Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@monika32 píše:
Ta o homeu jsem nic nepsala, homeo je přírodní, ale třebas toto ne Phenaemaletten. A o to jde rvát do dítěte něco tak strašného kvůli dovolené.
tak jsme googlila-něco podobnýho jsme odmítla dát dceři i přes záchvaty (ale nejasný původ, epilepsie vyloučena, neurolog se jen sichroval)
@paola white píše:
teda dát dítěti fenobarbital kvůli dovolené? jako to už mi připadá hodně přes čáru. to bych měla problém si vzít sama natož to rvát do prckaPříspěvek upraven 31.07.12 v 20:09
A tak zrejme mas stejne nebo lepsi vzdelani nez nas pediatr, ze takto soudis. Ja jelikoz ho nemam a mam ve svou lekarku duveru, tak jsem s ni o tom nijak nediskutovala ani nepochybovala. Pokud mi rekne, ze to muzu dat i pokud by byl problem v letadle, tak to ma asi overene.
@spiky01 píše:
tak jsme googlila-něco podobnýho jsme odmítla dát dceři i přes záchvaty (ale nejasný původ, epilepsie vyloučena, neurolog se jen sichroval)
no je to fakt srágora ![]()
ať je malá v pohodě! ![]()
@Barusak78
tak vzhledem k tomu že mám v medicínské vzdělání se specializací na ARO/JIP a viděla jsem co fenobarbital dělá s dospělýma lidma tak bych se bála vzít si to i sama.
jako neříkám že když na dítě padne úzkostná ataka tak je potřeba to řešit, ale téhle situaci bych se za každou cenu snažila předejít tím že bych dítě tomu stresu z letu nevystavila
@paola white píše:
no je to fakt srágora
ať je malá v pohodě!
děkuju. s věkem se to naštěstí zklidnilo. jinak naše neuroi byla fakt kr… tý jsem nevěřila ani nos mezi očima
BARUSAK78 a ikdyž dr věřím tak si pak hledám další info, na reakce po štípnutí taky máme kortikoidy a nedávám (pardon za caps ale envím jak zmínit víc lidí v příspěvku)
@spiky01 píše:
děkuju. s věkem se to naštěstí zklidnilo. jinak naše neuroi byla fakt kr… tý jsem nevěřila ani nos mezi očima
BARUSAK78 a ikdyž dr věřím tak si pak hledám další info, na reakce po štípnutí taky máme kortikoidy a nedávám (pardon za caps ale envím jak zmínit víc lidí v příspěvku)
Ale ja to nepopiram a take preci nerikam, ze mu to ma narvat hned na letisti. Take jsem pro maleho dostala na kasel na pohotovosti nejake leky a nezdalo se mi to, tak je proste nedostal a vyresil to bylinkovy sirup. Ale pediatre nemam duvod neverit, tak jsem to dal neresila. Mela bych dat tretinu davky nez by na svou hmotnost mel mit coz neni nic dramatickeho a zakladatelce jsem jen napsala, ze takove leky jsou a at si zajde tez ke sve lekarce co ji doporuci pro jeji dite ona. A uz koncim, ze jsem se vubec snazila poradit. Pak jsem tu jenom za idiota a nejhorsi matku na svete.
@Barusak78
ale to vůbec nejsi. přece jen debatujeme. rozhodně si o tobě nemyslím že si špatná matka!!! ![]()
já se šla s mudrou poradit co si mám koupit za léky na cestu se 4 měsíčním do Chorvatska a ona mi začala psát diazepam (co kdyby tam měl febrilní křeče) tak jsem to odpískala a zůstala sedět doma na zadku ![]()
@Barusak78 píše:
Ale ja to nepopiram a take preci nerikam, ze mu to ma narvat hned na letisti. Take jsem pro maleho dostala na kasel na pohotovosti nejake leky a nezdalo se mi to, tak je proste nedostal a vyresil to bylinkovy sirup. Ale pediatre nemam duvod neverit, tak jsem to dal neresila. Mela bych dat tretinu davky nez by na svou hmotnost mel mit coz neni nic dramatickeho a zakladatelce jsem jen napsala, ze takove leky jsou a at si zajde tez ke sve lekarce co ji doporuci pro jeji dite ona. A uz koncim, ze jsem se vubec snazila poradit. Pak jsem tu jenom za idiota a nejhorsi matku na svete.
za idiota nejsi, jen jsme psala mojí zkušenost, s dr mám bohužel blbé a ikdyž teď mám dobrou dětskou tak si hodně věcí řešim bylinkama pokud to jde. ale samozřejmě že když neni zbytí (laryngitida třeba) tak taky sáhnu po kortikoidech
NO TEDA…ŽE JSEM SE VŮBEC PTALA…LETÍME POPRVÉ, TAK JSEM OD ZKUŠENÝCH CHTĚLA RADU..NEDOPOVAT LÉKY, ALE JEN NĚCO KDYBY BYLO PŘÍRODNÍHO.....ALE TADY SE TO ZVRHLO ÚPLNĚ NĚKDE JINDE..BRRRR…
TI CO NAPSALY ROZUMNÉ VYSVĚTLENÍ DÍKY, ALE MORALISTKY BEZ ARGUMENTŮŮŮ ![]()
@gjaskova
konzultuj z homeopatem eventuálně bych zkusila i Bachovu terapii jedna uživatelka se tu tím zabývá jenny. fields tak jí zkus napsat a uvidíš ![]()
@gjaskova píše:
NO TEDA…ŽE JSEM SE VŮBEC PTALA…LETÍME POPRVÉ, TAK JSEM OD ZKUŠENÝCH CHTĚLA RADU..NEDOPOVAT LÉKY, ALE JEN NĚCO KDYBY BYLO PŘÍRODNÍHO.....ALE TADY SE TO ZVRHLO ÚPLNĚ NĚKDE JINDE..BRRRR…TI CO NAPSALY ROZUMNÉ VYSVĚTLENÍ DÍKY, ALE MORALISTKY BEZ ARGUMENTŮŮŮ
Ty jsi psala LÉKY na spaní, o ničem přírodním, to tě napadlo až když jsi to tu četla, ale kdybys četla pozorně když jsi téma zakládala, tak se CapsLock nemá používat. Tak si ho vypni!!!
Teda ty jsi nějaká chytračka. všechno víš..všechno znáš
je mě tě líto, co tady vlstně poučuješ všechny, je to snad diskuze ..ne osočování a urážení ![]()
@gjaskova píše:
Teda ty jsi nějaká chytračka. všechno víš..všechno znášje mě tě líto, co tady vlstně poučuješ všechny, je to snad diskuze ..ne osočování a urážení
Ale hned to lépe vypadá že
Když se CapsLock vypne.
Hned se to lépe čte. A ffakt sorry, že mě děsí kvůli dovolené dopovat dítě léky, když mu stejně dobře může být i na chatě v Čechách… My se přizpůsobujeme dětem, tomu co zvládnou, proto nechápu proč něco lámat ![]()