Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kelsey píše:
Zajímavá diskuse![]()
Jestli se děvčata nebudete stydět a máte fotky v dresu ukažte
Já jem ta padesátá zleva a 33 zprava ![]()
Já byla ještě prcek. Ale pamatuju si, že jsem se na tom byli podívat a záviděla jsem těm, co mohli cvičit ![]()
@ospalámyš píše:
Já jem ta padesátá zleva a 33 zprava
sluší ti to tam ![]()
Hojky,
tady je dokument spartakiády starší
http://www.youtube.com/watch?…
A tady je 15.Všesokolský slet. Poslední.
http://www.youtube.com/watch?…
Já jsem byla o 4 roky dřív mladší žákyně. Bílé tričko, zelená sukýnka a stuha. V roce 90 už jsem byla v osmé třídě a nacvičoval jenom kdo chtěl, už to nebylo povinné.
Dresy se tehdy vyzvedávaly na poukazy normálně v textilu.
No jo už jsem taky pamětnice.
@dzarunka píše:
sluší ti to tam
Díky
jen jsem trochu rozcuchaná…
Já už si vůbec nepamatuju, jak to bylo s dresama, ale já byla cca v 7-mé třídě, takže to asi zařídila mamka.
Já jsem roční 81 ve čtvrté třídě jsme taky nacvičovaly, pamatuji si bílé třičko a žlutá sukýnka, ještě mám někde fotku ![]()
@Zuza30 píše:
Já jsem roční 81 ve čtvrté třídě jsme taky nacvičovaly, pamatuji si bílé třičko a žlutá sukýnka, ještě mám někde fotku
Jsem o fous starší, ale nacvičovala jsem stejnou skladbu
Měla jsem na tričku našitou 4 - pro orientaci ve skladbě.
@Zuza30 píše:
Já jsem roční 81 ve čtvrté třídě jsme taky nacvičovaly, pamatuji si bílé třičko a žlutá sukýnka, ještě mám někde fotku
jj to jsem měla taky ![]()
@tatranka1 píše:
Jéé, Když se podaří, co se dařit má.
To jsou Poupata. Starší žákyně z roku 1985. Taky měly červené dresy.
To jen tak pro úplnost, sorry
.
Nacvičovat se začalo v září 1989, pak přišla revoluce, hodně lidí ukončilo nacvičování (např. já) a pak v červnu 1990 už spartakiáda neproběhla, ale byly to Pražské sportovní hry na stadionu E. Rošického. Skladba vojáků byla zrušena úplně, ale hodně lidí cvičilo pro dobrý pocit z pohybu a ne z politických důvodů. Takže v nácviku pokračovalo a nyní jsou aktivní v Sokole nebo v jiných organizacích - mapř. Asociace sportu pro všechny.
Jestli si chceš koupit trikot a cvičební nářadí zkus Sokolský obchod v Tyršově Domě v Praze, tam to ještě před pár lety prodávali.
A já si zase pamatuju, že jsem cvičila s mamkou v roce 85 rodiče s dětmi, oranžové kalhotky s laclem, na nich nažehlená holubička asi míru
, ale vím, že jsem si to fakt užívala, moc mě to bavilo a byla jsem pyšná
!!
Dres se fasoval v textilu. Odobně se i fasovaly pionýsrké košile, ne? Možná s nějakým doplatkem…
Dres už dávno nemám, švihadlo jsem dlouho měla doma, ale jeden ten balonek mi zpuchřel, tak se to vyhodilo…