Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@ynax píše:
@trojcatka2008 tak to není pravda. Do 14ti dnů můžeš vrátit cokoliv, pokud jsi to koupila přes net. V kamenném obchodě záleží na vůli prodávajícího, ale upřímně, pochybuji, že by ti vzali někde zpět kočár. Jinak nechápu, jak jsi mohla místo vysněného mercedesu koupit trabanta. To mi prostě hlava nebere
Babypark na Zličíně ano mám snima dobré zkušenosti. ![]()
@trojcatka2008 ano, některé obchody to mají jako nadstandard. Ale povinnost to není
@ynax píše:
@trojcatka2008 ano, některé obchody to mají jako nadstandard. Ale povinnost to není
Ano už jsem to také na netu našla ,že jde jen o internetové obchody.
Ahoj,
také jsem si v obchodě unáhleně vybrala jiný kočárek,než jsem původně chtěla.Po přivezení kočárku domů se mi to rozleželo v hlavě a chtěla jsem jej vrátit,ale majitelka obchodu mi řekla,ať se nezlobím,že mi jej zpátky nevezme.
Takže jsem také dala všude inzeráty a kočárek za 6200kč jsem nakonec stěží prodala za 3000kč
.
Od té doby raděj vše moc dobře promýšlím,než něco koupím,jsou potom s tím zbytečné starosti navíc… ![]()
@simina74 píše:
Ahoj,
také jsem si v obchodě unáhleně vybrala jiný kočárek,než jsem původně chtěla.Po přivezení kočárku domů se mi to rozleželo v hlavě a chtěla jsem jej vrátit,ale majitelka obchodu mi řekla,ať se nezlobím,že mi jej zpátky nevezme.
Takže jsem také dala všude inzeráty a kočárek za 6200kč jsem nakonec stěží prodala za 3000kč.
Od té doby raděj vše moc dobře promýšlím,než něco koupím,jsou potom s tím zbytečné starosti navíc…
Tratit 3 tisíce, to by se mi sakra nechtělo.Novopečené maminky mají většinou hluboko do kapsy a vyhodit 3 tisíce zbytečně ?Jestli to stálo vůbec za to.
@simina74
Taky už si vše dobře rozmyslím, jsem poučená do smrti. Taky si myslím, že mi ho zpět nevezmou. Kéž bych ho prodala, nevadilo by mi přijít tak o dva tisíce, víc už by mě štvalo. Snad ho taky prodám. Kde všude jsi inzerovala? Já s prodejem věcí nemám vůbec zkušenosti
A ty sis nakonec koupila ten co jsi chtěla?
Inzerovala jsem jej na Bazos.cz a Mimibazar.cz-tam se mi jej nakonec podařilo prodat,ale bylo to na dobré dva měsíce,kdy jsem začala na ceně 5500 a až když jsem šla na 3000,tak se našel zájemce.Taky jsem byla hodně naštvaná,že jsem tolik peněz vyhodila oknem,pak jsem si pořídila ten svůj,co jsem měla vyhlídnutý předtím,ale musela jsem si skoro 4000 dodat.....ale co,chybama se člověk učí a někdy mu to trvá hodně dlouho… ![]()
No,já bych si ho nenechala ani za nic,když se mi nelíbí. V Polsku prý vyjdou kočáry levněji,tak bys na něm možná nemusela tolik tratit…
Určitě dbej na dobrou fotku v inzerci,ta udělá moc,přesvětlená a nejasná je předem ztracený pokus o prodej.Ale Tako je Tako,co si budem povídat,o tu značku se lidi neperou…
Jo jo kočárek tam vyšel levněji o 2 tis, než se prodává tady. Zatím prodávám za cenu co jsem koupila( tedy o 300 kč levněji), počkám tak 14 dní a půjdu níž, no snad se prodá. Chybama se člověk opravdu učí, ale připadám si jako jelito co se nechá jen tak ovlivnit
Přitom jsem opravdu rozvážný člověk, vše dlouho rozmýšlím, zvažuju, a teď takový skrat
Já jsem taky kupovala a prodávala.
Můj muž se taky zlobil, ale mé tehdy těhotenské hormony a potom mateřské, mlely svou. ![]()
Prostě mu to řekni, zkuste osobně v obchodu a pak prodávej.
A kup si svůj vysněný kočárek, protože tě to bude stále užírat a budeš se trápit.
Jo a ten poslední za 20 tis./u první dcery/, tak ten jsem si musela nechat i na druhé dítě. To by už bylo na rozvod.
Takže jsem ho schovávala 6 let a pořád vypadá moderně. Neměnila bych a nelituji.
@Cassi
Jo taky bych si ten casualplay nechala i pro druhé, jen bych možná vyměnila korbičku za jinou barvu, podle toho co bych čekala. ono to byl taky původní plán. Manžel mě právě jako jediný v tom obchodě varoval, ať hlavně po pár dnech nefňukám, jako by to tušil
Takže se teď bojím, co mi na to řekně, nechce se mi poslouchat řeči typu já ti to říkal a tak.
Ahoj! Teda nezávidím ti tu situaci.
Takovéhle uvrtání do něčeho znám, byť v tom nikdy nelítalo tolik peněz.
Ale pokud jde konkrétně o kočárek, tak jak naši, tak tchánovci jsou prostě totálně mimo. Takže do toho mi nikdo nemluvil. Pro ně to začíná a končí Libertou.
Dva měsíce jsem doma vysvětlovala, jak to, že mi stačí jeden kočár, když budu potřebovat i sporťák (mám pochopitelně dvojkombinaci).
A to klasiku, takže do vyloženě moderního kočárku bych nenechala starší generaci ani pípnout.
Ale stalo se, snad výměna klapne s co nejmenší ztrátou!
![]()
A pro manžela doporučuju urychleně vymyslet argument typu: „miminko potřebuje ten druhý, protože pro něj bude lepší v tom,že …“. A něco vymysli! ![]()
@CokeLady píše:
Já bych si teda kočárek nechala…Vždyť je to jen kočárek a jestli s ním budeš funkčně spokojená, tak i vypadá docela hezky, byl i levnější než „vysněný“. Já bych se s tím tolik netrápila, je to jen zboží… zkusila bych ho ojet, uvidíš, jak Ti bude vyhovovat. Je to poučení pro příště - nic nekupovat unáhleně, zvlášť zásadní věci, pročíst recenze na netu, srovnat ceny v různých obchodech…Já se nedivím, že ho manžel nechce vrátit, když Ti říkal, ať si to pořádně rozmyslíš, to zaprvé, pak jet znovu do Polska, případně se domlouvat na vrácení polsky… mně to přijde jako veliký hrocení.
Taky mám ten pocit.V čem je tak moc horší, že ho musíš mermomocí měnit?Je to jen přesunovadlo z místa na místo, nic víc.
Zkusila bych vrátit, nebo prodat. To, že ti manžel něco říkal neznamená, že má právo tě trestat za to, že jsi ho ,,neposlechla,, .
Chápu, že chceš porstě jiný kočárek a neměl do tebe nikdo hučet, že si máš koupit jiný, ani rodiče. Držím palce!!!