Špatná echogenita aneb na UTZ skoro nic

909
24.2.12 08:00

špatná echogenita aneb na UTZ skoro nic

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, pokud patříte mezi ty, kterým dr řekla, že je jim špatně vidět na utz, chtěla bych vědět kdy vám řekli pohlaví a jak jste dopadly na testech v 11 až 13tt.
Mě je prý špatně vidět mimis. Je pravda, že ostatní mají už krásná mimča, já mám spíš takový flek…jsem 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.12 08:54

v 18tt z plodovky. Jinak z ultrazvuku ve 20tt.

• Citovat
  • Upravit
171
24.2.12 10:06

Ano mě to říkal doktor na velkém ulz,jsem silnější postavy,ale já byla na genetickém ulz tak hledal sebemenší odchylky.Jinak pohlaví bylo vidět už na 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.2.12 10:19

Mě pohlaví řekli v 20 tt na genetickém (detailnějším) UTZ ale stejně mi moje dr. říkala, že v mém případě není nic na 100% jisté, že jsem hodně „neprůhledná“ a to už jsem 35tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
24.2.12 10:44

A jaký jste měly důvod, je to opravdu tlouš´tka jen? Protože s tou v těhotenství nic dělat nemohu.
 a

catherine100 myslíš, že se aspoň trefili, s tím pohlavím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.2.12 10:52

Ne mě doktorka říkala, že tloušťka je jen jeden z faktorů…sice nejsem drobeček ale 80 kg na konci těhotenství myslím není až tak hrozné :-D a třeba břicho jsem měla na začátku téměř ploché…
No řekli nám, že to bude kluk, tak v to věřím, protože babičky nám nakoupili vše zelené nebo modré :-D Myslím, že bych z holčičky byla trošku zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 11:20

No silnější postava je jeden z faktorů, jinak zhoršení viditelnosti může mít taky třeba fakt, že budeš mít placentu na přední straně.

• Citovat
  • Upravit
4275
24.2.12 14:37

osobní zkušenost se silnější postavou - 175cm a 98kg a nepadla o tom ani zmínka. sice se jednou pokusili mrknout „shora“ tzn.sjet po břiše od pupíku dolů a to pak nebylo vidět ale absolutně nic a tak prostě jen šmrdlali ve všech ostatních směrech. dokonce jsme v 15tt a máme jasně potvrzené pohlaví i přes špatnou polhu plodu. ale pindíka jsem tam viděla jasně i já ;) takže ani tohle nemusí nutně být důvod problémů…

jen jako poznámka na uklidnění silnějších těhulek :) aby se nebály dřív než je nutné, že bude problém

jinak ve 12tt jsme měli krááásný záda a zátylek a to bylo vše, děloha nakloněná dozadu a tak i mimi a odmítlo se otočit, ale i tak se dalo NT provést. sice z netradičního úhlu, ale dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
24.2.12 20:26

Ahoj,
v prvnim tehu mi rekli pohlavi ve 21.tt - kluk a trefili se. Na vsech utz mam psanou spatnou viditelnost a na velkem utz si ke mne volali i na konzultaci nejakeho dalsiho dr, jestli uvidi srdico lip. Rikali mi, ze jsem hodne spatne pruhledna. Ptala jsem se, cim to je - pry to souvisi s obsahem vody ve tkanich. Jak, to uz mi nerekli. Tloustkou to u mne ale asi nebude (BMI 21).
A spatnou viditelnost na utz mam i ted ve druhem tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sevi444
6.12.12 16:26

mám se bát?

Dnes jsem ve 21 týdnu a na sono mi našly echogenní ložisko 53mm levé komory ledvinné pánvičky mám se bát že jde o něco vážného jsem silnější postavy co to znamená, že mimísek má nemocnou ledvinu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky