Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jsem tady celkem nováček, tedy chodím sem často, ale nepřispívám
Potřebuji poradit, co s kočárem. Měla jsem vybraný (nejen to, můj vysněný!) kočárek, ale když jsme jely s manžou kupovat postýlku a takové ty věcičky, nechala jsem se ukecat (byli s námi i naši) ke koupi úplně jiného. On se mi na místě opravdu líbil, za super cenu, ale nějak jsem neměla dost času to promyslet (i když mi chlap říkal, ať si to rozmyslím). No a teď po pár dnech toho hrozně lituju
Kdykoli vidím na ulici ten můj vysněný, úplně se to ve mě svírá
vím, že lidi mají důležitější starosti, než je tohle, ale mě to moc trápí. Napadlo mě jet kočár vrátit, ale manžel by mě zabil, nepochopil by to, ani nevím jestli by mi vrátili peníze, ale asi spíš ne. Teď jsem zkusila dát kočárek na pár inzertek, jestli se neprodá. To by bylo nejlepší, manželovi bych to snad nějak vysvětlila a doplatila a koupila ten můj. Nebo co byste dělali vy? Mám jezdit s kočárem, který nechci? Já fakt nevím
Budu ráda za každou radu
V čem je ten vysněný kočárek tak moc jiný než ten, co právě máš ?
Tak pokud ho máš ještě nerozbalený, tak bych se zkusila na vrácení zeptat, za zeptání nic nedáš. A nemají v tom krámě třeba ten vysněný? Na výměnu většinou slyší lépe.
Já bych ho zkusila vrátit. Kdyby to nešlo tak asi prodat a pořídit svůj vysněný. Jen tak pro zajimavost, jaký sis koupila a jaký je vysněný?
Ne v tom obchodě ho nemají, jinak bych výměnu zkusila. Mezi kočárky je právě velký rozdíl, koupila jsem Tako mohican- eko, ale chtěla jsem casualplay S4 UNI. Manžel by mě ale stejně neodvezl, abych ho mohla vrátit ![]()
Pokud je nový můžeš jej do 14dní vrátit bez udání důvodů.Já bych se taky trápila kdybych neměla vysněný kočárek.Držím palce. ![]()
Kdybych tam jela jen s manželem, určitě bych ho nekoupila, ale naši do mě hučeli ze všech stran, a já se dala ukecat
jsem hloupá, a teď mě to bude žrát
Myslíš, že to tak je i v polsku, my ho koupily tam, ale v normálním obchodě( ten obchod už tam je 15 let), ne na tržnici. Mohla bych tam zavolat, ale já se polsky nedomluvím
JJ taky jsem takhle podledla a hned druhej den šel kočárek z domu i přes protesty rodiny.
Jak máš staré miminko?
Tak s Polskem zkušenost nemám.Co spíše tam napsat mail to přeložíš přes google. ![]()
@trojcatka2008 píše:
Pokud je nový můžeš jej do 14dní vrátit bez udání důvodů.Já bych se taky trápila kdybych neměla vysněný kočárek.Držím palce.
nemůže, to platí pouze při prodeji na dálku nebo mimo obvyklou provozovnu. Teda u nás. V polsku netuším.
Příspěvek upraven 09.06.12 v 17:38
@mag píše:
nemůže, to platí pouze při prodeji na dálku nebo mimo obvyklou provozovnu. Teda u nás. V polsku netuším.Příspěvek upraven 09.06.12 v 17:38
může je to v obchodních podmínkách.
@trojcatka2008 píše:
@mag 14dní je i při osobním odběru co já vím.
U nás? to teda není.