi usne u prsa a ono houbelec zavirala oči a nic, do postýlky taky ne, tak jsem ji dala do kočárku a byla za 2minutky tuha :) jen nechapu proc si do te postylky nelehne a nespi, když je tak unavena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
20.11.19 23:07

@Maky97 já to nemyslela zle to vúbec ale tyhle maminy mě ‚točí‘ :lol: :lol: neee, fakt sranda :hug: Já jim i závidím ale třeba někdy… Třeba bude ještě jedno a bude jako jejich andílek :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.11.19 23:14

@AlcaBa jo já vím že jsi to nemyslela zle ;) doufám že když bude ještě jedno mimi tak bude ten andílek :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
20.11.19 23:17

@Maky97 já myslím že co jiného nám zbývá že :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.11.19 23:18

@AlcaBa přesně tak :lol: zrovna teď se vzbudila a kojim :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.11.19 04:53
@Maky97 píše:
@Zebrushka a jak je mimco stare?

My už máme 20 měsíců, jenže ona to má po tátovi, takže děkuji za to bohu :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.11.19 04:54
@AlcaBa píše:
@Maky97 9:45??? Na co si stèžuješ? :lol: to vycházím s kočárem, protože doma už je na zabití. Kolem 11 usne..někdy… :zed: jako mít 2 takové-obdivuju mámy co to zvládají psychicky… @Zebrushka ty prosiiim neuraž se jo? Ber to s nadsázkou… NESER… :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.11.19 11:31

@Zebrushka tak to je super, no malá zase je nespava po tátovi sem se nedávno dozvedela :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.11.19 22:51

Ahoj, malému bylo tenhle týden rok, vstává ráno v 6:30, někdy i 5:30, max. v 7. Spinkat chodí pak už tak v 8:30-9:00 a většinou usne hned a spí hodinu a půl. Pak jde znova po obědě, kolem 12:30-13:30 a spí zase cca hodinu a půl, samozřejmě někdy třeba jen půl :roll: a večer chodí kolem 19:30. Přes den spí v postýlce, usne i v kočárku, usíná většinou bez problemu, samozřejmě někdy je error. Ale s večerním uspavanim bojujeme. Dřív usínal krasne sám v postýlce, pak si začal stoupat a plakat, tak jsem nějakou dobu uspávala ve velké posteli ale tam vždycky ožil a dělal kraviny tak na to jsem neměla nervy. Vyrvat ho nechat nechci…ale někdy ho trochu porvat nechám to by nešlo. Teď je to ve fázi že ho dám do postýlky, začne řvát, ale začnu no hladit a přestane, začne si stoupat, položím ho, odejdu, začne řvát, přijdu a začnu hladit, lehne, přestanu a stojím u něj, po chvíli odejdu a on už usne :roll: :lol: ale to je pár dní a zítra může být zas vše jinak. V noci žádná sláva, budí se na dudlík, napití a asi i zuby. Taky se v noci stěhuje do manželské postele. Pak si kolem 4. vyrve mlíko, to nemám sílu odbourat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.11.19 20:21

@17akcak to já taky právě nechci nechat vyrvat to by nebylo na me srdce :(,také jak kdy někdy jako usne u kojeni, někdy nakojim a sama si řekne že chce dělat naji do postýlky a usne no(to ale málo kdy).ja dávám malou ke mě do postele kdyz se furt posobe budi a spíme spolu, tak že nějak podobně akorad odpoledne usne jen v kočárku no, to mě stve :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí