Spaní s mimi v posteli

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1408
28.10.24 11:55
@Anonymní píše: Více

Já to spíš myslela tak, že i od mamin co to zkoušely, se dá získat inspirace. Co vše je napadlo či nenapadlo a jaké jsou jiné další možnosti.

Já teď např. u druhého přemýšlím, že prostě budu dítě od mala uspávat v pokojíku, budu tam mít nějakou přistýlku a když to půjde, tak budu odcházet do své postele za partnerem.
Pokud budu mít stejného nočního satana, tak mi to asi bude zase k prdu, ale jak píšeš, zkusit to prostě chci, protože moje postel je mi svatá a těžko se mi bude pouštět do ní dalšího mrňouse, když jsem se před půl rokem „zbavila“ prvního :mrgreen: :mrgreen:

A ano, některé komentáře tady na místě moc nebyly. Ale tak je to teď bohužel v každé zdejší diskuzi.

K tomu usínání u kojení, moc nevím, že by se to nějak nedoporučovalo. Od mala ti u kojení usne přes 90% dětí. Co jsem tak občas slyšela, tak někdy bývá problém odpojit od prsa, aniž by se dítě vzbudilo, takže mamina řeší buďto nepříjemnou polohu, kdy se sotva pohne, anebo vzbuzené dítě. Já s tím ale extra problém neměla. To odpojení při usnutí se sice muselo pár týdnů trénovat (jakože se mi také vzbudila, když jsem odpojila a bylo potřeba opět uspat), ale nijak mi to nevadilo a šlo to rychle. A dcera ani dudel neměla, takže neměla potřebu si pocumlávat ve spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
28.10.24 12:11

Nevim nikdy jsem to neslyšela. Ja se vzdycky řídila potřebami ditete a svým mateřským instinktem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 12:17
@tevl píše: Více

Jasny, tak hlavne se nepohadat, je to otevrena diskuze :srdce:

Souhlas, dulezity je to na zacatku aspon zkusit a pak se uvidi, tak jsem to tu uz take konstatovala.

Dotaz na usinani u kojeni jsem jen doplnila, ze mi to problesklo, ze to snad tvrdila nejaka sestra kamaradce v porodnici, jakoze ji u toho dite nesmi usnout, ze neni dudlik. Ale nevim, to je pro me velka neznama.

• Citovat
  • Upravit
15080
28.10.24 12:24

S tou panenkou jsem psala ja, protože některé matky opravdu nechapu proč dítě mají, kdyz jim jde o to aby jim dítě co nejméně zatěžovalo život. Uvědom si, ze človíček kterého porodíš bude tvoje nemilovanější osoba na světě. Pro spokojenost toho drobečka uděláš cokoli. Verim, ze některé dítě v pohodě spí samy v postýlce, proc ne. Spousta miminek, ale chtějí mít maminku u sebe, tak ho přece nenecháš samotné plakat, jen proto aby splnila nějaké svoje představy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 12:28
@Alušáček píše: Více

Pokud ja vim, tak tady nikdo nepsal, ze nechava dite hodiny vybrecet jen proto, aby spalo v oddelene mistnosti. Takovy trapny komentar sis mohla odpustit, nevis vubec co tady ma kdo za sebou aby vubec otehotnel, a napsat takovouhle blbost jen proto, ze ma nekdo jiny nazor nez ty, je fakt ubohy.

• Citovat
  • Upravit
15080
28.10.24 12:38

Proto tebe je každý komentář který není podle tvých představ trapný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 12:40

@Alušáček takhle sem (nejen ja) reagovala jen na tebe ma zlata. Zapni si sebereflexi, vis moc dobre, ze to bylo mimo misu :*

• Citovat
  • Upravit
15080
28.10.24 12:44

Jediný kdo je tady mimo mísu jsi ty. Doufám, že tě dítě něco naučí, už jen pro jeho blaho.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 06:52

A hlavne at je to plastova panenka! Ze? Je mi te lito.

• Citovat
  • Upravit
2453
29.10.24 07:59

Tak já zase nechápu, jak někdo může plánovat 10× za noc obíhat do vedlejšího pokoje. Já se mám ráda, takže mimino v posteli je jasná věc. Postýlku jsme ani nekupovali, jen kolébku do obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 08:08

Diskuzi jsem jen projela a asi se budu opakovat, ale než jsem měla první dítě, viděla jsem to úplně stejně. Dítě do postele rodičů nepatří, do ložnice maximálně půl roku. Opravdu jsem to dodržovala u prvního dítěte, to je tvárné a respektovalo vše, co jsem nastavila. U druhého jsem se taky snažila a vycházelo mi to poměrně dlouho, do 1,5 roku, než přelezl postýlku, pak začalo stěhování do ložnice několikrát za noc, dali jsme mu tam postel, aby tedy chodil aspoň do své postele a stejně od 2 do 8 let spal v posteli se mnou a konečně spal, jak jsem nutila spát samotného, bylo to spíš nespani než spaní, budil se i 30× za noc, vedle mě prostě spal. Manžel spal z druhé strany.
Takže si naplánuj, co chceš a uvidíš, co na to dítě. ;) :mrgreen:
Na manželské intimnosti jsme v té době používali jiné místnosti a ty chvíle, kdy děti nebyly doma.

• Citovat
  • Upravit
15080
29.10.24 08:08

Me fakt litovat nemusíš, ja jsem s péčí o miminko nikdy problém nemela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 10:42

No ale se sebereflexi a urazenim ostatnich pri jinem nazoru mas velky problem (a neschopnost se vcas odmlcet)… najdi si jinou vhodnejsi diskuzi, papa :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.24 10:42

@Annonymní_007 a od kolika jste tu postylku poridili?

• Citovat
  • Upravit
2453
29.10.24 10:47

K 1. narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie